A+ A-

A szanatórium 6. rész - Búcsú éjszaka Juanitával

Reggel fáradtan, de jókedvűen ébredtem. De amikor a tűkörbe néztem megijedtem magamtól. Szemeim körül sötét karikák emlékeztettek az éjjel történtekre. Elég korán volt még így kényelmesen megfürödtem, de fürdés közben újra és újra a Trudy-val történt szeretkezésünk képei ötlöttek agyamba. Mikor kiléptem a zuhany alól és megtörülköztem a tükör elé léptem. A kényelmes élet bizony pár kilót felcsempészett a csípőmre és a melleimre. Ennek ellenére tetszettem magamnak. A doki jutott eszembe. Alig vártam, hogy így láthasson. De eddig nem sok érdeklődést mutatott irántam. Valahogy el kell csábítanom! Bár nagyon izgalmas volt az éjjel, nem akartam leszbikus lenni. Legalább is nem egészem. Mert izgatottan vártam a reggeli találkozást Juanitával.
Trudynak tett ígéretem, hogy szeretkezni fogok vele egyszerre rémített és izgatott. Az utolsó lehetőség – visszhangzott agyamban Trudy suttogása. Szinte belém hipnotizálta, és ahogy kiléptem a szobámból remegni kezdett a lábam. Az étkezőben már ott volt Trudy és ahogy meglátott felállt és elém sietett.
- Hogy aludt? - kérdezte kedves mosollyal. – Mert én régen aludtam ilyen jól - tette hozzá halkan.
- Jó aludtam - feleltem, közben idegesen néztem körül. Szokás szerint mindenki a reggelijével volt elfoglalva, senki nem törődött velünk.
- Meg fogja tartani az ígéretét? - kérdezte Trudy huncut mosollyal és szorosan mellém lépett. A melleit a karomhoz és a hátamhoz nyomta. Éreztem, hogy a keze végigsimítja a hátamat, majd lecsúszott a fenekemhez és finoman megsimogatta, majd belemarkolt. Ijedten néztem körül, de senki érdeklődését sem keltettük fel. Hátra néztem Trudyra, aki mosolyogva súgta a fülembe:
- Nagyon jó segge van kisasszony.
De én nem tudtam örülni a dicséretnek, mert megláttam, hogy Juanita ott állt mögöttünk és döbbent arccal nézte, ahogy Trudy markolássza a fenekemet. Éreztem, hogy a szégyen forrósága önti el arcomat, de ahogy Trudyra néztem, az ő arcán csak huncut mosoly játszott, ahogy felváltva rám és Juanitára nézett. Minden zavar nélkül elengedte a fenekemet és Juanitára mosolyogva jó étvágyat kívánt és visszament az asztalához befejezni a reggelijét.
- Ez mi volt? - kérdezte Juanita döbbent arccal és én zavaromban majdnem a székem mellé ültem.
- Majd elmondom – nyögtem, nem tudtam a szemébe nézni.
- Reggeli után gyere az orvosiba - mondta Juanita, és ahogy ránéztem, már eltűnt az arcáról a döbbenet és helyét pajkos mosoly vette át. Kezdtem megnyugodni és vissza tudtam mosolyogni rá.
- Alig várom, hogy elmond mi történt - intett fejével Trudy felé és mosolygott - csak nem engedtél a kísértésnek?
- De kíváncsi vagy. – mondtam és teljesen megnyugodtam. Ezek szerint kedves barátnőmet is izgatja a dolog - állapítottam meg magamban.
- Csak nagyon izgat a dolog - súgta barátnőm és furcsán csillogott a szeme.
- Nagyon? – kérdeztem sejtelmesen mosolyogva.
- Nagyon és egész izgalomba jöttem.
Gyorsan befejeztük a reggelit és sietve mentünk az orvosiba.
- Na mesélj! Láttam, ahogy a fenekedet markolászta. Mi történt tegnap?
- Először te mesélj. Mi volt a férjeddel?
- Sajnos semmi. Annyira óvott, hogy hozzám sem akart érni. Hiába akartam, hogy legalább simogasson, de csak a hasamat volt hajlandó és egy kicsit csókolóztunk. de csak arra volt jó, hogy felizgasson. Megvártam, amíg elaludt, és a fürdő szobába masztiztam. Hiányoztál. jó lett volna. ha te csinálod. Most te mesélj!
Nehezen szántam rá magam. Elmeséltem neki a történetet, de Damitát ígéretemhez híven kihagytam. Csillogó szemekkel hallgatta beszámolómat és egyre szaporábban szedte a levegőt. Az emlékezés engem is egyre jobban felizgatott. Néztem közben, ahogy ott ült előttem a széken, lábait enyhén széttárva mutatta telt combjait és fehér bugyiját. Tudtam legszívesebben szélesre tárva kínálná fel nekem egy kis simogatásra. Mikor befejeztem nagyon sóhajtott és izgalomtól párás szemmel nézett rám. Tekintette végigjárta a testemet. Lehet, hogy ő is kíván? – dobogott fel a szívem. Legszívesebben kézen fogtam volna és a szobájában szeretkeztem volna vele egy nagyot, de tudtam, most lehetetlen. Estig várnunk kell.
- Csókolóztatok is? – kérdezte és lesütötte a szemét.
Mivel nem válaszoltam, rögtön rám nézett. Te jó ég ez a nő féltékeny! - suhant át rajtam a gondolat. Elmosolyodtam.
- Nem. Csak az történt, amit elmondtam.
- És nem akart megcsókolni?
- De igen. De úgy nézett ki, hogy az utolsó pillanatban meggondolta magát.
- És te hagytad volna? – nézett rám kutatón, mintha belém akarna látni. Nem tudtam mit feleljek. Hiszen egy kicsit csalódott voltam, hogy nem történt meg.
- Nem tudom, fel voltam izgulva és azt hiszem, engedtem volna. Még nem csókolóztam nővel és izgat a dolog - néztem a szemébe, mert kíváncsi voltam, hogyan reagál rá.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia
2018. 09. 17. hétfő 06:16
Nagyon érzéki lett! 10P Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 01. 28. vasárnap 07:35
A történet jó. Persze nem ártott volna átolvasni, és kijavítani a hibákat, mert sok az elírás, és a nyelvtannal is hadilábon állsz. Válaszolok rá!
#5 deajk2008
2017. 07. 20. csütörtök 12:07
imádom, ha nők egymással szeretkeznek... jó lett Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2017. 02. 14. kedd 21:29
élvezetes Válaszolok rá!
#3 sunyilo
2017. 02. 10. péntek 21:56
Kellemetes... Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 02. 10. péntek 03:41
Élvezetes történet. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 02. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!