A+ A-

Anyósommal 2. rész

Csak ültünk anyósommal az asztalnál s nem tudtunk szólni sem. Sógornőm láthatóan nagyon élvezte a helyzetet. Egyikünkről másikunkra nézett, s élvezte azt a zavarodottságot, s kis szégyent amit arcunkon látott.
- Látom szólni sem tudtok semmit, nem is baj. Hiszen most már azt csináljátok amit én mondok. Itthon ezentúl szabályokat fogunk bevezetni, s ti teljesítitek minden akaratomat. Bevallom nagyon felháborított amit láttam tőletek, de egyszerre volt felháborító, és izgató is. Láttam mennyire szeretitek a szexet, mennyire élvezitek egymást, még ha ezt nem is szabadna nektek. S én is olyan vagyok, aki nagyon szeretem a kényeztetést, ezért mostantól mind a ketten az én szexrabszolgáim lesztek.
- Hogy gondolod ezt? - próbálkozott anyósom egy kérdéssel, én úgy éreztem jobb ha most hallgatok.
- Ne kérdezz, hiszen mint mondtam, mostantól az van amit én akarok! Ez az első szabály. Ha szólni akartok, akkor engedélyt kell kérnetek rá! Amúgy, mivel úgyis ismertetem a szabályokat, amiket mostantól bevezetünk kérdésedre választ fogsz kapni. Az első szabályból könnyű kitalálnotok, ha én mondok valamit ti teljesítitek, legyen szó bármiről. S előre szólok nagyon sok dolgot fogok kérni tőletek.- Mosolygott megint sógornőm.
Ahogy ezeket elmondta, nekem egyre jobban tetszett a gondolat, hogy sógornőm rabszolgája legyek, ezért nem is tiltakoztam, nem is szóltam semmit, vagyis bele mentem a játékba, vagy büntetésbe?
- Mivel a kezedben vagyunk kénytelenek leszünk neked engedelmeskedni, de hogy képzeled, hogy zsarolsz minket?
- Igen a kezemben vagytok, s te megint úgy szóltál, hogy nem kértél rá engedélyt, ezért büntetést érdemelsz. - mondta Gabi, s már folytatta is – Norbi vedd le a nadrágját anyunak.
Én nem ellenkeztem, s tetszett is a parancs, így oda mentem Marikához, s felállítottam a székről, kigomboltam a nadrágját s elkezdtem lehúzni róla.
Úgy tűnt, hogy ő is megadta magát, mert átgondolta, hogy a képekkel teljesen kezében vagyunk a sógornőmnek. Egy nagyméretű bugyi volt rajta amin keresztül is jól lehetett látni szőrös punciját, oldalt még ki ki lógott egy kis szőr a bugyiból.
- Anyu mi ez a dzsungel a lábad között? Ettől rövidesen meg fogunk szabadulni, de most első a bünti. - Azzal egy fakanalat vett elő, s Marikára parancsolt, hogy dőljön előre az asztalra.
- Gyerünk Norbi, húzd le a bugyit is, és tíz ütést mérj anyu popsijára.
Én letoltam a bugyiját a térdéig, s egy kicsit ütöttem a popsira. A nagy már kicsit löttyedt fenék szépen remegett előttem.
- Ez mi volt? Ez nem ütés, ez simogatás. Üss rá rendesen, mert különben te is büntit kapsz!
Most már nagyobbat ütöttem a fenekére Marikának, aki ettől felszisszent. Egymás után tízszer ütöttem a nagy fenekére, igazán izgató volt látni, ahogy pirosodik a popsi, s minden ütés után remeg kicsit. Anyósom sziszegett egy kicsit de ahogy pucsított, észre vettem, hogy a puncija elkezd csillogni, felizgatták az ütések.
- Jó, most pedig ha már így lekerült a bugyi kerüljön le minden rólad, vetkőzz.
Anyósom levette a blúzát, majd a melltartóját is és úgy állt ott előttünk teljesen meztelenül, lógós mellekkel s szőrös puncival. Azt vettem észre, hogy a fenekeléstől és a testének látványától teljesen megmerevedett a farkam. Gyerünk vetkőzz te is hallottam Gabi hangját. El kezdtem vetkőzni, levettem a pólóm, gatyám, majd az alsó nadrágomat is letoltam, s így ott álltam álló farokkal a két nő előtt.
- Oh, látom tetszett a fenekelés, és a látvány, szépen áll a faszod. Tetszik, hogy te rendeben tartod azt a környéket is. - Mivel nekem a farkam körül géppel le volt vágva rövidre a szőr. - Látod mama, neked is ilyen szép lesz, mint Norbinak, sőt még ilyenebb. Ülj ide a székre s rakd szét a lábad. Parancsolta friss úrnőnk. S anyósom engedelmesen rakta szét a lábait.
- Menj Norbi hozz a fürdőből egy lavórt, és a borotvát.
Bementem a fürdőbe s a kért eszközökkel tértem vissza.
- Most pedig borotváld le ezt a dzsungelt!- mondta nekem.
Fogtam a borotvahabot, s elkezdtem ráfújni anyósom intim szőrzetére.
- Gyerünk kend be jól azt a hatalmas szőrt – jött az utasítás Gabitól.
S én elkezdtem bekeni mindenhol a habbal, kezem mindenhova elért, s éreztem anyósomnak nagyon tetszik a simogatás egyre jobban élvezi az egészet. Aztán fogtam a borotvát s elkezdtem levágni a dzsungelt. Hamarosan egy szép csupasz punci nézett rám anyósom lába közül. A korral előre haladva már kicsit barna volt, s hasonló feleségem puncijára, aminek nagyon nagyok a szemérem ajkai, igazi denevér punci.
- Igazán szép lett gusztusos pina, igaz Norbi, na gyerünk nyalogasd le a maradék habot, mindenhonnan alaposan!
S én nem haboztam, hanem elkezdtem tisztára nyalni a puncit. Igen rossz íze volt a habnak, de annyira felizgatott anyósom most már csupasz puncija, hogy nem zavart, nyalni akartam! Nyelvem mindenhova behatolt, s elkezdtem nyalni Marikát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sipospista 2017. 03. 25. szombat 08:24
Huhaaa.ez igen
#6 Ulysses 2017. 03. 24. péntek 18:41
A téma nem a kedvencem. Az írás maga nem rossz.
#5 cscsu50 2017. 03. 24. péntek 09:38
erős közepes
#4 vakon54 2017. 03. 23. csütörtök 12:40
kleinnorbi folytazsd 10 pont!
#3 veteran 2017. 03. 23. csütörtök 07:58
közepes.
#2 A57L 2017. 03. 23. csütörtök 04:23
Jó lett.8P
#1 Törté-Net 2017. 03. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?