Hírek

JAN.
14.
2014

Szerelmes

Fülledt agusztusi éjszaka boritotta az egész tájat... halk, semmit mondó szellö simogatta végig a fákat.Roland ott állt elöttem alig pár lépésnyire zsebredugott kézzel és a csillagos eget bámulta miközben halkan megkérdezte:
- Miért csinálod ezt velem?Miért kell ez?
Fájdalmasan tekintettem rá és probáltam könyörgő hangot megütni miközben torkomat fojtogatta a sirás:
- Értsd meg kérlek...nem lehet, nem szabad.Te is tudod, hogy nem szabad!Mindkettönknek ez lesz a leghelyesebb, én elmegyek, te megnösülsz nemsokára és elfelejtesz majd!
- Nem! Nem érted, hogy megörülök töled? Nem érted hogy annyira szeretlek,hogy nem tudom elviselni a gondolatot hogy nem lehetsz az enyém?-az utolsó szavakat szinte üvöltve mondta miközben hirtelen mozdulattal felém lépett. Ijedten nekiütköztem háttal a fa törzsének, és ö végigsimitotta az arcom gyengéden akár egy angyal.


Miss Black 3. rész

Óhatatlanul is hordoz magában némi ösztönös érzékiséget, amin azonban tökéletesen úrrá tud lenni, és ok nélkül, pusztán ezért az érzéki örömért még soha nem vette elő a pálcát.
Ám ok mindig adódott, mint például most is, és Amanda kihasználta az alkalmat. Mint mindig, most is sikeresen akarta elvégezni a feladatát, mely az volt, hogy a gyerekből kiirtsa a rosszra, és az engedetlenségre való hajlamot, és ennek érdekében nem sajnálta az erejét. A lovaglópálca sziszegve hasította a levegőt, és Diana kétségbeesetten mozgatta terebélyes hátsóját, hogy így próbálja meg elkerülni a pálcát. Már feladta büszkeségét, és nem érdekelte, hogy a férfi előtt kényszerül a megalázó fenékriszálásra. Hevesen jobbra-balra rázta a farát, mert egyebet nem tudott tenni kínjában, és a csípős fájdalmat elviselhetetlennek érezte. Persze hiába rázta a fenekét, a...


JAN.
13.
2014

Karácsony 18 felettieknek

Katy csendben széthintette a csillogó por maradékát a havon és felpillantott a tiszta, éjszakai égboltra, hátha rénszarvast lát. Csak csillagok tarkították az eget, ezért újra szemügyre vette munkáját: a ház körül a hótakaró ezüstösen csillogott a szétszórt portól. Ahogy cammogott a ház felé, lehelete párafelhőbe fagyott. Megtorpant hóemberénél.
Kislány kora óta ugyanazokat a kék gombokat használta szemként, s piros-zöld csíkos sálat tekert a hóember nyaka köré, hogy melegen tartsa. Nem tudott nem elmosolyodni a szobor méretes hófarkán.
Nővére, Lauren úgy hitte, végtelenül mulatságos kiosonni és hímvesszőt készíteni Katy hóembereire, így ez is karácsonyi tradícióvá vált. Bár Lauren már nem lakott itt, az idei év sem lett kivétel.


Szexkalandok Kírával 1. rész

A nevem Ákos és szeretnék megosztani veletek egy történetet, hogyan is jöttem össze egy tüzes, fiatal, bevállalós tinivel, aki tele volt meglepetésekkel, aki mellett újra én is tinédzsernek éreztem magamat.
Nyár volt, az évnek azaz időszaka, amikor mindenki nyaralni szeretne, kalandokban részt venni, bulizni, csajozni vagy pasizni, de semmiképpen sem dolgozni. Nekem sok munkám volt és kevés szabadidőm, ez azt jelentette, hogy a klasszikus értelemben vett nyaralás szóba se jöhetett, maradtak a hétvégék. Ezeket a kis mini nyaralásokat, ahogy én hívtam akkor őket, próbáltam olyan programokkal megtölteni, amelyek kikapcsoltak, pihentettek vagy éppen kellemesen lefárasztottak. Szívesen láttak a barátok a balatoni nyaralókban, házi bulikban és én magam mögött hagyva a hét fáradalmait, mindig jókedvűen és megfelelő mennyiségű itallal érkeztem.


