Hírek


DEC.
13.
2013

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 1. fejezet - Bellára várva

Charlie Swan éppen a hosszú csövű vadászpuskáját tisztogatta, mikor megszólalt a csengő.
- Ki a rosseb az ilyenkor? – méltatlankodott a nagyszerű foglalatoskodása megzavarása okán, miközben kiment ajtót nyitni.
Az ajtóban Lisa Rendall állt, mosolyogva.
- Hello Lisa! – üdvözölte a harmincas évei végén járó szőke tüneményt.
- Hello Charlie, a múltkor beszéltünk róla, hogy Bella visszajön hozzád... - kezdett bele Lisa.
- Ja, igen! – mondta Charlie, egy beinvitáló mozdulattal – Gyere csak be..! A kabátodat add csak ide, majd felteszem a fogasra!
Ahogy Lisa kibújt a kabátjából, Charlie képtelen volt nem megbámulni a nő formásan kerek fenekét, csípőjét, majd a pulóver takarta formásan nagy melleit. Érezte, hogy kezd a farka megkeményedni. Ez a férjezett, 3 gyermekes családanya volt az egyetlen nő a városban, akit szívesen kefélt volna....


Az érett asszony

Ötvenes éveiben járt az a nő, akivel a kalandom volt 29 éves koromban. Csak futólag ismertem, ott lakott a mi háztömbünkben, naponta láttam. Haja festett vörös volt, szemei barnák, bőre enyhén barnás, de finom és puha. Erős testalkata volt, szép nagy combokkal. Először nem is figyeltem annyira rá, a magam korosztályából való lányok érdekeltek inkább, de akikkel korábban találkoztam, valami izgága kis fruskák voltak.
Hétvégenként lejártam egy dzsessz-klubba, olykor egy-két barátommal, olykor lányokkal. Most éppen egyedül voltam, amikor odajött hozzám ez a hölgy és kérdezte, helyet foglalhat-e mellettem. Ekkor fogott el valami furcsa érzés. Estefelé járt az idő és töprengtem a leányzókról. Egész idáig csak egy párkapcsolatom volt, s mint már mondtam a fiatal fruskák csak kiábrándítóan hatottak, mikor odaül mellém ez a még mindig gyönyörű és vonzó érett...


DEC.
12.
2013

Meredith, Kitto és Fagy

– Én már kielégültem Meredith-szel – mondta Doyle –, ma estére elköszönök.
Erre mindenki felfigyelt, és Doyle-nak el kellett mesélnie, hogy pontosan mit értett a megjegyzése alatt. Fagy és Rhys egymásra nézett, és hirtelen feszültséggel telt meg a szoba.
– Mi a baj? – kérdeztem.
– Meredith, választanod kell – mondta Fagy.
– Miért?
– Ha csak kettőjükre szőkíted le a kört, akkor fennáll a veszélye annak, hogy párbajra hívják egymást – mondta Galen.
– Nemcsak kettő, hanem három – pontosítottam.
Mindannyian rám néztek, majd lassan a még mindig az ágyon fekvő goblinra. Hatalmas szemmel bámult vissza ránk, majdhogynem rémülten.
– Soha nem jutna az eszembe, hogy sidhével versenyezzek – mentegetőzött.


Balatoni kaland

Egy verőfényes tavaszi szombat délelőtt történt, hogy egy barátomat indultam meglátogatni, aki a Balaton mellett Köveskálon lakik. Látogatásomat meglepetésnek szántam, nem voltam időhöz kötve. Bepakoltam a kocsimba, a lejátszóba bedobtam a kedvenc cédémet és útnak indultam. A jó időben ráérősen mentem, sütkéreztem a kocsiban vezetés közben, örültem a ragyogó napsütésnek.
Veszprémet elhagyva három stoppos csajt láttam meg az út szélén. Színesen, könnyen voltak öltözve, napbarnított testük a nyár jó érzésével töltött el. Régi szokásom, hogy felveszem a stopposokat, mivel diákkoromban én is sokat stoppoltam és mindig nagyon örültem, ha felvettek. Ahogy közelítettem feléjük, intettem nekik, hogy megállok, jöjjenek.


DEC.
11.
2013

Életem legforróbb puncija

Errefelé igen sokat lehet olvasni puncikról, pinákról és egyéb elnevezéssel illetett női alapszervről, melynek szinte állandó, eposzi jelzője a FORRÓ. Erről jutott szembe egy igaz történet fiatalkoromból. A történet annyira igaz, hogy még a helyszínt és a szereplő nevét sem változtattam meg. Aligha valószínű, hogy egy 60 felett nagymama ezen a helyen kóricáljon, és felismerje fiatal énjét.
Tehát, a házban, ahol felnőttem, lakott velünk szemben egy csonka család, anya és lánya. Szüleim, különösen anyám, összebarátkoztak velük. Gyakran összejártunk beszélgetni, kártyázni, sőt jobb műsor esetén tévézni is. Hja, azok a régi szép idők, amikor még voltak jó filmek és műsorok! A lányról egyelőre annyit, hogy bár aránylag jól nézett ki, egyáltalán nem tekint(h)ettem nőnek, hiszen megismerkedésünk idején én úgy 17 voltam, és ő 3 évvel idősebb. Én pisis...


Az első nagy szerelem

Mindketten fiatalok voltunk, szenvedélyesek és féktelenek. Klaus huszonegy, én pedig tizennyolc. Ez az a kor, amikor az embert elragadja az első igazán nagy, és mindent elsöprő szerelem. Lehet előtte is, és utána is, de van egy, ami mindegyiknél szebb, és emlékezetes lesz évekkel később, amikor rászáll az idő jótékony, és mindenható fátyla, és csak a szép és varázslatos percek maradnak, eltünnek az apró szépséghibák.
Klaussal egy iskolai rendezvényen találkoztam, ő akkor már egyetemista volt. Itt tanult pesten, és mint külföldi diákot, az osztályfőnökünk hívta meg, hogy beszéljen nekünk (az akkor még létező) Kelet-Németországról. Az óra végén néhány lánnyal körül vettük, ezt-azt kérdezgettünk tőle, de már nem is annyira Kelet-Németország érdekelt bennünket, hanem csak ő maga.


Anya és Fia

Anya és Fia Anya és Fia Anya és Fia