Hírek

JAN.
8.
2014

Farkalat - A Szupernaturál Kuró Szága 1. rész - A Szürke herceg 3. fejezet: Bella és Edward

Bella a parkoló tér egyik oldalsó kockájában állt meg a furgonjával. A külső tükrében látta, ahogy tőle kissé távolabb a nagy fehér Volvo méltóságteljesen bekúszik a 45 fokos szögben festett parkolósávba.
Bella a tükörből figyelte az autójukból kiszálló Cullenéket. A nyíló ajtók mögött szinte egyszerre bukkant fel Jasper, Rosalie, Emmett, Alice, és.. Edward. Ahogy a lány megpillantotta a fiút, a gyomra egy pillanatra görcsbe rándult. Megfeszülve húzta ki magát az ülésen, meredten rábámulva a szélvédőjében halványan kirajzolódó, riadt arcú mására.
"Ok, semmi gond...csak lazíts..!" – próbálta Edward megpillantásától feltörő pánikrohamát elfojtani. Képtelen volt megállni, hogy egy pillanatra bele ne nézzen a visszapillantó tükörbe. Cullenék beszélgetésbe merülten álltak a Volvo előtti üres parkolósávban.


Bejelentés nélkül

Hát, ez hirtelen jött. Körülbelül öt perc alatt döntöttem – a férfi előtte órákon át, kitartóan fűzött. Cseppet sem vagyok magamra büszke, de egy kicsit ücsörögtem a dolog fölött, és úgy találtam, nem történt hiába. Egész egyszerűen végleg kizökkentett az érzelmekkel átitatott, de mégis csak testi [abból is a lealacsonyítóbb fajta] távmarhaságomból, és megismertetett velem egy gyökeresen különböző eljárást [és még hány, de hány létezhet...], ami kipukkasztotta a "majomlufit".
Simogatott. Végre... ölelt, csókolt, nyalt, megőrült értem. Aktus végén nem átallott bejelentés nélkül a számba élvezni, én meg korlátolt [enyhén pityókás] lélekjelenléttel ebből minél többet elkerülni, és bár bosszantóan nem örülök neki, emígyen újabb pipa került az "indexembe", amivel esetleg később számolnom kell egy véglegesnek tervezett kapcsolatban [amennyiben...


JAN.
7.
2014

Édes sokas 2. rész

Szaván fogtam az új klub vendéglátóját, miszerint a háziasszony szerkóm tőle lesz. Néhány nappal a nevezetes nap előtt Steffel és Carla-val, a múltkori bulibeli...hmm, mondjuk úgy bizalmas barátnőimmel belibbentünk hozzá a boltba, hogy megnézzük miből választhatunk. Örömmel fogadott minket, és egyáltalán nem bánta, hogy perceken belül ízekre szedtük a jókora bolt ruha részlegét. Annál is inkább, mert a felpróbált lengeségeket meg kellett nézze rajtunk. Minőségi helyhez megfelelően méretes próbafülke volt, kényelmesen befértünk hárman is. Nem is volt baj, mert egyik-másik csábító kreálmány bármilyen szép is volt, praktikusnak nem volt nevezhető...egyedül felvenni, és egyedül levenni szinte képtelenség volt! Meg is jegyeztük egymás között, hogy ezek azért kizáró oknak minősülnek...nem sok annál demoralizálóbb dolog van, mint amikor a megkívánt férfi fél...


A zárva hagyott ajtó

A valóság
Régen történt, még valamikor 2002-2003 körül. Pár hónapja szakítottam a párommal, - Igazából kidobott-. Éjjel, enyhén illuminált állapotban néztem a tévét. Pontosabban kapcsolgattam csak. Az egyik csatornán egy SMS fal volt és elkezdtem olvasgatni a beírásokat. Egyszer csak láttam egy SMS-t mely így szólt: "fiatal budapesti Bi srác ismerkedne fiúkkal". Soha az életben nem gondoltam rá, hogy szexuálisan közeledjek egy fiúhoz. Elkezdtem fantáziálni és magam elé képzelni a szituációt. Becsuktam a szemem és elképzeltem, mit lehet csinálni egy fiúval és akkor jött a meglepetés. Azt kellett konstatálnom, hogy kő keményen áll a farkam és nagyon fel vagyok izgulva. Gondoltam írok neki, úgysem lesz belőle semmi.