JAN.
10.
2014

Első félrelépésem 2. rész

Gondolkoztam. Ahogy telt az idő, egyre többet gondoltam az elkövetkező napra. Volt, hogy percekig az átélt izgalomban gondolkodtam, és éreztem, hogy ismét bizsergek. De visszatartottam magam. Mit tettem, mit tett velem Tibi? Mi lesz, ha kiderül? Egyre több kérdés merült fel bennem. Főleg az körül forgott az agyam, hogy hogyan tovább. Bementem a konyhába, megigazítottam az asztalt, rendet raktam. Megpróbáltam lefoglalni magam, ami nem igazán sikerült. Végig gondoltam, hogy jutottam, jutottunk el idáig. A szobába mentem, és ott is rendet raktam, az összekapkodott fehérneműim elpakoltam, elmerengtem, hogy mit is mondott Tibi, amikor összeszedtem őket. Nem bírtam kizárni gondolataimból.
Este lett mire végeztem a pakolással. Felhívtam a lányom, jót beszélgettem vele, majd megpróbáltam a gondolataimat lefoglalni tv - zéssel. Nem igazán tudtam magammal mit kezdeni. Kérdések forogtak a...


Borot(va)rázs

Steve meztelenül állt a tükör előtt. Nemrég ért haza a munkából, és még vacsora előtt le akart zuhanyozni, hogy barátnőjével közösen, ágyban ülve, evés közben nézzék az esti showműsort a tévében. A fürdőszoba nem volt túl nagy, a zuhanyzó mellett lévő ember nagyságú tükörben az egész helyiséget be lehetett látni.
De Steve magát nézte. Először az arcát fürkészte, kissé fáradt, beesett szemei, borostás arca nem épp a legjobb formáját mutatták, de mégsem érezte magát annyira fáradtnak.
Tekintete lassan lejjebb vándorolt, végigfutott izmos mellkasán és hasán, majd megállt petyhüdt nemi szervén.
Egész nap ezen gondolkodott.
Vajon megtegye-e, tetszeni fog a barátnőjének, Catie-nek, vagy kiröhögi érte, esetleg megsértődik?


JAN.
9.
2014

Adatok

Férjem sokáig volt távol. Munkája miatt csaknem fél évig nem volt velem. Természetesen mielőtt elment volna, ezt a dolgot megbeszéltük. Nem-e gond az, hogy ő nem lesz itthon sokáig és én hűségesen várom haza, stb.-stb.. A pénz nagy úr és jól fizetett az a munka. Fél év hosszú idő, egyedül, magányosan. Próbálja az ember elfoglalni magát. Munkával, barátnőkkel, sporttal, amúgy is elhatároztam, hogy sokat sportolok mert már húsosabb lettem az évek alatt. 33 éves vagyok, 170-en magas, 80 kiló, barna szemű, hosszú barna hajú és az átlagnál nagyobb 90 C-s mellű, olyan masszívnak mondott nő. A pasik sokszor próbálkoznak ami azért jól esik nekem is és gondolom minden nőnek de én ezzel nem nagyon foglalkoztam. Eljátszottam néha a gondolattal, hogy ezzel vagy azzal a pasival milyen is lenne, meg ez helyes ez bejönne, de csak ennyi. A harmadik hónap után már néha annyira kellett volna...


A bilincs

A téli szünidő idején, pár hónapra rá, hogy Attila berukkolt katonának, egy hetes látogatásra mentem nagynénémhez Miskolcra. Marika édesanyám fiatalabb testvére volt, és meghívott, hogy töltsem nála a szünidőm egy részét. Egyedül lesz otthon, mert a férje kiképzésen lesz, és egyedül úgy is csak unatkozna. Kedveltem őt, mert olyan nyitott, fiatalos és néha rebellis viselkedése volt. Amúgy, le sem tagadhatta, hogy édesanyám testvére, nagyon hasonlítottak egymásra. Vékony magas termet, hosszú lábak, még a melleik is egyformák voltak, kissebek de feszesek, csak haja volt rövid de nagyon illet neki. Megérkezésem utáni napok nagyon kellemesen teltek, sétálgattunk, beszélgettünk és még jobb barátok lettünk mint azelőtt. Egy estén eljött látogatóba Marika barátnője Zsuzsa. Már első látásra nagyon szimpatikus volt. Hosszú fekete haja és kék szeme még varázslatosabbá...