Hírek


FEB.
6.
2014

A Velencei Tónál

Azon a nyáron elég sokat voltunk nyaralni, hol a Balatonnál, hol a Velencei-tónál hol kisebb tavaknál. 20 éves voltam akkoriban, nyári szünet, holiday. Ez éppen csak 1 naposra sikeredett, de talán ez volt a legizgalmasabb is. A barátnőmmel, s családjával indultunk reggel 7 körül Keleti pályaudvarról. Gárdony volt a célállomás, mint már előtte sokszor. Az egy órásnak tervezett út, a duplájára hosszabbodott, felsővezeték szakadás miatt. Mivel nyár volt és hőség, no meg a vonaton még tömeg is ráadásul, így eléggé megizzadtunk. De azért megérkeztünk. Szépen lesétáltunk a Partra, ahol szépen rendbetartott füves terület volt. Leterítettük a pokrócokat, kicsomagoltuk, amit ki kellett, majd az egyik büfénél ittuk meg a reggeli kávénkat. Már úgy is készültünk a kávézáshoz, hogy visszafelé az erre kialakított odúban átöltözhessünk a fürdőruhába. Én általában erre a...


Első éjszakám kikötözve

Mióta megtörtént azóta érzek késztetést, hogy leírjam a történteket, mert nem akarom egy másodpercét sem soha elfelejteni annyira frenetikus volt az élmény. Szolgáltatok némi háttér információt rólam és Uramról. 21 éves vagyok 13 éves korom óta élek aktív szexuális életet. Középmagas vagyok, vöröses hajjal, állítólag tutajos tekintettel megáldva, és elég nagy mellekkel. Szépnek nem mondanám magam, inkább érdekesnek. Az S/M iránti szenvedélyem nem tudom mikor alakulhatott ki pontosan, de már jó ideje izgat, hogy valaki uralkodjon rajtam. Az első komoly kapcsolatom ideje alatt voltak finom próbálkozások, amik nem is voltak rosszak, de az igazi S/M-től nagyon távol álltak.
Uram 23 éves és egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg. Magas és karcsú, hosszú hullámos hajjal és szakállal. A két lábon sétáló férfi ideálom. Nagyon tetszett már az első perctől. Meg is...


FEB.
5.
2014

Hármasban

Párommal már régóta fantáziáltunk azon, hogy beszervezünk egy férfit az együtt léteinkhez.. Keresgéltünk ismerkedtünk , és végre ráakadtunk Balázsra. Szimpatikus volt , türelmesen ismerkedett velünk nem nyomult, nem volt erőszakos. Hamar össze barátkoztunk, éreztük Ő a megfelelő. Izgatottan tervezgettük az első együtt létünket. Nem kellett sokat várni az estére ami megfelelő volt. A személyes ismerkedés is tökéletes volt, kicsit feszült ami érthető hiszen mégis csak szexuális életünkbe készülünk bevonni egy most még idegen embert.
Türelmetlenül vártuk a lakásunkba , hogy megérkezzen Balázs és végre átéljük azt a gyönyört amit eddig még csak tervezgettünk. Életbe se volt más mint kamerába , hamar megtaláltuk az összhangot. Mi túl voltunk már a tusoláson , kértem menjen tusoljon Ő is. Nem kellett noszogatni gyorsan neki is indult , láttam rajta már ő is...


Megvigasztalom a szomszédasszonyt

Kertvárosban, családi házakban lakunk, értelmiségiek, 30-40 közöttiek vagyunk. Nagyon jó viszonyban élünk a szomszédainkkal, gyakorta találkozunk, iszogatunk, beszélgetünk. Az örömöket és nehézségeket is megosztjuk. Tudtam, hogy szomszédaink igen sokat veszekednek, többnyire apró-cseprő dolgok miatt.
Borongós tavaszi nap délutánján egyedül üldögéltem otthon, amikor váratlanúl felharsant a kapucsengő. Legnagyobb csodálkozásomra szomszédasszonyom, Judit állt sírva, szipogva, ziláltan a kapuban. Amikor kinyitottam a vállamra borulva tört fel belőle a zokogás. Átöleltem, bevezettem a szobába. Gyorsan egy fél pohár whiskyt töltöttem neki, s bíztattam hajtsa fel. Egy húzásra kiitta, megrázkódott, majd farkaszemet nézett velem.


Mosás

Mosás Mosás Mosás

FEB.
4.
2014

Vad kemping otthon 3. rész

Oké, mondtam, én addig pihenek egyet. A nagy menet és a sör elnyomott, kicsit el is bóbiskoltam.
Aztán hirtelen eljutott a tudatomig, hogy Judit minden szemérmet nélkülözve, meztelenül ment ki a szobából.
Nem zavart a dolog, sőt, éreztem, ha sokáig ezen kattogok, pár perc múlva újra harca kész leszek. Egy jó fél órát szunyókáltam, már kezdett sötétedni. Na, ideje vacsorát keresni, de előbb irány a fürdőszoba, kicsit rendbe szedem magam, ragadtam mindenhol. Kifelé menet hallottam, hogy Judit a konyhában van, Zsoltival beszélget.
- Itt a pohár, sör az asztalon. - mondta Judit.
- Csongor?
- Elfáradt, szerintem elaludt.
- Fáradt? Azt elhiszem. - mondta Zsolti, kicsit lehalkítva a hangját. Erre én is megálltam, kíváncsi voltam, mit mondott, hallott-e valamit?


Milf történetek 2. rész - Terike

A tenyeremmel végigsimítottam Terike combját, közben figyeltem a reakcióit.
Meggondolta-e magát esetleg?
Vagy csak Zoli volt rá hatással a nagy korkülönbség miatt?
Én csak bő tízzel vagyok fiatalabb, így lehet, nem is olyan nagy kaland ez neki.
Megnyugodva láttam, hogy nem kell ettől tartani.
Bár nem esett nekem vadul, sőt inkább lehajtotta a fejét, és nem nézett a szemembe, de nem tartotta fel a kezemet, nem csapott rá, hanem egy pár centit önkéntelenül széjjelebb nyitotta a lábait.
Biztosan szégyellte magát megint, hogy újra szeretne kielégülni, és ez most megint nem a férjétől lesz meg neki.
Utólag elmondta, hogyan élte meg az egész együttlétünket, így most én is váltogatni fogom néha a nézőpontokat és a mesélő személyét.


FEB.
3.
2014

A nővérem, Jackie

Amit most elmesélek nektek, egy kicsit szokatlannak tűnhet, de a védelmünkben elmondanám, hogy ártatlanul kezdődött. Sok évvel ezelőtt – alig emlékszem rá – a nővérem, Jackie és én a szüleink válásával elszakadtunk egymástól, és egymástól távol, az ország két végében nőttünk fel. Nem igazán tartottuk a kapcsolatot, így aztán szinte nem is ismertük egymást. Mire felnőttünk, mindkettőnk élte a saját életét.
Pár évvel ezelőtt Jackie felhívott, és elmondta, hogy akkoriban vált el a második férjétől, és – véletlenül – pont abba a városba költözött, ahol én is éltem. Azt mondta, hogy a nevemet és a telefonszámomat a telefonkönyvben látta meg, és nem is volt benne biztos, hogy én vagyok az, de úgy gondolta, hogy egy próbát megér. Hosszat és barátságosat csevegtünk, megpróbáltunk olyan dolgokról beszélni, amik közösek bennünk, nem sok sikerrel....