A+ A-

Ikerélet 5. rész - Bius és Julcsi

Bius egy alkalommal azzal ált elő, hogy szeretné elhozni barátnőjét, Julcsit egy hétvégére, aki még nem volt fiúval és szeretne gyakorlatot szerezni. Megnyugtatott minket, hogy helyes csaj és nagyon ari. Egyikünk nem sem volt ellenére a dolog, még anyának sem, mert belejött a leszbi játokba is. Bia csak egy apró tényről felejtett el beszámolni nekünk...
Bia szomszédjában lakott a 12 éves kislány az apukájával nagy szeretetben. Laci 3 éves kora óta neveli lányát nagy odaadással, nem nősült újra a jó kiállású férfi, sőt a nőzésről is lemondott, mert minden szabadidejét kislányának szentelte. A kislány nagyon okos volt és komolyan kivette a részét a házkörüli munkákból is. A két lány jól megértette egymást, sokat beszélgettek a verandán.
- Bius, te voltál már pasival? - kérdezte egy alkalommal Julcsi.
- Milyen értelemben?
- Hát tudod... Szeretkeztél már?
- Hát, ami azt illeti, igen, de erről egy szót sem!
- Hú de jó! És kivel?
- Nem ismered őket.
- Őket? Hányan vannak?
- Hát... hárman.
- Hárman? Te már három pasival is lefeküdtél?
- Igazából csak kettővel.
- Az hogy lehet?
- Találd ki butusom!
- Csak nem? Szeretkeztél lánnyal is?
- Aha.
- Behalok! És milyen volt?
- Mire vagy kíváncsi?
- Hát mindenre!
- Na jó, mesélek, de esküdj meg, hogy soha nem árulsz el!
- Esküszöm!
Bius mindent elmesélt a kislánynak, aki nagy áhítattal hallgatta őt.
- Taníts meg engem! - sóhajtotta Julcsi a "mese" végén.
- Mire?
- Taníts meg szeretkezni!
- Mondjam el mit-hogy kell csinálni?
- Nem, mutasd meg, hogy kell szeretkezni!
- Szeretkezni akarsz velem?
- Hát igen, az nagyon jó lenne, te is csináltad már nővel!
- De te még kicsi vagy ehhez.
- Ugyan, ne izélj már!
Bia megfogta a lány kezét és behúzta a házba, a falnak támasztotta és megcsókolta a kislányt. Julcsi ajka lángolt, Bius újra csókolt és újra, a nagy lány rutinosan becézgette a gyakorlatlan kis szájat, végül a nyelvét is bevetette. Julcsi gyakorlatlanságát fölülmúlta az igyekezete, minden rezdülést átvett és hamarosan viszonzott is, ami meggyőzte a nagylányt.
- Holnap folytatjuk. - búgta Bius kis barátnője fülébe, és eloldalgott, aztán visszaszólt még:
- Jól mosd meg a punidat!
Az éjszaka minkét nehezen tudott elaludni. Julcsi soha nem érzet izgalmat érzett. Kavarogtak fejében a Bius által mesélt jelenetek képei. Próbálta elképzelni a résztvevőket és azt, hogy mit csinálhattak, de nem igazán tudta, viszont azt komolyan érezte, hogy amit barátnője átélt és amit ő is át fog élni nagyon fog tetszeni neki.
Biust felizgatta a tény, hogy ő vezethet be valakit a szexualitás rejtelmeibe, képzeletben végigjátszotta többször is, hogy ér a kislányhoz, hogy izgatja fel és hogy okoz neki mennyei örömöt. Miközben képzeletben a kislányt izgatta, ujjai a saját nedves punciját simogatták. Jól esett neki erre gondolni és ezt csinálni. Szinte látta a kislány kerek pofiját, mélybarna szemeit, kis fitos nóziját, húsos ajkait. Most, hogy belegondolt, rájött, hogy a barátnője tökéletes szépség. Már tocsogott a kéjtől, bal kezének ujjait a hüvelyébe dugta, míg jobbjával a csiklóját játszott. Úgy szeretett volna belenyalni saját kelyhébe, hisz mi anyánk puncija is nagyon ízlett neki, de ez elérhetetlen vágynak tűnt, viszont néhány órán belül egy fiatal, hamvas punciba dughatja nyelvét és ihatja annak édes nedvét. E kéjes képek közepette Bius megrándult, és újra, és újra, miközben az élvezet villámai szaladtak végig forró testén.
- Szia Julcsi!
- Szia! Képzeld alig bírtam elaludni.
- Én is nehezen tudtam. Izgulsz?
- Aha.
- Nem gondoltad meg magad?
- Dehogy!
- Szabad a kéró?
- Aha, apa csak későn jön haza.
- Hova menjünk?
- Apa szobájába.
- Oké.
A szobában egy nagy franciaágy volt, és egy faltól-falig beépített szekrény, elhúzható tükrös ajtókkal. A sötétítőfüggöny el volt húzva, így a szoba kékes árnyalatban úszott. A két lány összeölelkezett az ágy és a szekrény között állva és csókolózott. Bianka a szekrényre pillantva barátnője hátát látta, és a kislány formás popsiját és úgy érezte, ezt meg kell markolnia és meg is tette. Kis barátnője felsóhajtott. Bianka Julcsi nyakához hajolt és belecsókolt, csókolgatta, harapdálta a kislány fülcimpáit. Julcsi nyögdécselt. Bianka megfogta a lány vállát és megfordította, így a két lány szemben állt a tükörrel. Bia megfogta partnere pólóját és levette. Varázslatosnak látta Julcsit, hullámos fürtjei a vállára omlottak, kis domború mellecskéit, halvány bimbócskák ékesítették. Bius előre nyúlt és finoman simogatta a lányka hamvas felsőtestét. Julcsi izgalmasnak érezte, hogy nem csak érzi, hanem látja is a dédelgető mozdulatokat. Bius benyúlt a kislány sortjának felső széle alá, és lassan lehúzta a földig, majd ugyanúgy tett a bugyival is. Julcsi kilépett a ruhaneműkből és kis terpeszben állt meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2017. 03. 12. vasárnap 04:34
Szuper.
#5 deajk2008 2015. 03. 28. szombat 07:40
nagyon jó lett, 10p... folytasd király lett
#4 Laimward 2013. 04. 3. szerda 15:13
nagyon szupi
#3 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 07:02
Zsíííííír nyes
#2 Süni 2007. 08. 3. péntek 20:14
Nagyon szuper, különösen a 3. és
4. rész, folytasd.
#1 Törté-Net 2007. 07. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?