A+ A-

Vickie a könyvtárban 1. rész - A hátsó polcoknál

Vickie egész délelőtt egy pornóregényt olvasott az íróasztalánál, miközben úgy tett, mintha dolgozna. Bizsergést érzett a lábai között, finoman dörzsölgette punciját a vékony szoknyáján át. Bosszúsan nézett fel, amikor egy árnyék vetült a könyvére, és valaki köhhentett egyet, hogy magára vonja a lány figyelmét.
– Igen, tessék! – csattant fel, és szemügyre vette ügyfelét. Rögtön megbánta a kemény hangnemet. Az asztalánál egy feltűnően jóképű fiatalember állt tweed kabátban. Több könyv is volt a karjai alatt, és kedvesen nézett a lányra
– Attól tartok, egy kis segítségre lenne szükségem. Egy órája keresek egy bizonyos könyvet, de nem jártam szerencsével. Tudna segíteni?
Még jó, hogy kisegítenélek, mondta magában Vickie, és azonnal elpirult a merész gondolataitól. – Természetesen, mit keres?
A fiatalember elmondta, és együtt kezdtek a könyvtár távoli polcainak felfedezéséhez. A lány könnyedén megtalálta, amit kerestek, de hogy elérje, fel kellett másznia egy kis létrára. Amikor megfordult, hogy megmutassa a könyvet, azon kapta a srácot, hogy őt bámulja.
Vickie is végigstírölte a pasit. Igazán vonzó volt, széles vállakkal és hullámos hajjal, barátságos és szexi mosollyal. A szeme egy magasságban volt a lány ágyékával. Amikor a srác felemelte a kezét, hogy lesegítse, Vickie szorosan a kezére markolt. A lány maga is meglepődött azon, ami következett.
Megfogta a pasi kezét, és a térdére helyezte, pont oda, ahol a szoknyája a combjához ért. Ránézett a srácra, nagy kék szeme megvillant a hatalmas olvasószemüveg mögött. Aztán lelépett a létrán, úgyhogy a srác tenyere több centire a harisnyakötő fölé csúszott.
Mégis mit művel? Mi az ördögöt művel? A könyvtárosként eltöltött három éve alatt még csak randizni sem volt egyik ügyféllel sem, és most keringőre invitálja ezt a jóképű idegent? Biztos a könyv miatt volt. Igen, az az átkozott könyv indította be ennyire, amiatt fog bajba kerülni. De annyira jó érzés volt!
Mintha csak értette volna az érzéseit, a pasi lassan feljebb tolta a kezét Vickie combján, finoman tapogatva a sima, feszes húst. A lány szemébe nézett, és nem mozdult. Egyikük sem moccant, csak a pasi keze mozdult aprókat a szoknya alatt.
– Óóóhhh – nyögött fel a lány hirtelen. A pasi ujjai a lány lábai közé csúsztak, és rátaláltak nedves nyílására. Fel-le húzta mutatóujját, kitapintva a bugyin át a barlang nyílását.
– Köszönöm a könyvet – mondta a pasi tárgyilagosan. Kivette a kötetet a lány szoros markából, és a szemközti polcra helyezte. – Nélküled sosem találtam volna meg.
– Hát most már megvan... – suttogta a nő. Leült a létrára, és szélesre tárta a lábát. A pasi ujjai a puncijában kezdték megőrjíteni! Eddig nem is érezte, mennyire ki volt már éhezve.
A fiatalember közelebb lépett, ujjai feljebb csúsztak, a bugyi rugalmas anyaga mögé. Keze mélyebbre vájt, egészen a nedves punci rejtekébe. Szétválasztotta a nedves ajkakat, középső ujjával közéjük csusszant, és finoman belésimított.
– Óóóó.... – nyögte a lány, és szeme bezárult a gyönyörtől. A pasi vállába markolt, magához húzta és rátámaszkodott. Lábai szélesre tárultak a szoknya alatt.
