Hírek

ÁPR.
26.
2013

Férfiavatás 1. rész

Azt mondod, meséljem el, hogyan estem át a tűzkeresztségen azon a balatoni nyaraláson? Megteszem én készéggel, hiszen a férfivá avatásom a mai napig gyönyörű, kitörölhetetlen emlékként maradt meg bennem, de ha megengeded, egy kicsit régebbről, úgy három évvel korábbról kezdeném.
Hát, még amolyan sihederforma kölyök voltam, tán vagy 12-13 éves, ártatlan, tiszta, szűz fiú, mikor a tomboló hormonjaim hatására egyik pillanatról a másikra elkezdtem rendszeresen játszani magammal. Az ugyan már jóval korábban világos volt előttem, hogy valami furcsán megváltozott bennem, mert kezem, lábam hirtelen nőni kezdett, a testem is megnyúlt, egyre gyorsabban kezdtem kinőni a ruhámat-cipőmet, és az addigi elég talpraesett kissrácból amolyan csetlő-botló, esetlen, béna faszi lett belőlem. Az iskola jó hírű énekkarában János bá' hamarosan megköszönte az eddigi szereplésemet és...


Szexuális fantázia

A nagypapi látogatóba megy távolabb élő gyermekéhez, akinek már van családja.
Kevéssel azután érkezik, ahogy leány unokája hazajött a suliból.
A lány 16, és jól fejlett. Fenntartás nélkül imádja a nagyapját.
Papi bekopog, ajtó nyílik, a leány egy szál törölközőben nyit ajtót, és ugrik örömében a nyakába.
- Szia Papi! Éppen tusolni készültem, tesi óránk volt, és nagyon leizzadtam – magyarázta a türcsit, látva papi kikerekedett szemeit.
Papi leejti csomagját, és átkarolva mindkét kezével kedvenc unokáját, megpuszilja arca mindkét oldalán, majd kibontakoznak az ölelésből.
- De ne álldogáljunk az ajtóban, egyszál törölközőben – mondta papi, s csomagját felkapva belépett a lakásba. Ott a leány újból a nyakába ugrott és csimpaszkodva örvendezett a papi érkezésének.


ÁPR.
25.
2013

A megrekedt karrier 1. rész

Harry Miller irodájában
- Uram, Mrs. Cruise megérkezett. – hangzik a titkárnő hangja a telefonból.
- Engedje be – válaszolja tágas terem végében a nagy tölgyfa íróasztal mögött ülő, ötvenes évei elején járó, Harry Miller, Hollywood legbefolyásosabb embere.
Nem hallottál még róla? Az nem véletlen, mert róla soha senki nem beszél, de mindenki tudja, hogy ott van. Ő az ember Hollywoodban, akit senki sem ismer, de mindenki meg szeretne megismerni, mert neki csak egyetlen telefonhívásába kerül, hogy egy ismeretlen színészből, vagy színésznőből egy csapásra keresett sztárt legyen. Na és persze fordítva….
Valójában senki sem ismeri, de mindenki tudja, hogy ki ő. Ő Hollywood legnagyobb hatalmú embere, akinek a jó szándékától sorsok függnek.


Gyönyörteli örökség

- Kedves, nézd, leveled jött Ausztráliából – ment be Imre a nappaliba. Marika az ülőgarnitúra egyik hatalmas foteljában ült, és épp a tévét nézte. Barna, hosszú haja a fejetetejére volt feltűzve, tévénéző szemüvegét levette, és kedves mosollyal nézett fel szerelmére.
- Biztosan Aliz nénikém írt.
- Neked van nénikéd Ausztráliában? – adta át Imre a levelet. Marika felbontotta, és beleolvasott.
- Nincs, már nincs, meghalt a múlthéten.
- Részvétem – mondta a férfi és leült a másik fotelba.
- Aliz néni anyu unokatestvére volt. A ’70-es évek elején ment ki férjhez Canberrába. Azóta csak egyszer láttam, akkor, amikor a ruszkik végre hazamentek. Állati nagy fej volt.


