A+ A-

Unokahugi 3. rész

Éjszaka felébredtem, és kishíján felkiáltottam, ugyanis egy zöld szempárral néztem farkasszemet. Zsófi mosolygott rám, aztán felnevetett.
- Nem tudok aludni, ezért úgy döntöttem, hogy nézlek, ahogyan alszol.
- Ez kedves tőled - mondtam neki mosolyogva, és megcsókoltam.
- Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolat alakulhat ki kettőnk között.
- Hát én sem, pláne, hogy rokonok vagyunk. Bár, hogy őszinte legyek, én örülök neki.
- Én is örülök neki. Ismét csókban forrtak össze ajkaink, kezeink pedig elindultak felfedező útjukra a másik testén. Ösztönösen simogattuk és csókoltuk egymást, becézgetve a másikat ott, ahol csak értük. Zsófim száját hamarosan nyögések hagyták el, de kényeztetése nyomán az enyémet is. A takaró csakhamar a földre került, mi pedig folytattuk egymás kényeztetését. Pillanatokkal később 69-es pózban találtuk magunkat, szájjal és kézzel izgatva egymás intim erogén zónáit. Mindezek után Zsófim lovagló pózban elfoglalta helyét férfiasságomon, és én sem voltam tétlen: kezeimmel simogattam selymes bőrét, ahol csak értem, számmal pedig melleit és nyakát vettem célba, de ajkaink is nem egy alkalommal találtak egymásra ez idő alatt.
Zsófim gyorsított a tempón, immáron sikolyok hagyták el ajkait.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve hanyatt döntöttem, és misszionárius pózban folytattuk erotikus táncunkat. Ez őt igencsak meglephette, mert a szája is tátva maradt a csodálkozástól, kerekre táguló szemeiről nem is beszélve. Ezúttal én nevettem el magam, de Zsófim is követte a példámat. ekkor számat a szájára tapasztottam, és érzéki csókcsatába kezdtünk. Nyelve megtalálta az enyémet, és körkörös mozdulatokkal vette birtokba. Ezúttal én fokoztam a tempót, közeledve a csúcs felé. erőt vettem magamon, hogy késleltessem közelgő kitörésemet, és meg is lett az eredménye, ugyanis Zsófim ismét a vállamba harapva élvezett hatalmasat. Ez engem is gyorsabb tempóra sarkallt, és pár másodperc múlva én is követtem kis szeretőmet: ismét megtöltöttem illatos kelyhét magommal. Kifulladva pihegtünk egymás karjaiban, miközben kedvesem megszólalt:
- Van egy ötletem.
- Igen? Mi az?
- Az este a masszázskabinos rész nagyon tetszett. Jó lenne megismételni.
- Rendben - mosolyodtam el, majd ölembe vettem, s megindultam a fürdőszoba felé. Ezúttal Zsófi állította be a programot, a víz hőfokát, és még zenét is kapcsolt.
Mögé léptem, átkaroltam a derekát, és belecsókoltam a nyakába. Ettől ugrott egyet és szembe fordult velem, én pedig folytattam nyakának cirógatását nyelvemmel, időnként egyik, majd másik fülcimpáját célba véve, egyik kezem nőiességét, másik pedig a fenekét simogatta, elégedett sóhajok kíséretében. Ő sem volt rest: keze megtalálta férfiasságomat, s gyakorlott mozdulatokkal verni kezdte. Meglepett ezzel. de hamar feltaláltam magam: előbb egy, majd még egy ujjam találta meg útját illatos barlangjában, hüvelykujjam a csiklóján körözve fokozta az élvezeteket. Én azonban még tovább mentem: másik kezemmmel ánuszát simogattam, majd itt is megtalálták útjukat az ujjaim. Számmal melleit vettem kezelésbe, fokozva az eddig átélt izgalmakat. Hangosan zihálva gyorsított tempóján, melyet én is követtem, pillanatokkal később pedig mindketten hatalmasat élveztünk. Zsófim ezúttal sem hagyta veszni magomat: az utolsó cseppeket is eltűntette nyelvének áldásos tevékenységével, elérve, hogy majdnem elélvezzek másodszor is a zuhany alatt.
Megmosdattuk egymást, megtörölköztünk, én a konyhát vettem célba, Zsófimat pedig előreküldtem a szobába. A hűtőben találtam egy flakon tejszínhabot és egy üveg bort. Mindkettőt magamhoz vettem a dugóhúzóval és két borospohárral együtt, majd én is visszatértem Zsófi szobájába. Kis szeretőm megdöbbent, amint meglátta, mi van a kezemben, de egy szót sem szólt, csak mosolygott. Tekintete azt tükrözte: ha nem is tudom, de sejtem, mit tervezel. A bort bontottam ki először, töltöttem mindkettőnknek, leültem mellé az ágyra, majd koccintottunk. Miközben kortyolgatva fogyasztottuk borunkat, egymást simogatva beszélgettünk. Miután megittuk a bort, a tejszínhabot vettem a kezembe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2018. 04. 7. szombat 06:12
Tetszett de elég maratonira sikeredett!
#11 zoltan611230 2018. 04. 6. péntek 05:06
Jöhet a folytatás .
#10 cscsu50 2017. 02. 16. csütörtök 04:21
alakul
#9 genius33 2017. 02. 14. kedd 19:53
Egész jó kis sztori smile
#8 Ickx 2017. 02. 13. hétfő 22:42
Javul... smile
#7 sunyilo 2017. 02. 13. hétfő 21:36
Rendkívül jól sikerült...
#6 supi 2017. 02. 13. hétfő 16:55
jöhet a folytatás
#5 vakon54 2017. 02. 13. hétfő 14:25
norby44 folytazsd legyélszives.
#4 veteran 2017. 02. 13. hétfő 08:11
Ez is jó.
#3 listike 2017. 02. 13. hétfő 07:11
Jó volt.
#2 A57L 2017. 02. 13. hétfő 04:20
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2017. 02. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?