– Ez tetszik? – suttogta a pasi a fülébe, ajkával a lány bőréhez érve. – Jó érzés a pinádban az ujjam?
– Igen! Nagyon! – nyögte a lány, és a pasihoz simult. – Annyira jó! Mélyebbre! Dugd mélyebbre! Rohadt jó!
A pasi meglepetten figyelte. Nem várta volna tőle ezt a szenvedélyt. Széttárta a lány ajkacskáit, és félig a nedves puncijába mártotta az ujjait. Igazán furcsa számára, hogy egy egyszerű kis könyvtárosnő így viselkedik. Sötétkék szoknyája és fehér blúza szerénységről, jó ízlésről tanúskodott. Szőke haja szorosan kontyba volt kötve a fején. És szemén ott virított az a ronda szemüveg! Visszafogottnak és félénknek tűnt, mint egy tipikus könyvtárosnő.
És mégis itt vonaglott a létrán széttárt lábakkal, örömmel fogadva magába az ismeretlen srác kezét, mint egy olcsó ksi ribanc. A pinája szinte szívta magába az ujját, egyre mélyebbre hívogatta. Kezét meleg, sűrű folyadék öntötte el, ami a lány bugyiját is átáztatta. A lány kétségtelenül be volt indulva. Ki mondta, hogy a könyvtárosnők mind unalmasak kell legyenek? Gyorsan ígéretet tett, hogy a jövőben is sokat fog olvasni.
– Ujjazz meg! Ujjazz meg! – nyöszörögte a lány szenvedélytől elfúló hangon. – Nyomd belém az egész ujjad! Annyira jó!
A pasi ki-be huzogatta az ujját a lány nedves lyukában, tágítgatta és kényeztette a nyílást a remélhető folytatásra. Miért is ne dughatná meg itt a könyvtárban? Elég messze voltak bármitől, egy külön emeleten. A könyv keresésével töltött húsz perc alatt nem járt erre senki. Ki találna itt rájuk? A farka a nadrágjában kezdett feszülni.
- Mélyebbre! Még mélyebbre! – nyögte a lány. Szemei becsukódtak szemüvege mögött. – Ujjazz meg jó mélyen! Ez nagyon jó!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 Pavlov 2018. 04. 5. csütörtök 17:41
Örülök, hogy tetszik!
#14 zsuzsika 2018. 04. 3. kedd 10:41
Ez tényleg nagyon jó.
#13 Pavlov 2018. 01. 4. csütörtök 00:07
Köszönöm szépen!
#12 A57L 2018. 01. 2. kedd 05:06
Pavlov gratulálok,ez nagyon jól sikerült.10P
#11 Pavlov 2017. 11. 10. péntek 22:40
Köszi!
#10 cscsu50 2017. 11. 10. péntek 07:27
Nekem tetszett
#9 Pavlov 2017. 11. 7. kedd 21:35
Tervezek még feltenni ide még két részt. A folytatás pedig a könyvben smile
#8 sunyilo 2017. 11. 6. hétfő 21:53
Jóféle...
#7 tomi19 2017. 11. 6. hétfő 18:14
Lesz második rész ?
#6 Andreas6 2017. 11. 6. hétfő 16:49
Elbírná a folytatást.
#5 vakon54 2017. 11. 6. hétfő 12:30
Nem rossz.
#4 listike 2017. 11. 6. hétfő 09:42
Ez jó volt, ha nem óhajtod folytatni, miért írtad ki 1. rész?
#3 deajk2008 2017. 11. 6. hétfő 07:15
Nekem tetszett... 9p lett
#2 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 00:33
Ha tetszett, itt tovább olvashatjátok a sztorit (mindenkinek a kedvenc szolgáltatója szerint):
https://www.smashwords.com/books/view/755717
https://www.barnesandnoble.com/w/steve-golden-pavlov/112732963- 0?ean=2940154604977
https://www.kobo.com/ww/en/ebook/steve-golden-vickie-a-konyvta- rban
#1 Törté-Net 2017. 11. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?