A+ A-

Egy teljesen normális család 6. rész

Fordítás
Egy német történet nyomán
Krisztián kiment a teraszra, ahol az egész család meztelenül napozott. Bár a meztelenség amúgy sem volt náluk tabu, Krisztián azon kapta magát, hogy gyönyörködve nézi, milyen gyönyörű nőies teste van a lányának, sőt még azzal a gondolattal is eljátszott, hogy lánya formás didkóinak ugyanolyan jó fogása van-e, mint a felesége melleinek.
Lehet, hogy emiatt, de Krisztián „befűzése” sokkal könnyebben ment, mint gondolták. Anikó látta, hogy apja hogy legelteti rajta a szemét, ezért úgy szólt neki oda, mintha az égvilágon semmi hátsó gondolata nem lenne.
– Vetkőzz le, apa, és gyere ki te is napozni.
Krisztiánnak persze sejtelme sem volt róla, hogy egy családi szexpartiba akarják bevonni, de mivel borzasztóan meleg volt, és úgyis gyönyörködni akart lánya csodaszép testében, örömmel eleget tett kérésének és gyorsan levetkőzött.
Közben felesége és a gyerekek is felkeltek a nyugágyakról, körülvették, átölelték és egymás után megcsókolták.
Krisztiánnak kissé kellemetlen volt, hogy – miután a meztelenség is felizgatta és minden gondolata Anikó körül járt – mindenki láthatta, hogy a farka keményen felmered.
A család azonban mintha tudomást sem vett volna erekciójáról. Annál inkább meglepődött, amikor váratlanul egy női kéz kulcsolódott a farka köré.
Először persze azt hitte, hogy Anna az, de aztán rájött, hogy az nem lehet, mert Anna mögötte állt és hátulról átkarolta a derekát.
Lenézett és látta, hogy nem a felesége, hanem Anikó ujjai kulcsolódnak mereven álló durungja köré. A lány ráadásul olyan ártatlan szemekkel nézett rá, mintha semmi köze se lenne a dologhoz. Krisztián nem tudta mire vélni a dolgot, és módfelett csodálkozott, hogy felesége – ahelyett, hogy megbotránkozott volna – a dereka mellett előrenyúlt és egyik kezével átfogta lánya Krisztián farka köré kulcsolódó ujjait.
Ettől a férfi teljesen lebénult. Nem tudta, ébren van-e vagy álmodik, de úgy döntött, belemegy ebbe a meglepő és hihetetlennek tűnő játékba. Mindkét kezét előrenyújtva markába vette Anikó csodás melleit, és simogatni kezdte a mellbimbókat és a bimbóudvart. Amikor lánya ezt hálásan, sőt látható élvezettel fogadta, előrehajolt és előbb csókolgatni, aztán szopni kezdte a felmeredő mellbimbókat, amit a lány kéjes sóhajokkal fogadott. Szemmel láthatóan nagyon megkívánta apját. A férfi válla fölött vágyakozó-kérdő tekintettel anyjára nézett, aki szótlanul bólintott.
– Akarsz dugni? – kérdezte ekkor alig hallhatóan apja szemébe nézve.
– Veled? – kérdezte Krisztián meglepetten.
A lány némán bólintott, elengedte a férfi mereven álló farkát, a tőlük nem messze lévő tölgyfa asztalhoz lépett és felült a szélére.
– Gyere – mondta és kinyújtotta kezeit apja felé. Aztán hanyatt dőlt az asztalon és széttárta lábait.
Krisztián odajött és beállt a széttárt combok közé.
Mivel távolléte miatt rég nem látta a lányát meztelenül, kissé zavarba hozta, hogy vénuszdombja és lágyéka teljesen sima volt, egy szál szőr se volt rajta.
– Nem nőtt még ki? – kérdezte.
Anikó elnevette magát, de a többiek is jót derültek a naivnak tűnő kérdésen.
– Dehogynem, apa –felelte Anikó nevetve. – Csak leborotváltam. Az utolsó szálig. De ha anyát megnézed, az ő lába közt sincs már az a bozót.
Krisztián megmarkolta még mindig mereven álló farkát és a lány széttárt combjai közé állt. Tudta, hogy a nőknek előtte valami előjátékra van szüksége, hogy felizguljanak. Ezért jobb oldalról benyúlt Anikó combjai közé, és ujjaival masszírozni kezdte a lány csiklóját.
Amikor Anikó kéjesen nyögdécselni kezdett, Krisztián tövig bedöfte neki a farkát.
A lány vaginája messze nem volt olyan tág, mint az anyjáé, s a férfi a szűk hüvelyben sokkal nagyobbnak érezte a farkát, mint felesége vagy azoknak a lányoknak a hüvelyében, akikben Afrikában örömét lelte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.35 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Jani47 2018. 07. 15. vasárnap 23:45
Jó a vége! összejárnak és boldogok!
#12 zoltan611230 2017. 10. 13. péntek 08:19
Nagyon jó család...imádom .
#11 deajk2008 2017. 07. 3. hétfő 09:37
nagyon tetszetős és felizgultam, bár lehetett volna homo rész is benne apa és fia szex... 9p lett
#10 A57L 2017. 03. 4. szombat 05:12
Jó családi írás.
#9 Lillalányka 2016. 12. 22. csütörtök 11:58
Szépen megfogalmazott, gördülékeny történet volt, most olvastam el valamennyi részt egymás után. És örömmel maszturbáltam rájuk... smile
#8 cscsu50 2016. 12. 20. kedd 00:40
folytasd.
#7 picula 2016. 12. 19. hétfő 19:13
folytasd bizony
#6 sunyilo 2016. 12. 19. hétfő 12:59
Ez remek lett.
#5 vakon54 2016. 12. 19. hétfő 09:39
Pierre19 legyélszives a többi olvasónevébe kérem hogy folytazsd.
#4 veteran 2016. 12. 19. hétfő 08:18
Miért van vége,remek volt.
#3 gyuri0926 2016. 12. 19. hétfő 07:55
Tökéletes.
#2 listike 2016. 12. 19. hétfő 07:33
Kár, hogy vége.
#1 Törté-Net 2016. 12. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?