A+ A-

Ikerélet 4. rész - Bianka

Mielőtt a történethez kezdenék, felhívnám a figyelmet, hogy ez az írás egyrészt családi kapcsolatokra épül, másrészt bizarr. Tehát kedves fintorgók, én például sosem nyitok meg szex - oldalakat, ahol tudom, hogy kövér nők szerepelnek, vagy elég ritkán olvasok szado - mazo történeteket, így nem is kell bíráló üzenetet küldenem nekik, hogy ez gusztustalan. Van aki azt szereti, ehhez szíve joga... Az olvasóknak kellemes kikapcsolódást!
Tesómmal Wado Riu edzésekre jártunk. Edzés után sétáltunk haza a kiserdő mellet, mikor sikításfélét hallottunk és erős erdei zajokat. Egymásra néztünk és a zaj felé igyekeztünk. A fák lombjai közé szűrődő fénynél két fiatal srácot láttunk, miközben egy náluknál kisebb lánnyal erőszakoskodnak. Ez nem olyan látvány volt, amit szó nélkül hagynánk, mire a mocskok észbe kaptak már késő volt, hamar ledaráltuk őket és az összecsuklott lányt karoltuk fel. Ruhája le volt szaggatva, testét alig borította valami. Lekaptam a pólómat és ráadtam, a majdnem a térdéig ért a kislánynak. Mondtuk, hogy hívjuk a rendőrséget, de ő azt mondta, hogy nem akarja csak haza akar menni. Aztán kiderült, hogy már nem tud, mert vidéki és az utolsó buszt már lekéste. Rábeszéltük, hogy jöjjön hozzánk, majd anya ad neki ruhákat, felhívjuk a szüleit és aludhat nálunk.
Bianka szakmai gyakorlaton volt a gyárban. A hülye társai megtréfálták és míg zuhanyozott eldugták a holmiját, mire megtalálta, már sötétedett és egyedül kellett az erdő mellett a pályaudvarhoz sietnie. Így kapták el szegényt.
Anya gyorsan szárnyai alá vette a kislányt és bevitte a fürdőszobába, aztán néhány ruhadarabot vitt utána. Bianka kérte, hogy ne hagyja egyedül, így anya bent maradt, de a kislányt így is elkapta a sírógörcs. Anya átvette a zuhanyt és a remegő kislány testét melegítette vele, jobb kezével pedig simogatta a lány hátát. Úgy tűnt, hogy Bia nem tud önállóan megmosakodni, ezért anya hozzálátott, hogy beszappanozza lány testét. Bianka hagyta magát, csak akkor mozdult, ha anyu megmozdította. Anya arra lett figyelmes, hogy az összetört kislány fürdetése izgalomba hozza. Élvezettel szappanozta a lány hátát, popsiját, csontos kis vállát, parányi cicijeit, lapos kis hasát, vékonyka lábszárát és combjait.
- A nunidat neked kéne megmosni. - szólt anya.
- Aha. - suttogott Bianka, majd remegő kezével a szappan után nyúlt, de az kicsúszott a kezéből. - Megmosnád ott is?
- Persze tündérem, bízd csak ide, segítek neked. - így anya benyúlt a kislány combjai közé és megmosta a gyér szőrzettel borított kis punit.
Anya agyán átvillant egy pillanatra, hogy milyen szívesen bedugná az ujját a lányka hüvelyébe, de ez nem volt erre a legalkalmasabb körülmény.
Miután Bianka szüleivel sikerült beszélni, Anya Biát a saját szobájában fektette le és mellette is maradt, úgy altatta el.
Már mi is ágyba bújtunk, mikor anya benyitott hozzánk.
- Nagyon büszke vagyok rátok, igazi hősök vagytok, és jutalmat is érdemeltek!
- Milyen jutalomra gondoltál anya?
- Hát... - mondta és a köntösét a földre dobta - Megfelelne ez?
- Meg bizony! - mondtuk és átkaroltuk anyát.
- Be kell vallanom nektek valamit, ez a kislány nagy hatással van rám, teljesen felizgatott a fürdetése, már attól tartottam, ha nem bírok kiosonni, a szobából én leszek, aki megerőszakolja.
- Igen anya, nem is mondtad, hogy leszbi vagy?!
- Hát én sem tudtam eddig.
Édeset szeretkeztünk hármasban, nem is sejtve, hogy ezúttal közönségünk is van.
Másnap Biankát kikísértük a buszmegállóba és megbeszéltük, hogy a következő alkalommal mi megyünk elé a gyárba, hogy ne essen semmi baja.
Így is lett két hét múlva Danival együtt vártuk Biust, aki boldogan ugrott a nyakunkba és finom puszikat nyomott arcunkra.
- Most eheti a fene a többieket, milyen két jó pasi várt engem! - mondta.
Otthon átnyújtott anyának egy nagy kosarat, teli igazi házias dolgokkal. Mondta, hogy ezt fogadjuk hálája jeléül és azt is mondta, hogy otthon megbeszélte, hogy itt alszik, ha nem gond és csak másnap megy haza. Így igazi falusi vacsink volt. A házi pálinka is megtette a hatását, oldott hangulatban dumáltunk. Biusról kiderült, hogy nagyon jópofa kiscsaj.
- Olyan jó lenne, ha nekem is ilyen szuper családom lenne, így szeretne anyám, és lenne két ilyen fantasztikus bátyám. De nálunk nem lehet látni a szeretetet, mindenki mogorva.
- Ugyan, téged is szeretnek a szüleid, csak biztos kemény az életük.
- Ne mond, hogy neked olyan könnyű volt felnevelni két fiút egyedül! Te is lehetnél, meggyötört, elfásult, mogorva, de te gyönyörű, vagy kedves, vidám és nagyon is látszik, hogy imádod a fiaidat.
- Aranyos vagy, de én sosem gondoltam, hogy teher felnevelni a srácokat, egyébként meg két ilyen nagyszerű kiscsávó mellett aranyéletem van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (124 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2017. 03. 12. vasárnap 04:36
Ez jó.
#8 Laimward 2013. 04. 3. szerda 15:12
jó lett
#7 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 07:02
Nemrossz nyes
#6 cervelo 2012. 08. 23. csütörtök 08:39
Nagyon jó.
#5 joozsi 2011. 12. 22. csütörtök 11:27
Ez is jó!
#4 imi36 2009. 06. 15. hétfő 10:33
jÓ!
#3 fin 2007. 04. 12. csütörtök 20:27
nagyon tetszett!
#2 ken 2007. 03. 24. szombat 02:12
Nekem nagyon bejön,csak igy tovább.
#1 Törté-Net 2007. 03. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?