A+ A-

Orgazmusok 2. rész

Mint igértem elöző történetem végén folytatom Roxanával kapcsolatos kalandomat. Szóval néhány nap elteltével megcsörrent a mobilom. A vonal másik végén Roxana jelentkezett. Õ egy magas barna hajú hatalmas mellekel, nagy de formás fenékkel megáldott nő. Húsos érzéki szája van és a sex terén bevállalós. Szóval ő volt a vonalban és kérdezte találkozhatunk-e nálam. Természetessen igent mondtam, hisz nem mindennapi élményekben volt részem vele.
- Lesz meglepi is - mondta még bucsúzásként. Nem tudtam mire számitsak, de mindenesetre, gyors fürdés és elökészitettem kedvenc segéd eszközeimet a várható hancurhoz. \' óra múlva megszólalt a kapucsengő és már is hallotam a lépcsőházból cipői kopogását. Kinyitottam az ajtót és valóban meglepi volt. Nem egyedül érkezett. Egy másik lány állt mellette aki szintén nagfyon érzéki, sexi volt. Neki szökésbarna rövid haja volt de külsöségeiben nagyon hasonlitott Roxanára, csak egy kicsit teltebb volt ami számomra nagyon vonzóvá tesz egy nőt. Szintén érzéki szája és hatalmas mellei voltak. Fehér topjában melltartó nélküli mellei szinte vonzották a tekintetemet. Nagy mellbimbó udvara átsejlett topján és már is éreztemahogy a vér zubogni kezd ereimben.
- Szia - szólalt meg Roxana - ha már kicsodálkoztad magad, elöször is bemutatom barátnőmet Henit aki nem más mint a meglepetés - mondta mosolyogva.
- És ha nem itt a küszöbön töltjük az időt akkor talán beinvitálhatnál minket - folytatta. Izgatott lettem, hisz tudtam, hogy itt ma nagy dolgok fognak történni, hisz Roxana a sex minden területén otthonossan mozog. Egy hármasban eltöltött vad sexorgia részese leszek futott át az agyamon, miközben a nappaliba tessékeltem a két gyönyörü nőt. Gyorsan kimentem egy harmadik pohárért és máris meghitt szürt fényben halk zene mellett beszégettünk hármasban. Kiderült Roxana és Heni már sokszor sexeltek egymással, de még egy harmadik féllel nem. Roxana rám gondolt, hogy avassam be a barátnőjét is az orgazmusok iskolájába. Tudtam itt nem kell félre beszélni, két teljessen nyitott nővel van dolgom.
- Remélem elég leszek kettötöknek is - mondtam és már is beindult a fantáziám, hogy mi mindent fogunk itt ma alkotni hármasban. Éreztem ahogy farkam kezd bekeményedni az erotikus gondolatoktól és a látványtól amit a két nő biztosított. Heni ivott az italából és egy csepp a topból kidomborodó mellére hullott. Roxana nem habozott, gyorsan odahajolt és kidugott húsos érzéki nyelvével lenyalogatta az italt Heniről. Halk érzéki sóhaj hagyta el Heni ajkát amitől még jobban bekeményedtem. Sokat sejtető pillantást vetett felém Heni és megfogva Roxana fejét egy hosszú érzéki csókban forrt egybe a két húsos mohó száj.
Vártam a folytatást ami természetessen nem maradt el. Roxana elkezdte kiemelni Heni melleit a topból és a keményedő bimbóit kezdte morzsolni ujjaival miközben továbbra is nyalták-falták egymás száját, nyelvét. Majd Heni egy határozott mozdulattal Roxana fejét ráhúzta a mellére. Roxana sem volt rest a már keménnyen álló bimbót érzékien finoman fogai közé vette, miközben nyelvével izgatta. Heni egyre gyorsabban és hangosabban lihegett ami már nekem is sok volt és elővettem farkam nadrág börtönéből.
Roxana szája és keze serényen dolgozott Heni mellein, nyalta-falta, harapdálta szívta a gyönyörü hatalmas melleket. Heni meglátva vastag és aránylag nagy farkam gyönyörü zöld szemei szinte felcsillantak. Nagy makkom már vörössen ágaskodva vágyta a kényeztetés, de tudtam türelmesnek kell lennem, hisz sok érzéki és kéjes pillanatot akarok átélni ezzel a két sexistennővel. Közben heni is kiszabaditotta ruhájából Roxana melleit és most már ő szívta, nyalta a szintén keménnyen álló bimbójú csodás formás melleket. Ezt már én sem birtam csak nézni ezért odaléptem Roxanához és a keménnyen ágaskodó farkam a fejéhez tartottam.
Élvezte a látványt és Heni száját a mellein és kidugott nyelvével elkezdett körözni makkomon. Beleremegtem az érzésbe és a látványba ami elémtárult. Egyszercsak Roxana abba hagyta a körözést a nyelvével és egy határozott mozdulattal beszívta makkomat a szájába. Érzéki húsos ajkai körbefogták a farkam miközben éreztem nyelve sem állt meg továbbra is kényezteti a farkam. Heni ekkor befejezte Roxana melleinek kényeztetését és egy határozott mozdulattal rátapadt heréimre és nyalogatni, szopogatni kezdte. Közben Roxana egyre mélyebbre nyelte farkam miközben Heni a heréimet kényeztette, majd elkezdett nyelvével a farkam oldalán felfelé körözni míg Roxanával összeért a szájuk. Ekkor kétoldarlól szivták nyalogatták keményre szivott farkam és közben Roxana heréimet maszirozta Heni pedig pedig kezeivel Roxana egyre nedvesebb punciját kényeztették. Amint megbirtam szólalni a kéj mámorában mondtam:
- menjünk át a hálóba ott folytassuk a kéjelgést
Még remegő lábakkal átmentem a hálóba közben Rexona és Heni is megszabadult a még rajtuk lévő ruhadaraboktól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 10. 29. vasárnap 06:50
Még ha nyelvtanilag jó is lenne, akkor is csak egy sima, érzésmentes pornó-forgatókönyv.
#8 zsuzsika 2017. 03. 14. kedd 10:05
Egyetértek Pavlovval.
#7 A57L 2017. 03. 5. vasárnap 03:59
Ez tetszett,jó írás.
#6 sipospista 2016. 12. 22. csütörtök 07:58
Folytasd...joooo
#5 Pavlov 2016. 12. 18. vasárnap 22:29
Ez a sok elírás egyszerűen borzasztó. Még egy sima helyesírás-ellenőrzővel is sokat lehetne javítani, miért nem tetted meg?
#4 vakon54 2016. 12. 18. vasárnap 12:29
Várjuk feleségemmel a folytatást. 9 Pont.
#3 joozsi 2016. 12. 17. szombat 01:23
Roxána, vagy Rexona?
#2 sunyilo 2016. 12. 16. péntek 23:24
Nem rossz...
#1 Törté-Net 2016. 12. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?