A+ A-

Szülinapi ajándék

Közeledett a negyvenedik születésnapom, és a párom jó előre megígérte, hogy soha nem fogom elfelejteni az ajándékot amit tőle kapok. Nagyon jól megvoltunk egymással a közel húsz év házasság után is, mondhatni szerettük még a másikat és az évek során összecsiszolódtunk a szexben is. Persze viccesen néha megjegyeztük a másiknak hogy kivel mit is tudnánk csinálni, főleg ha a kívül álló illető olyan dekoratív volt mint a párom néhány edzőtársa a fitnesz teremből! De ez inkább amolyan piszkálódásféle volt, főleg részemről, mert a páromnak még 2 gyerek után is jó alakja volt, nem hagyta el magát, rendszeresen mozgott. A szexben pedig mondhatni, hogy 35 éves kora után érte el a csúcspontot, soha előtte nem élvezte úgy a dolgot, pedig én nem sokat változtattam a struktúrán..:)
Szóval eljött a nagy nap. Este ünnepi vacsora a családdal, ajándékok kibontogatása, megköszönése illedelmesen, de a párom ajándékát nem láttam sehol, kissé fura volt, de nem mertem szóvá tenni. A gyerekeket a nagyszülők legnagyobb meglepetésemre sietve magukkal vitték hozzájuk, pedig erre eddig mindig tőlem kértek engedélyt! Kettesben maradtunk az üres házban. Éreztem valamit kitalált az én drágám, de hogy mit arról sejtelmem sem volt.
- Fürödj meg és lazítsd el magad, mert az én meglepim még hátra van! - mondta miközben leszedte a terítéket.
- Mit kapok picim? - bújtam hozzá hátulról átölelve.
- Majd meglátod, ne kíváncsiskodj! - mondta, és két pohárba töltött a félédes vörösborból amit mindketten szívesen fogyasztottunk vacsora után.
Nem volt mit tenni, elmentem fürödni, borotválkozni, hajat mosni, és különösen nagy figyelmet fordítottam a farkam leborotválására, mert pucéran nagyon szerette kényeztetni a drágám.
Amikor kész voltam ő következett, én addig egy alsóban a boros üvegre fordítottam a figyelmemet, és éreztem kezd egy kicsit a fejembe szállni. Így hát ledőltem a sötétbe burkolózott hálóba a francia ágyra. A csendben elaludtam. Hirtelen kuncogásra riadtam fel, és láttam a párom sziluettjét az éjjeli fényben kirajzolódni, a szexi csipkés fûzője volt rajta combfixel, és a nyitott tangával. Odafeküdt mellém és simogatni kezdett.
- Elaludtál hétalvó? Nem is vagy kíváncsi az ajándékomra? - kérdezte.
- Jajj dehogynem, ne haragudj csak fejbe vágott a bor. - mondtam és ő közben a már félig kemény farkamat simogatta, gyúrogatta ami nagyon jól esett és hamar életre kelt.
- Akkor jöhet az ajándék? - kérdezte nevetve, kicsit furcsálltam miért van rejtett idegesség a hangszínében, amikor már számtalanszor szexeltünk hasonlóképp.
- Naná! - mondtam halál nyugodtan, mire felállt, kisétált a szobából, és kézen fogva visszajött egy nála kb. húsz évvel fiatalabb bombázó edzőtársával, akit személyesen ismertem! A csaj ugyan olyan szexi rucit viselt mint a nejem, karcsú derék, nagy cicik, hosszú comb, és haj, gyönyörû pofi....
- ő Kitti! - mondta.
Majd beszartam! - nem hittem a szememnek, egy szót sem tudtam kinyögni csak magamra rántottam a takarót, hogy valahogy eltakarjam az alsóból kidudorodó álló farkamat. Azt hittem még mindig alszom és mindjárt felébredek, mert álmomban már sokszor rámásztam a kis nőre, olyan bikavadítóan szexi volt.
- Helló Kitti! - nyögtem ki, erre kitört belőlük a nevetés és akkor láttam, hogy ők sem teljesen józanok már.
- Szia, mondta a Kata mi is lenne a meglepid, és már régóta tetszel nekem ezért nem volt ellenemre egy kis esti torna – mondta vékony kis hangján, de igen határozottan.
- Micsoda, akkor most mind a kettőtökkel egyszerre csinálhatom??? - kérdeztem megrökönyödve
- Igen - mondta a párom - de az a feltétele, hogy utána nem fogsz megcsalni sem vele, sem mással! Ez csak egy egyszeri alkalom most, amit neked készítettem elő!
- Ez csak természetes drágám, naná, persze, mi az hogy, még jó hogy nem! - hirtelen mindent megígértem csak hogy hozzá férjek már ehhez a két gyönyörû nőhöz. De itt átvették az irányítást, mert Kitti odatérdelt mellém és lerántotta rólam a takarót amit magamra húztam és a farkamat kezdte élesztgetni simogatással, a párom a másik oldalra térdelt és heves csókolózásba kezdtünk. Imádtam a nyelvét ahogy a számban ficánkol, annyira izgatónak találtam, hogy a farkam ismét harcra készen állt Kitti kezében. ő lehúzta az alsómat, és a hangulat világítás gyenge fénye mellett közelről is szemügyre vette, majd a nyelvével csiklandozta a makkomat, körözött rajta bevette a szájába, én közben a párom punciját izgattam a kezemmel a tangát félrehúzva. A farkam talán még soha nem volt ilyen kemény, és ekkora méretû mint most, mondhatni a „macska sem tudta volna megkarmolni”.
- Hû mekkora! - csodálkozott Kitti, én meg vigyorogtam mert jól esett a dícséret
- Ugye? - kérdezte a párom – én mondtam, hogy szép példány!
- Nem is biztos hogy belémfér majd – izgult a kislány
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 11. 7. kedd 03:34
40 már nem leszel, de születésnapod még lesz, meg névnapod, meg Karácsony, stb.
#10 supi 2017. 03. 4. szombat 16:37
nem roszz
#9 gyuri0926 2017. 02. 24. péntek 14:04
Hülyeseég , aki egyszer volt többesben tudja , hogy azt újra fogja csinálni .
#8 cscsu50 2017. 02. 16. csütörtök 04:31
nagyon jó
#7 sunyilo 2017. 02. 13. hétfő 21:34
Naggyon teccik...
#6 fiesta14 2017. 02. 13. hétfő 14:25
41? nincs hasonló?
kár lenne veszni hagyni...
#5 vakon54 2017. 02. 13. hétfő 14:18
astonmartin ez nagyonjó írás.
#4 listike 2017. 02. 13. hétfő 11:17
Kitűnő volt.
#3 veteran 2017. 02. 13. hétfő 08:38
REMEK.
#2 A57L 2017. 02. 13. hétfő 04:21
Jó történet.
#1 Törté-Net 2017. 02. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?