JAN.
6.
2014

Napfürdőzés 7. rész - Édes hármasban

Amikor becsukták maguk mögött a zuhany ajtaját, Linda beszappanozta a kezét és tisztára mosta apja megkínzott hímtagját és herezacskóját. Stefan ugyan teljesen kimerült volt, de ő se akart lemaradni. Ő is szappant öntött a kezére, beszappanozta lánya melleit, karcsú derekát és ágyékát, különös gondot fordítva sima vénuszdombjára.
– Ó, de gyönyörű vagy, édes kislányom! – sóhajtotta.
Linda ujjai között játszadozott apja csúszós golyóival és közben egyfolytában nevetgélt. Amikor Stefan a zuhanyrózsával mindkettőjükről leöblítette a szappanhabot, a nevetgélés hangos kacagásba váltott.
– Mit nevetsz? – kérdezte Stefan.


Tizennyolc

Dávid a szokásosnál is hamarabb pattant ki az ágyából. Nem érezte fáradtnak magát, pedig alig aludt egész éjjel. Alig várta már, hogy ez a nap, a tizennyolcadik születésnapja elérkezzen. A szobáját úgy hagyta, ahogy volt, a reggelit is csak bekapkodta, és sietett a fürdőszobába készülődni. A haját mosta izgatottan, majd a zuhany alatt folytatta az alapos tisztálkodást. Borotválkozás alul-felül, férfias illatú tusfürdő, ideges - és szerencsére sikertelen - kutatás pattanások után a tükörben. Nagy nap volt ez. A lakásban csend volt, a szülei már elutaztak a hétvégére. Az asztalon csak egy boríték várta, apja kézírásával: "Boldog szülinapot ;)"
Amikor kiderült, hogy a társasház legalsó szintjére egy örömlány költözött, nagy volt a botrány. A lakók viszolyogtak tőle, hogy a házban idegenek járjanak-keljenek, és hogy a békés lakóközösségnek ilyen módon...


JAN.
3.
2014

Viharos kapcsolat

András és Kata négy éve éltek együtt, ahogy András katolikus nagymamája szokta emlegetni: vadházasságban. Kapcsolatukat szokványosnak is lehetne mondani, ha hiányozna belőle az a dinamika, az a hevesség, amivel ők ketten egymáshoz viszonyulnak. Veszekedéseik intenzitása az évek folyamán egyre csak nőtt. Kezdetben néhány félhangos megjegyzésekkel, szavakkal, mondatokkal fejezték ki nem tetszésüket bizonyos dolgokban, ami pár perc múlva, hangos nevetéssé, csiklandozós jókedvvé, vagy épp szenvedélyes szeretkezéssé simult át.
Két húszas éveiben járó egyetemista fiatal, akik most lettek önállóak egy idegen városban próbálják megállni a helyüket. Aztán az élet, a sors, vagy nevezhetjük akár véletlennek is egymás mellé sodorja őket. A képlet már – már sablonosan egyszerű. Találkozgatások, tea, kávé meghívás, meghitt beszélgetések, éttermi vacsorák, majd...


Miss Black 2. rész

- Hát ez szép, Diana... - mondta komoly szigorúsággal Amanda, miután felolvasta a levelet. - Tudsz valami magyarázatot adni a viselkedésedre?
- Igen, tudok. Véleményem szerint az iskolának nincs joga, hogy beleszóljon az öltözködésembe, és ha a tanár úrnak nem tetszik, hogy rágózom, hát ne nézzen oda!
- Mintha csak a lányomat hallanám! - szólt közbe felháborodottan a férfi, de Amanda nyugalomra intette.
- Szóval ez a véleményed, Diana?
- Igen, ez! - felelt a lány, és kihívó pimaszsággal nézett Miss Black szemébe.
Igyekezett megjátszani a vagány lányt, aki nem fél a tanító nénitől, pedig valójában ideges volt, a tenyere is izzadt. Különösen Timothy jelenléte miatt aggódott. Azt még valahogy elviselte volna, hogy elnáspángolják, mint egy kislányt, de hogy ezt egy vadidegen férfi előtt kelljen elszenvednie, ez már komoly aggodalommal töltötte el a...