ÁPR.
24.
2013

Ágycsere

Az egész történet egy városi szintű ünnepségsorozat egyik estéjén történt meg. A nagyszínpadon déltől fogva mentek a különböző előadások, fellépések, este 10-kor pedig utcabál zárta az eseményt. Volt sörsátor, amit a barátnőmmel Dórival nagy előszeretettel látogattunk. Míg én tisztán bort ittam, ő a különböző divatos szénsavas italokat részesítette előnyben. Mivel a műsor egyre laposodott az idő előrehaladtával, egyre több időt töltöttünk alkoholfogyasztással. :) A nagy italozások közepette összetalálkoztunk Dóri hugával, meg a barátjával. Dóri huga, Eszter 17 éves, egész jó bőr, sőt bevállalós, ennek megfelelően barátja is volt már néhány, és a testi élvezeteket sem veti meg. A barátja nálam fiatalabb két évvel, és régóta ismeri a családot, meg engem is. Nem egy nagy szám, Esztivel sem a halálos szerelem miatt voltak együtt, hanem csak így...


Egy üzletasszony naplója 22. rész

83. fejezet
Xcaret
Mire magunkhoz tértünk, már ebédidő volt. Lezuhanyoztunk, felöltöztünk és elmentünk egy közeli étterembe. Az igazat bevallva kinéztem egy érdekes programot aznapra és sikerült is rávennem Robertet, hogy nézzük meg Cancúnban az Xcaret parkot. Egy kis kultúra sosem árt. Szerencsére őt is érdekelte a téma, ezért nem kellett erőltetni. Taxiba ültünk és elmentünk Cancúnba a kocsiért, majd útnak indultunk Xcaretbe.
A maja park csodálatos volt. Különböző programok, éttermek, boltok is kapcsolódtak a komplexumhoz, nyilván a turizmus maximális kiszolgálása végett. Az izgalmas rész pedig itt kezdődik.
Egy boltba mentünk be, ahol mindenféle ajándékot és egyén tárgyakat árultak. Ajándékot már vettem az előző árusnál is, kisebb maja szobrokat, de itt ruha is volt. Amolyan "maja" ruha, de legalábbis mexikói. A ruhák, blúzok, miniszoknyák...


ÁPR.
23.
2013

Férfi magány

Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.
Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll érintése, a női bőr illata, a csókok feszítő hiánya sok szenvedést okozott, sok elutasításban volt része.
Míg haladt a villamos megállóról, megállóra volt ideje végig gondolni az egész életét, kapcsolatát feleségével, lányával és az új párjával, szeretőjével, kedvesével, nem is tudta hirtelen, hogy nevezze magában Őt.


A Pad

Biztos vagyok benne, hogy közületek sokan járnak a Margit- Szigetre. Valamikor én is rendszeres látogató voltam, általában reggelente, futni pár kört, vagy csak sétálni egyet barátokkal, barátnőkkel. Pár évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy szakítottunk barátnőmmel, nem tudtam magammal mit kezdeni, keresetem a helyem a világban. Nappal, mint egy zombi tettem a dolgom, éjjelenként pedig vagy forgolódtam az ágyban, vagy nekiindultam a városnak és mászkáltam hajnalig. Hiányzott Móni, nem tudtam mit kezdeni nélküle.
Egyik éjjel, szokásos álmatlanságomban nekiindultam a városnak. Szinte fel sem néztem, csak menetem, amerre a lábam vitt. Nem tudom, mennyi idő telt el, egyszer csak a Margit- Szigeten találtam magam, azon a kis úton, ahol sokat sétáltunk. Mónival négy évet voltunk együtt, együtt laktunk, aztán úgy döntött, hogy egyik ismerőse a munkahelyéről stabilabb...


ÁPR.
22.
2013

Anyósommal

Már régóta fantáziálgatok arról, hogy szívesen lefeküdnék egy középkorú, telt nővel, mint például az anyósom, bár ő inkább kövérnek mondható. Szóval régóta várok tőle egy jelre, hátha ő is benne lenne a dologban, de soha fikarcnyi jel sem utalt erre. Egyszer feléjük volt dolgom és a feleségem megkért, hogy menjek be hozzájuk, mert el kellett hoznom valamit. Megérkeztem és bementem a kapun, ekkor láttam, hogy az após nincs otthon, mert a biciklije nem volt ott. A bejárati ajtóhoz értem, egyet kopogtam, benyitottam és köszöntem. Az anyósom fürödni volt és éppen ment volna a szobák felé felöltözni. Mikor beléptem megijedt, mert azt hitte, hogy az após bezárta az ajtót mikor elment. Ekkor ijedtségében elejtette a köré csavart törölközőt és ott állt előttem teljesen meztelenül az a test, amiről már régóta álmodozom. A közepes méretű, hófehér mellek, sötétes...