Hírek


FEB.
11.
2014

Kaland a Swinger-klubban

Feleségemmel közel 30 éve vagyunk házasok, amely nem volt viharoktól mentes. Megtörtént sok minden, hazugságok, megcsalások, veszekedések. Szerencsére mindig felülkerekedtünk saját sérelmeinken, és megtaláltuk a továbblépés módját. Mostanában pedig a szexuális életünk színesítésén fáradozunk. Nézegetünk együtt szex - oldalakat az interneten, erotikus fehérnemüket rendeltünk, kibeszéljük szexuális álmainkat.
Nekem régóta álmom az, hogy lássam a feleségemet mással szeretkezni, esetleg több pasival is egyszerre. Ezt finoman el is mondtam neki, de hallani sem akart róla.
Hiába hangoztattam neki, hogy ezzel bizonyítanánk egymásnak a hűségünket, és még a szex is izgalmasabb lenne. Mígnem egyszer hirtelen érdeklődni kezdett az internetes fórumok és szexszel kapcsolatos vélemények iránt, amelyeket meg is vitattunk az ágyban.


A toledoi kocsma titka

Történetem két nő különös, furcsa, extrém ismeretségéről szól. 1564-ben Toledoban esett meg, akkor, amikor Toledo már kezdte elveszíteni vezető szerepét a Kasztiliai Királyság fővárosaként.
Arancha testes, de jó alakú, sötét bőrű kasztiliai nő volt. Vékony dereka és kerek nagy segge izgatta a férfinépet. Jó húsú, saját dús kebleit, amik inkább csöcsök voltak már, sokan ismerték a kétes hírű kocsmában, amit kényszerűségből a megélhetéséért nyitott és maga vezetett Toledo egyik kis utcájában. Aranchának volt egy apró testi hibája, nevezetesen, hogy a lába között nem puncija volt, hanem kukija, valójában nem is kuki volt az, hanem egy rövid, de igen jól fejlett, vastag fasz. És, mivel jól működött neki, használta is, amikor csak tudta.


FEB.
10.
2014

Napfürdőzés 8. rész - Susanne 1.

Következő szerdán Stefan elment dolgozni, Linda az iskolába, Kevin pedig az egyetemre ment valamit elintézni. Heléna gyorsan elvégezte a házimunkákat, mert utána barátnője, a 30 éves Susanne jött hozzá látogatóba a kisbabájával. Susannének nem volt állandó partnere, mégis gyakran hódolt a testi örömöknek. Remek alakja, jó segge és csodás melle volt, úgyhogy mindig föl tudott szedni magának valakit. Kisfia, a féléves Tamáska is egy ilyen alkalmi partnertől született. Amikor Kevin és Linda még kicsik voltak, ő vigyázott rájuk, ha a szüleik este elmentek valahová. Anya azóta is tartotta vele a kapcsolatot, és Susanne rendszeresen járt hozzájuk. Amikor Kevin hazajött, a két nő együtt teázott a nappaliban.


Szexkalandok Kírával 2. rész

Pár óra alvás után ébredtem. Kinyitottam a szememet, Kíra ott feküdt mellettem és ugyanolyan gyönyörű volt, mint tegnap este. Óvatosan felkeltem az ágyból, nehogy felébresszem ezt a kis angyalt és a fürdőszoba felé vettem az irányt. Jókedvű voltam és kipihent, amin csodálkoztam, mivel sokáig fent voltunk és azért ittunk is.
A fürdőbe érve elintéztem a reggeli ügyes-bajos dolgaimat, fogat mostam és megborotválkoztam. Teljesen felfrissülve, mosolyogva mentem vissza a szobámba. Kíra közben felébredt, és a szobaajtóban futottunk össze. Mondta, hogy mindjárt jön, csak neki is vannak elintéznivalói a mosdóban. Megigazítottam az ágyneműt és kicsit rendet raktam a szobában, hogy kellemes környezetbe érjen vissza. Szerettem volna folytatni azt, amit tegnap elkezdtünk. Ilyen és hasonló dolgokon törtem a fejemet. Ebből a kellemes állapotból a telefonom csörgése zökkentett ki....


FEB.
8.
2014

Kedves Látogatóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Írj, fordíts erotikus történeteket és/vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk bárkinek a saját maga által írt vagy fordított történetét, képregényét.
Újdonság: Amennyiben képregény-fordításához nem érzel magadban elég nyelvi vagy grafikai tudást, lehetőséged van párban végezni, ez esetben csak az egyik tudásra van szükséged. Bővebben erről itt olvashatsz. :)
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 12 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


FEB.
7.
2014

A cseléd 1. rész

Amikor megkérdezte tőlem a mostohaapám a szomszéd ágyból, amelyben Mariskával, az új feleségével feküdt, hogy alszom-e, nekem egyetlen gondolatom volt csak: krumplis tészta. Tudtam, hogy a kérdést ágynyikorgás követi, majd a mostohaapám nagyot fúj és bejelenti, mit enne másnap. Ezért gondoltam én azonnal a krumplis tésztára. Bár csak tizenhat éves voltam, de jól tudtam, mi is történik a másik ágyban. Láttam már őket a szobát megvilágító holdfényben, amint magukról megfeledkezve, a lecsúszott dunnával nem törődve, mostohaapám Mariska égre meredő lábai között nagyokat horkanva jártatja a fenekét. De láttam én mindenféle állatot is szerelmes hangulatban, meg aztán a pajtásaim, akikkel naponta együtt őriztem a libát, tehenet vagy kecskét, töviről hegyire elmagyarázták, miért nyikorog annyira az a másik ágy, vagy olykor, ha kiszalad az ember nyári éjszakán elvégezni a...


Huncut Manka

Mankát hugom barátnői közt ismertem meg, először, egy telefonnal felvett videót láttam róla, ahol a kamerával huncudkodott, és öltögette a nyelvét, meg fogdosta a melleit. Már akkor megfogalmazódott bennem a vágy, hogy nekünk dolgunk kell, hogy legyen egymással! Az a fajta nő volt akit ha nincs kiöltözve, nem nézek meg. Alacsony, olyan kis bögyös-faros volt, de valahogy mindig úgy tartotta magát, hogy igazán nem lehetett kivenni az alakját. Szende arc, szőke haj, kissé hajlott hát. Ám Mankánk pont nem a szendeségéről volt híres! Mert bizony ha úgy tartotta kedve, dalra fakadt, táncra perdült, és nem volt szemérmes senki előtt. Ilyenkor nyoma sem volt a hajlott hátnak, minden mozdulata érzéki volt és szexi. Meglepően jól bánt a testével, de mindig a bohóckodás álarca mögé bújva produkálta magát, valljuk be egészen sikeresen. Kettőnk közt a dolog ott kezdődött, hogy egyszer...