A+ A-

Caribbean lover

Az izgalomtól remegve feküdt az ágyban, egyik kezét a hasára téve, a másikkal combja belső falát simogatva, miközben a fiúra várt. Lehunyta szemét. Azonnal képek jelentek meg a tudatában. Próbálta kissé nyugtatni magát azzal, hogy gondolatban felidézte az idáig vezető utat.
Pár napja volt az 5. évfordulója annak, hogy Párizsba érkezett. A "fények városa" azonnal elbűvölte és magával ragadta. Már nem akart innen tovább menni...
Beleszeretett a sokszínűségbe, a szabadságba, az ÉLET-be. Mivel anyanyelvén kívül jól beszélt németül és franciául (hála a szülei előrelátásának), sőt, kicsit angolul is tudott, elég hamar álláshoz jutott egy utazási irodában. Lent kezdte, de szorgalmával és megbízhatóságával hamar elindult a ranglétrán felfelé. Mostanra a karibi térség tartozott hozzá. Európaiak szívesen járnak egy kis vadregényes-romantikus kalandtúráért oda.
Ő is imádott utazni. Felfedezni a világot. Megízlelni, kipróbálni a szokatlant. A fiúval is így ismerkedett meg tavaly. Munkaúton volt, a rábízott helyeket járta végig. A főnökei fontosnak tartották, hogy ismerje személyesen az ottani kollégákat, és persze az eladni kívánt szolgáltatást.
A fiú pár évvel fiatalabb volt nála, még harmincon belül. A szálloda bárjában volt mixer, ahol a szállása volt. Egyik estéjét ott töltötte, mert nem bírt aludni. Megivott pár koktélt, és órákig beszélgetett a megnyerő modorú fiúval. Összebarátkoztak. Meséltek a múltjukról, és elmondták egymásnak a terveiket is a jövőre nézve. A fiú szeretett volna Európába jönni, szerencsét próbálni. Arra gyűjtötte a pénzt.
A lány mosolyogva hallgatta, és mikor hajnal felé kezdett elálmosodni, elköszönt tőle. Átadott neki egy névjegykártyát, amin céges telefonszám volt csak. Aztán 3 héttel ezelőtt szólt a kolléganője, hogy telefonon keresik - ami napjában pár tucatszor előfordul...Először nem ugrott be neki, ki is van a vonal másik végén. A háttérben repülőtér zajok hallatszottak. Kicsit kínban érezte magát. De mivel alapvető tulajdonságai közé tartozott a segítőkészség, elmagyarázta a fiúnak, hogyan jut el a belvárosban lévő munkahelyéhez. Mikor kilépett az utcára, már ott várta, lába mellett egy közepes nagyságú bőrönddel. Segített neki szállást keresni. Kihasználva az ismeretségeit, ez elég könnyen ment. Találtak egy viszonylag nyugodt környéken lévő, olcsó kis garzonlakást. A fiú előre kifizetett 3 hónapot, majd nekiállt munkát keresni. Nem volt válogatós. Átmenetileg mosogatott, és közben keresett tovább. A poggyásza java részét a rajzai, illetve tervei tették ki. A lakberendezés vonzotta, elég egyedi, de nagyon tetszetős elképzelései voltak
Alig volt olyan nap, hogy ne beszéltek volna, legalább telefonon. A lány lelkiismereti kérdést csinált a pártfogásából, és jó érzéssel töltötte el, hogy valaki ennyire számít rá.
A lány (nevezzük Annának), már egy ideje érzéki vonzódást érzett a színesbőrűek iránt. Főleg a fekete fiúk tetszettek neki. Hazájában meglehetősen ritkán láthatott élőben négert - ahogy ott hívták őket -, és miután menekülni kényszerült onnan, az osztrák Alpokban eltöltött 7 év alatt sem került sok az útjába...De Párizs ebből a szempontból is átformálta. Tősgyökeres párizsi nem létezett már akkor sem, a "Világ Fővárosa" olvasztótégelye volt már jó ideje népeknek, fajoknak. Miután lépten-nyomon "színesekbe" ütközött, hamar hozzászokott a másságukhoz. Szívesen elnézte a szebbnél szebb végtermékeit a fajok keveredésének. A legszebb lányok a távol-keleti ferdeszeműek és latin-amerikai feketék közös gyermekei közül kerültek ki. Sok olyant is látott, akin már nem lehetett felismerni a pontos származását. De legjobban a feketék vonzották. Szerette a szagukat is. Mivel dolgozni metróval járt, sokszor szorult valamelyikük testéhez a csúcsforgalomban. Élvezettel szívta be a bőrük illatát, és néha észrevétlenül hozzásimult egy-egy széptestű hímhez...Időnként erotikus fantáziáképek cikáztak át rajta, nagyon izgatónak találta a természetességüket.De közeledni nem mert még ezidáig feléjük.
Most viszont váratlanul egy érdekes szituációba csöppent. Az előző udvarlója, Yves, egy kedves vidéki fiú, akivel egy szakmai konferencián ismerkedett össze, elhagyta pár hónapja egy másik lányért. Nem haragudott rá ezért, hisz ő sem volt igazán szerelmes belé, de mostanra már kezdett némi hiányérzet eluralkodni rajta. A karibi fiú váratlan betoppanása az életébe mintha egy "jelzés" lenne - legalábbis ilyen gondolatok ötlöttek fel benne.
Anna imádta a szexet. A fantáziája nem ismert korlátokat. Sajnos, az eddigi partnerei igen...Életében már volt dolga nem egy férfivel, de többségük elég "felejthető" élményt tudott csak nyújtani az ágyban. Yves-hez azért ragaszkodott oly sokáig, mert viszonylag jó szerető volt. De fájó szívvel el kellett ismernie magában, hogy nem ő a férfiak álma - az utódja kétségtelenül jóval szebb és fiatalabb is volt, mint ő.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2017. 02. 20. hétfő 02:25
jó közepes
#5 sunyilo 2017. 02. 15. szerda 21:40
Nem rossz...
#4 genius33 2017. 02. 15. szerda 17:01
Nekem is elbeszélésre hajaz.
#3 veteran 2017. 02. 15. szerda 10:21
Közepes.
#2 A57L 2017. 02. 15. szerda 03:07
Ez inkább csak egy szép elbeszélés.
#1 Törté-Net 2017. 02. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?