A+ A-

Büntetésem 4. rész

A kamránkban vagyok bepelenkázva és erényövvel a farkamon. Egy hetet töltöttem itt pelenkában úgy, hogy semmit sem tehettem. Napi kétszer tettél tisztába. Az utolsó alkalommal azt mondtad kiviszel és hogy hamarosan vendégségbe megyek. Rettegek attól hogy mit teszel még velem, és hogy mire kényszerítesz de tehetetlen vagyok. Csak várakozom csendben. Nem tartom számon az időt. Az órák csak repülhetnek én pedig szenvedek mikor nyílik az ajtó. Te jelensz meg. Kék spagettipántos top van rajtad és egy kék farmer.
- Szervusz drágám. Remélem jól érzed magad. Vége az édes semmit tevésednek. Ideje hogy rendbe szedjünk téged. Hamarosan vendégségbe mész. Nem engedhetem hogy így indulj el. Na gyerünk kelj fel onnan és irány a fürdőszoba.- rendelkezel én pedig csendben engedelmeskedek. Felkelek, kinyújtom tagjaimat és elindulok ki a kamrából. A fürdőszoba felé indulunk. Meglátom a konyhai órán az időt. Fél 11 van. A lakásban nem látok semmi különleges változást. Dóri már nincs itt. Megérkezünk a fürdőszobába. Egy törölköző van kikészítve és szappan meg sampon.
- Ideje fürdened. De előtte vedd le szépen a pelenkádat. Ha pisilned vagy szarnod kell akkor most intézd el még mielőtt leveszed. Nos? Mindent elintéztél?-nézel rám kérdően.
- Igen el.- válaszolok.
- Helyes! Akkor vedd le és hagyd itt a padlón a gumibugyiddal együtt majd pedig irány a fürdő és jó alaposan tisztálkodj meg. Mosd meg mindenedet. Nemsokára jövök.- utasítasz, én pedig lehúzom a gumibugyimat, és megszabadulok végre a pelenkától. Remélem örökre, bár elég naiv elképzelés. A földre dobom, majd pedig leveszem a rózsaszín fodros felsőt is. Meztelen vagyok egy erényövet kivéve. Bemegyek a tusolóba és megengedem a vizet. Eközben te felmarkolod a csomagot a földről és kimész a fürdőből. Végre lemoshatom magamat. Kiélvezem a vizet és jó alaposan átmosom minden porcikámat különös tekintettel a hátsó felemre. Egyedül a farkamat nem tudom lemosni az erényöv miatt. Épp a hajamat mosom mikor visszaérsz a fürdőbe. Várakozóan nézel rám, majd miután befejeztem a hajmosást megszólalsz.
- Remélem jó alaposan lemostad magadat.
- Igen le.
- Remek! Zárd el a vizet, és törölközz meg, de nem jöhetsz ki a zuhanyból.- utasítasz, majd pedig kezembe nyomsz egy törölközőt. Alaposan áttörlöm magam, majd visszaadom a törülközőt.
- Ereszkedj négykézláb és told fel a seggedet a levegőbe. Egy kicsit kitakarítalak.-szólalsz meg. Engedelmesen cselekszem és rettegés költözik belém. Mi fog megint történni? Eközben te is bejössz a zuhanyzóba és ügyködsz valamit. Nem látom mi az ám ekkor egy csövet dugsz hirtelen a seggembe. Könnyen becsúszik. Valószínűleg síkosított volt. Hallom ahogy megnyitod a csapot és érzem hogy víz áramlik a beleimbe. Megrémülök, mikor realizálódik bennem hogy beöntést adsz, ám nem olyan kellemetlen mint amire számítanék. Érzem ahogy növekszik a nyomás a hasamban mikor megszólalsz.
- Most elzárom a vizet és kiveszem a csövet. Összeszorítod a seggedet, és ráülsz a wc-re majd kiengeded. Amikor teljesen kiürült akkor visszajössz. Értetted?
- Igen- válaszolok, te pedig máris cselekszel. Elzárod a vizet és kihúzod a csövet a seggemből. Összeszorítom ahogy tudom és ülök azonnal a wc-re. A bennem levő folyadék elkezd kiáramlani. Érzem ahogy csökken a nyomás majd pedig alábbhagy a folyás. Várok még egy keveset, majd pedig visszamegyek a zuhanyzóba és újra felveszem a pozíciót. Még háromszor játszuk el ugyanezt. Harmadjára már egyáltalán nem kellemetlen. A wc-n ülök. Eközben te leveszel valamit a zuhanycső végéről és lerakod a fürdőben.
- Ha kész vagy irány a zuhanyzó és kezeket a csőhöz!- utasítasz én pedig hamarosan cselekszem. Egy bilincset veszel elő és felbilincseled kezeimet, majd pedig félig vigyorogva megszólalsz.
- Mivel te nem tudod megmosni a kis farkadat ezért rám hárul a feladat. Ezért kellenek a biztonsági intézkedések. Most le fogom venni a ketrecedet, és megmoslak. Ha el mersz sülni közben biztosítalak róla hogy nagyon de nagyon meg fogod bánni! Megértetted?- kérdezel én pedig némán bólogatok. Ekkor vetkőzni kezdesz. Kék topod és farmerod alatt hasonlóan kék bikini van rajtad. Farkam máris mozgolódni kezd. A fürőszoba szekrénybe nyúlsz és a nyakadba akasztasz egy láncot. Egy kulcs fityeg rajta. Valószínűleg erényövem kulcsa lehet. Bejössz mellém a zuhanyba és megnyitod a jeges vizet. Hirtelen zúdul rám és összerezzenek tőle. Te mint ha mi sem történt volna térdre ereszkedsz előttem és a kulccsal kinyitod a lakatot ami övemet rögzíti. Eltávolítod rólam a szűk ketrecet és a zuhanyzó kis oldalsó tartójára helyezed. Péniszem végre szabad, és egyből meredezni kezd a hideg víz ellenére is. Látom szemeden hogy ez nem tetszik neked, ám nem teketóriázol. Határozott és gyors mozdulattal kézbe veszed szerszámomat és hátrarántod rajta a bőrt ezzel fájdalmat okozva nekem. Beszappanozod makkomat és egész péniszemet. Mikor a herémhez érsz jól megszorítod őket, ezzel lelankasztva szerszámomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.19 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6
2018. 08. 16. csütörtök 07:28
És ha nem olvasom el, hogyan döntsem el, hogy tetszik-e vagy sem? Okostóni. Egyébként osztom cscsu50 véleményét. Válaszolok rá!
#7 Subpetee
2017. 06. 9. péntek 16:01
Megkérek mindenkit hogy ha nem érdekli a történet témája, nem szereti, undorodik tőle, vagy bármi más akkor ne olvassa el, vagy ne kommenteljen alá. A komment lehetőség, és nem kényszer úgy gondolom. Tehát ha nem tetszik az amit írok, akkor legyél annyira felnőtt, hogy nem olvasod el. Ez vonatkozik minden más írásomra is. Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 02. 16. csütörtök 20:02
Faszság. Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2017. 02. 14. kedd 16:23
Pipogya frater Válaszolok rá!
#4 veteran
2017. 02. 14. kedd 14:33
Nem rossz. Válaszolok rá!
#3 vakon54
2017. 02. 14. kedd 12:57
Subpete folytazsd. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 02. 14. kedd 02:53
Érdekes történet,de nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 02. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!