Egyszeri alkalom

Szavazás átlaga: 5.62 pont (39 szavazat)
Megjelenés: 2016. december 16.
Hossz: 8 114 karakter
Elolvasva: 592 alkalommal
A lány már két napja készült a kedd estére. Mindent előre megbeszélt a férfival, minden adva volt – már csak át kellett magát adnia a helyzetnek. Iskola után sietett a megbeszélt helyre, ahol már várta őt a pasi. Meglepetésére még egy szál virágot is kapott, pedig egyáltalán nem számított rá. Ez a találkozó nem a romantika jegyében fog telni – gondolta, – hanem a vad szexé lesz a főszerep. Így készült, erre hangolta agyát már az előző unalmas órán is, és emiatt vágyott már a pinája egy duzzadó faszra. A pasit életében először látta – de sosem jelentett gondot így szexelnie. Az idegenek mindig kihívást jelentettek számára, mindig valami új tapasztalatot gyűjthetett. És akkor ott állt előtte egy nem túl termetes, de egész helyes hapsi, jó modorral megáldva, és még a kommunikációval se voltak gondok. Jobbra ennél nem is számított, ez is több volt, mint az átlagos színvonal.
Háromnegyed órás utazás után végre célba értek – vagy legalábbis egy olyan helyre, ahol átadhatták magukat az örömöknek.
A pasi nem volt egy kezdeményező típus, inkább a beszélgetést folytatta. A percek csak teltek, de még mindig nem volt izgalmasabb téma baleseteknél, így a lány felvetette, h menjenek zuhanyozni. Szerencsére a lapot legalább vette a pasas, így kimentek a fürdőszobába. Amint a lány kibontotta a melleit, akkor kezdődött el igazán az este. magát, egy szál bugyiban odaállt a férfi elé, megfogta a kezét és a kebleire tette. Két kezével alig érte át az egyik mellét, és ez láthatóan tetszett neki. Megnyalta az egyik bimbót, majd a másikat is, és szívogatni kezdte.
A lány elismerően sóhajtott – ez volt az, amire egész nap készült. Szorosan beálltak egymás mellé a zuhanykabinba, annyi hely nem volt, hogy a férfi ágaskodó dákója ne érintse meg a lány szeméremdombját. Mindkettejüknek tetszett a szituáció: a meleg víz végigfolyt meztelen testükön, majd a hideg tusfürdővel végigsimogatták egymás testét. A férfi belecsókolt a lány nyakába, közben a kezével melleit masszírozta, majd egyre lentebb haladt a csikló felé. A lány se tudta megállni a viszonzást, visszacsókolt, ajkával kereste alkalmi partnere ajkait, kezével pedig a kemény farkát simogatta. Sokáig álltak a zuhany alatt, s kihasználtak minden négyzetcentiméter helyet a mozgásra.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.62 pont (39 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
zsuzsika
2017. március 14. 10:02
#6
Olvastam már jobbat is.
1
a
A57L
2017. március 5. 03:58
#5
Átlagos
1
Pavlov
2016. december 18. 22:30
#3
Kicsit sima, receptszerű. Nem jön át a szerző egyénisége.
1
sunyilo
2016. december 16. 23:23
#2
12 egy tucat...
1
T
Törté-Net
2016. december 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1