A+ A-

Egy tini srác érdeklődése egy érett pasi után

A történetben megjelenített személyek valósak, ahogyan a sportágat érintő rész is, de a leírtak egy része viszont csak a kamasz fiú vágyaiban történt meg! A megfogalmazás az övé!
Én Karim vagyok és 28. évemben járok. Apám még 1979-ben hazájából, Törökországból érkezett Magyarországra, méghozzá egyetemi tanulmányokat folytatni. Itt ismerkedett meg az édesanyámmal, akikkel szinte rögtön egymásba szerettek. Az egyetem végét követően nagyjából 1 évvel házasságot kötöttek. Aztán (kb. 3 évnyi házasság után) 1989-ben megszülettem én. Elég korán, már 12 éves koromban szembesültem vele, hogy én a fiúk iránt érdeklődök. Addigra már elkezdtem focizni. A gimnázium alatt úgy testnevelő tanárt és egyben edzőt kaptam. Apám 20 éves volt, amikor kijött Magyarországra, szóval most 58 éves. András pedig 6 évvel még nála is idősebb!
Én 16 évesen 175-180 cm magas, 70-75 kg voltam. Fekete hajam volt-van. Az egyik szemem fekete, a másik szemem szürkés barna. A bőrszínem barnás. Az akkori vágyaimmal kiegészített történetem akkor kezdődik, amikor 14 évesen bekerültem a gimibe és András lett a tesi tanárom, majd akkor kezdett komolyabbá válni bennem, amikor 1 évvel később átvette focicsapat vezetését is, és így a szüleim után a második legtöbb időt Andrással töltöttem. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Már majdnem véget ért a 11. osztály, vagyis 2005 májusának közepét írtuk, amikor egy szerda délutáni edzés után lezajlott a következő sztori egy része!
- Karim! Látom, hogy szomorú vagy! - kezdte el a beszélgetést András
- Igen! - válaszoltam visszahúzódóan
- Mi a baj? - kérdezett rá, miközben megfogta a kezemet. A szívem pedig még soha nem vert olyan hevesen, mint azokban a pillanatokban
- Én nem vagyok egy átlagos fiú.... - kezdtem bele
- Miért is ne lennél egy átlagos fiú? Azért mert az apád török származású? Te igenis egy átlagos 16-17 éves fiú vagy! - vágott közbe András
- Apámnak ehhez nincs semmi köze, ahogyan anyámnak sem. Legalábbis nem úgy! De én nem vagyok egy átlagos kamasz.... - folytattam
- De hidd el, hogy az vagy! - vágott megint közbe András
- Nem! Mert én nem érdeklődöm.... - folytattam (volna)
- Nem vonzódsz a lányok iránt? Ezt én már egy ideje sejtem! De ettől még ugyanolyan ember vagy, mint a többi! - szakított ismételten félbe
Erre megszólalni sem tudtam!
- De miért is mondtad most el ezt nekem? - kérdezett rá
De közben már elkezdtem simogatni őt. Amit a férfi nem utasított el! Aztán benyúltam a pólója alá, hogy végre érezhessem a bőrét a kezembe. Eközben odahajoltunk egymáshoz, és ahogy ajkaink összefonódtak, hevesen smárolni kezdtünk! Úgy még semmit nem élveztem korábban, mint amikor a szája a számhoz ért, és a nyelveink is összegabalyodtak a partner szájába! Istenien csókolt!
- Karim! Ezt nem szabad! - mordult rám, miután befejeztük a csókot
- És ugyan miért? Én is ugyanúgy akarom, ahogy te! Vagy tévedek? - válaszoltam
- Nem tévedsz! Minden porcikámmal kívánlak! De akkor sem lehet! - reagált vissza Eközben a szavaiban éreztem, hogy nagyon kínlódik a vágyai miatt!
- Akkor ne tétovázz! - mordultam kicsit rá Aztán újfent megcsókoltam, amit ő viszonzott is!
Eközben már egymást vetkőztettük! A teste az maga volt a gyönyör - főleg ruha nélkül! A pasi 180-185 cm magas volt. A testsúlya 85-90 kg. Kisportolt testalkat! Szőrös felsőtest, félig leborotvált hónalj illetve láb. Szőrös (még félig lankadt), kb. 21/7-es iszonyúan vonzó pénisz. (Az enyém még teljesen mereven is ’csak’ 18/5,5 volt akkoriban.) Szóval elkezdtem a szájától lefele haladni a csókjaimmal: Először a nyakát, majd a felsőtestét csókolgattam valamint a mellbimbóit nyalogattam, harapdáltam. Eközben a kezemmel pedig először a golyóit, majd pedig a faszát vettem kezelésbe! A farkincája pedig egyre merevebb, és így egyre vonzóbbá vált. Nem is haboztam túl sokáig és elkezdtem őt szopni.
- Szopj...édes...szopj! - hangzott el a felszólítása nyögés közepette Mivel ez volt minden vágyam, így nem kellett könyörögnie, hisz én szoptam, ahogy csak lehet. A pénisze már a torkomban volt, amikor végre nem csak a faszát élvezhettem, hanem a nedűjét is kóstolhattam! Már, amennyire volt rá módom, hisz egy ilyesmi korú embertől (szerintem) elvárható mennyiségtől sokkal több érkezett! Egyszerre volt sós, de mégis enyhén édes. Emellett nem túl meleg, de nem is túl hideg! Egyszóval ”pont fogyasztható” hőmérsékletű és isteni finom! Az orál után:
- Drága Karimom, most feküdj le ide a masszázságyra! - szólt András nevetve
- Miért? - válaszoltam megilletődve, de mégis mosolyogva
- Mindjárt megérzed! – röhögte el magát Persze már sejtettem, hogy mit akar! Ráadásul jómagam is szerettem volna a dolgot, így ”szót fogadtam” neki és lefeküdtem! Ő kihozta a zuhanyozóból a tusfürdőt és jól bekente a kezét és a seggemet vele. Aztán elkezdte a hátamat csókolgatni. Ami közben ujjazott engem. Nagyon fura érzés volt, hogy idegen dolog van a seggemnél, sőt részben kicsit benne. De ez nem izgatott. Nagyon gyorsan átadtam magam a beteljesült vágynak, így az ujjait az addigra már teljesen merev, kb. 28/9,5-es péniszére cserélte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika
2018. 04. 3. kedd 11:25
28/9,5-es pénisz.Egy szűznek. Válaszolok rá!
#8 A57L
2018. 01. 2. kedd 05:08
Olyan mint egy életrajz. Válaszolok rá!
#7 guymiki95
2017. 11. 10. péntek 13:11
#6 cscsu50
Teljesen igazad van! A matematika előírásai szerint 8,66 (azaz 9) az átlag! De én emellett figyelembe vettem, hogy első írásként milyen szinten fogalmazott a történet megírója. (Mert ha jól olvasom, akkor nem a beküldő fogalmazta)

