Hírek

JAN.
22.
2014

Farkalat 1. rész : A Szürke herceg 5. fejezet: Bella és Edward első szexélménye

Edward és Bella valamikor este értek vissza Forksba. A rendőrőrs előtt még mozgolódás volt, Charlie és Carlisle kocsija is ott parkolt.
- Mi történhetett itt? – kérdezte Bella
- Nézzük meg! – mondta Edward, miközben már kanyarodott is be az parkolóba.
Carlisle bukkant fel a bejárati ajtóban, miközben Bella és Edward már kiszálltak a kocsiból, és az őrs felé mentek.
- Woylan Forge-ra a csónakjában találtak, holtan. Állattámadás volt. – nézett a fiúra Carlisle.
- Mint a Measa-i biztonsági őrnél, ugye? – kérdezte Bella.
- Igen! – válaszolta ránézve Carlisle. – Szegény Forge nagyon jó barátja volt apádnak.
Bella beugrott Charlie-hoz, pár percre, aztán Edward haza vitte a lányt, és elbúcsúzott tőle.


Egy fodrászlány története

Fiatal, eléggé csinos fodrásznő vagyok, aki egy fővárosi szalonban dolgozik. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki beindítja a fantáziámat, azonban az esetek nagy részében ők meg is maradnak a fantáziám részeként. Volt azonban egy 25 év körüli fickó, aki rendesen "elintézett" egyszer: erről szeretnék nektek mesélni.
Ádámot mindenki ismeri a szalonban: a lányok mind elolvadnak, ha belép az üzletbe: 190 magas, gyönyörű teste van, amit a szomszédos szoláriumban barnít kívánatosra, csodálatos barna szemek, elbűvölő mosoly, ami mindenkit elkápráztat. Mindenki szereti őt nyírni, a legtöbbször azonban hozzám jelentkezik be. Mivel a többi asztaltól különálló kis résszel rendelkezem a szalonban, gyakran meséli el üzleti ügyei mellett a legintimebb nőügyeit is, nem is törődve azzal, hogy mekkora izgalmat okoz nekem ezzel. Egy igazi vezérbikát képzeljetek el, aki nem horgonyoz...


JAN.
21.
2014

A takarítónő

A nő körülnézett a hatalmas nappaliban, melynek hátsó részén egy hatalmas kanapé állt, rajta egy összehajtott ruhát talált. Felemelte, és nem kis meglepetéssel látta, hogy egy szobalány ruhát tartott a kezében A ruha mellett egy fehér kis kötény is volt, azt is felemelte. Mindez szépen összehajtva, odakészítve feküdt a kanapén. A nő hitetlenkedve elmosolyodott, aztán eszébe jutottak az őt alkalmazó nő szavai: a munkaruhájáról gondoskodunk. Gondoskodtak.
"Akkor lássunk hozzá" gondolta, és vetkőzni kezdett. Gyanakodva nézett körül, attól félt, hogy valaki leselkedik, vagy netán rányitja valamelyik ajtót. Mivel az emeleten nem járt, nem tudta, hogy van-e ott valaki. Aztán megvonta a vállát, gondolta, gyorsan átöltözik, aztán már mindegy, hogy meglátja-e valaki vagy sem. Mivel kint tombolt a nyári hőség, pár pillanat múlva teljesen meztelenül állt a kanapé előtt....


Nőgyógyásznál

Igen régóta izgat az orvos - beteg szex. A házasságom ideje alatt ez a téma tabu volt, a férjemnek soha nem említettem. Aztán elváltam. Azóta az úgynevezett "szinglik" életét élem, és hamar felismertem ebben az életmódban a talán legnagyobb gyönyört: a szabadságot.
Sok időt töltöttem a szexhirdetések böngészésével, mire rátaláltam arra, amire mindig is vágytam. Levelezni kezdtem egy privát rendelőt működtető házaspárral. Néhány levélváltás után megbeszéltük az első találkozót. Megbeszéltük, hogy úgy fogok viselkedni, mint aki vizsgálatra érkezett. Így is történt.
A taxi egy szép kertes házhoz vitt. A kaputelefonon bemutatkoztam, és már nyílott is az ajtó. Befelé menet heves izgalom lett úrrá rajtam. Az orvosi vizsgálatok előtti izgalom, keveredve a szex utáni vággyal. Zihálva, kissé idegesen nyitottam be az ajtón, ami a váróba vezetett. Nem jöttek...


JAN.
20.
2014

Nyaralás után 2. rész

A nyaralás utáni hazaérkezésünk éjszakája óta elszállt mindkettőnkből minden kétely, és csak egymásnak, egymás gyönyörére éltük életünket. Anikó elment hurkot felrakatni így zavartalanok voltak együttléteink. Egyszer egy együttlétünk után mosolyogva kérdezte meg:
- Ugye jobb mintha a bugyimat felvéve masztiznál? – És mosolyogva puszilt meg.
- Bár arra kíváncsi lennék, hogy hogyan nézel ki a bugyimba, ruhámban!
Felugrott, odament a szekrényéhez, elővett egy bugyit, egy melltartót, egy ruhát, és kérte hogy vegyem fel. Tiltakoztam, de kérlelni kezdett, igy zavartam bújtam bele a piros csipkés bugyiba. A melltartót segített becsatolni, majd felvettem a ruhát is. Hümmögött kicsit… Körbekellett fordulni, és levehettem. De közben a farkam felállt. Pironkodva vettem le az utolsó ruhadarabot is.


Masszázs és következményei

Elmesélnék nektek egy igaz történetet, ami velem esett meg régebben. Sándornak hívnak, és amikor ez a történet játszódott épp a 24. évemet tapostam. A lány, akivel ez a történetem megesett egy fél évvel fiatalabb volt nálam és már évek óta egy helyen dolgoztunk. Sosem hittem volna, hogy mi valaha is újra közel kerülünk egymáshoz azok után, hogy elég csúnyán elbántunk érzelmileg egymással, de inkább én vele.
A történet egy kellemes nyári estén játszódik. Már tényleg túl voltunk az igazi haragon és utálaton így megbeszéltünk egy találkát nála, hogy elpanaszkodjuk egymásnak minden testi-lelki bajunkat. Felmentem hát hozzá. Egy egyszerű farmer és egy testhezálló felső volt rajta ami kimondottan jól hangsúlyozta vékony ám hihetetlenül sexy alakját. Pár órán keresztül beszélgettünk mindenről munkahelyi és magánéleti dolgokról egyaránt. Egész idő alatt...


JAN.
17.
2014

Bíztató szavak

Enikő sokszor elképzelte, milyen lesz, amikor véletlenül rányit a fiára, és megzavarja őt maszturbálás közben. Ilyenkor, gondolatban, mindig feltalálta magát, talpraesetten beszélgetésbe elegyedett vele, arra bátorította, hogy ne hagyja abba, sőt, vetkőzzön le teljesen, mert meztelenül az önkielégítés is sokkal kényelmesebb. Aztán, amikor valóban megtörtént, mégis zavarba jött. Csak annyit mondott, hogy bocsi, és gyorsan visszazárta az ajtót.
- Nem akartalak megzavarni - mondta Robinak, amikor fia kimerészkedett a szobájából.
- Nem hallottam, hogy hazajöttél - mondta a fiú nagyon halk hangon.
- Tudod, kisfiam, egyikünknek sincs rá oka, hogy zavarba jöjjön. Egy tizennégy éves fiúnál természetes, hogy szeret maszturbálni. Sőt, én akkor aggódnék, ha nem csinálnád rendszeresen.