A+ A-

Ikerélet 3. rész - Biszex buli

Telt az idő megférfiasodtunk, már betöltöttük a 16-ot, sokat szerelmeskedtünk anyával, ez jó volt mindannyiunknak. Anya már biztos volt benne, hogy nem vagyunk homik, ezért néha megkért minket, hogy egymással foglalatoskodjunk, szopjuk le egymást, mert ez őt nagyon felizgatta. Ez továbbra sem esett nehezünkre, sőt imádtunk anyának bemutatózni.
Végig simogattam bátyám izmos felsőtestét, megnyalogattam mellbimbóját, megmarkoltam már méretes farkát és gyúrni kezdtem. Letérdeltem a bratyó elé, újra megmarkoltam, hátrahúztam a bőrt a makkján. Az áttetsző élőváladék megjelent a kis nyíláson, lenyalintottam. Kipillantottam anyára, aki bal kezével jobb mellét szorongatta, jobb kezével a puniját izgatta. Megemeltem Dani vesszejét és alulról nyaltam egész hosszában, aztán elidőztem a zacseknál, beszoptam a golyókat, majd kiengedtem, ezt ismételgettem. Oldalról kaptam be a rudit és úgy harmonikáztam, hogy közben anya szemébe néztem. Végül szembefordultam és befaltam a faszt, amilyen mélyen csak tudtam, végighúztam az ajkam a rúdon és újra befaltam. A kemény hús forró volt. Dani seggébe markoltam, úgy szoptam a fiút, ő a fejembe kapaszkodva segített. Éreztem, hogy közeledik a véghez, ezért elengedtem és újra a golyóit kényeztettem, pár perc múlva viszont újra intenzíven szoptam, de most már a végkifejletig. Orromat a hasának verve, pumpálta torkomra forró magját. Különös aroma töltötte meg a szám, miközben tovább szoptam a puhuló szerszámot, és én szerettem ezt. Odamentem anyához és smárolás közben átengedtem neki tesóm spermáját. Anya cuppogva nyelte az anyagot, ettől nagyon be tudott vadulni.
- A tiedet is akarom! - csak ennyit mondott.
Visszamentem hát a tesómhoz, aki egy fotelben ült. Eléálltam és a faszom a szájába adtam, ő is rutinosan jól szopott. Kihúztam a szájából és pofozni kezdtem a botommal az arcát, majd visszadugtam. Anyát néztem a megbabonázva bámult minket, teste zihált és közben három ujja túrta a puniját.
- Mit akarsz anya!
- Élvezz az arcára!
- Mond még anya!
- Azt akarom élvezz a Dani arcára!
- Mi lesz a gecimmel anya, a Dani arcán?
- Lenyalom mindet onnan.
- És kiköpöd anya?
- Nem, lenyelem mindet.
- Szereted a gecimet anya?
- Nagyon szeretem!
- Akkor most figyelj!
Kihúztam Dani szájából a faszom, ami azonnal fröcskölni kezdte a spermát tesóm arcára. Teljesen beterítette a ragacsos anyag a fiatal fíú arcát. Anya a fia ölébe ugrott, álla alá tartotta a tenyerét és nyalakodni kezdett. Minden kis tócsát gondosan felitatott, végül a tenyeréből szürcsölte ki a lecsepegett maradékot. Nem feledkezett meg a lekonyult fütyimről sem azt is tisztára szopta, majd a padlóra ült.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.13 pont (114 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2017. 03. 12. vasárnap 04:37
Kemény,de jó.
#7 deajk2008 2015. 03. 28. szombat 07:36
tetszett a történet 10p... folytasd
#6 Laimward 2013. 04. 3. szerda 15:12
smile
#5 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 07:01
Jó ám !!! nyes
#4 imi36 2009. 06. 15. hétfő 10:08
JÓ A TÖRTÉNET.
#3 zizu 2007. 01. 28. vasárnap 04:02
nagyon jók ezek a történeteid. Iszonyat perverz, de jó.
#2 Mynock 2007. 01. 20. szombat 14:53
pfffffffffffffff.Már csak az állatok hiányoznak :)
#1 Törté-Net 2007. 01. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?