#5 sunyilo
Igaz! Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2017. 11. 10. péntek 07:51
#4 guymiki95 .nek!
9+10+7 = 26 26 / 3 = 8,66 ez az átlag !!!!!!!!!! Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2017. 11. 8. szerda 19:30
Nem az én világom, de jól van megírva... Válaszolok rá!
#4 guymiki95
2017. 11. 7. kedd 14:14
Nagyon jó a történet!
Csatlakozom #3-hoz. Jó magam is imádom a homoszexet!
Én szakértői szavazásban a következő pontokat adom:
Történet menete - 9
Megfogalmazás - 10
Szex - 7
Ennek átlaga pedig 12, vagyis 10 pont

#2
Én már rengeteg történetet olvastam itt is és más hasonló oldalakon is. Az elképzelhető, hogy tanár-diák vagy edző-tanítvány szexet olvastál (mert olyat jó magam is olvastam), de olyan nyíltat, amelyik esetében egy olyan kényes dolgot is felvállal a történet megfogalmazója és majd a beküldője, mint a bevándorlás kérdése, ilyet én nem emlékszem, hogy olvastam volna. Válaszolok rá!
#3 deajk2008
2017. 11. 7. kedd 07:27
Imádom a homoszexualitást... 10p Válaszolok rá!
#2 Gróf úr
2017. 11. 7. kedd 07:18
Ez is része a szexualitásnak. Nekem tetszett, bár mintha már olvastam volna valahol. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 11. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!