Hírek

FEB.
26.
2014

Judd és Brenna

Judd arra ébredt, hogy egy meleg, női test simult összegömbölyödve, háttal a mellkasának. Nem vett fel semmit, mielőtt az ágyba zuhant, és Brennán csak egy vékony hálóing volt, ami alvás közben felcsúszott és látni engedte a lány egész lábát. Judd egyik karját Brenna használta párnának, a másik pedig a lány puha combján nyugodott. A lábaik összegabalyodtak, a mentái egyik lába a lány lába között volt.
Teljes, közvetlen érintés. De a disszonanciának nyoma sincs.
Ellenőrizte a pajzsait, és megállapította, hogy biztonságban van. Az energiatartalékairól ugyanezt nem lehetett elmondani.
Teljesen kimerültek. Judd a szemközti falra sötétzöld színben, lézerprojektorral kivetített órára pillantott és már azt is tudta, hogy miért. A sötétség ellenére csak délután volt még, Brenna kikapcsolta a napfény-szimulációt. Nem aludhatott többet tizenhét óránál,...


Édes botlásom...

Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában jutattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél.
Azt nem árultam el, hogy terveim közt szerepelt már egy ideje, hogy amíg alszik, eljátszadozok vele kicsit. Az első együttlétünk óta mintha késztetést éreznénk arra, hogy együtt legyünk. Minden adandó alkalmat megragadunk arra, hogy néhány órát együtt tölthessünk. Így esett ez egyik hétvégén is. Kivettük újra a szobát, ahol már egy felejthetetlen éjszakát töltöttünk. A szobába lépve magához húzott és olyan szorosan ölelt magához, mintha ez lenne életünk utolsó napja. Mikor már alig kaptam levegőt, kibújtam az öleléséből és nekiláttam a kellő romantikus hangulat kialakításához. Ezúttal már felkészültebbek voltunk. Gyertyafény, lágy zene…..türelmesen várta az ágy szélén...


FEB.
25.
2014

Szex a teraszon

Állok a hátad mögött, és jobb válladon pihen a kezem. Élvezem hogy a testedhez érek. A másik kezemet a szádon, forró ajkaidon tartom. Szádat résnyire nyitod, ujjammal belenyúlok. érzem ujjamon a nyelvedet. Leveszem a felső ruhádat, s a melleidet megmarkolok. A fejemet a válladra hajtom, te oldalra fordulsz, s megcsókollak. Nyelvemet szádba csúsztatom, s összefonom a tiéddel. Begerjedsz... Felállsz, s átölelsz. Fenekedbe markolok, két tenyeremmel, s ágyékomhoz szorítalak. Farkam egyre merevebb, s testedbe vágyik. Rám ugrasz, lábaidat átkulcsolod hátam mögött. Meztelen melleid mellkasomhoz érnek. Fejedet hátrahajtod, s kéjesen mozogsz, ingerelsz. Én még ruhában vagyok. Elviszlek a teraszra, s a korlátnál leteszlek.


Büntetés

Endre/Edina
Fejfájással kábán ébredek. Alig bírom kinyitni a szemem. De hol is vagyok? Ágy, virágos ágynemű, szekrény, rózsaszín falak, fehér fésülködő asztal, előtte puff, fehér szőnyegek. Rózsaszín mintás csipkefüggöny. Felkelek, teljesen meztelen vagyok. Szédelegve tántorgok az szobában lévő egyik ajtóhoz. Zárva. A másikat kinyitom a fürdőszoba van ott. WC, zuhanykabin, rózsaszín frottírköpeny, és törülközők. Odaállok a WC - hez, felakarom hajtani az ülőkét. Nem tudom. Megpróbálok úgy célozni, hogy ne nedvezzem össze. Többé - kevésbé sikerül is. Visszamegyek a szobába, elhúzom a függönyt. Az ablakon átlátszatlan fólia. Próbálom kinyitni, nem megy. A fólia kívül. Hol a ruhám? És mit keresek itt?


FEB.
24.
2014

Dorina története 2-3. rész

2. rész
Elkészítettük az ebédet, nagyon jó kedvem volt, dúdolgattam egész nap. Aztán a szokásos teendők . Közben a tegnap estén, éjszakán járt az eszem. És mikor arra gondoltam, mindig gyengédség fogott el! Láttam az arcát abban a Nagy Pillanatban, amikor férfi lett belőle! Láttam a szemén a csodálkozást, a gyönyört, amikor átélte azt amiről eddig álmodott. És amikor elért a csúcsra! Kimondhatatlan az a gyönyör, amit én is átéltem! Nem bántam meg, és nem éreztem bűntudatot, csak kimondhatatlan örömöt! És arra gondoltam hogy jó volna ismét átélni!
Vacsorázni kimentünk a teraszra. Könnyű vacsorát készítettem, utána borozgattunk, ücsörögtünk. Mindketten várakozással voltunk tele. Mondtam , hogy megágyazok, zuhanyozzon le, és az ágyban várjon.


Kurvát játszik a feleségem 1. rész

Feleségemmel, Krisztivel az elmúlt fél évben veszekedtünk, amibe jócskán belejátszott, hogy az anyagi helyzetünk nem volt túl rózsás. A viták, veszekedések egy idő után kihatottak a szexuális életünkre is, az utóbbi hónapokban már nem is voltunk egymással. Már-már arra gondoltam, hogy valakit kéne találni, akivel a felesleges energiát le tudnám vezetni, hogy ne magamnak kelljen mindig csinálni, amikor rám mosolygott a szerencse, és a lottón öt találatom volt. (Talán tényleg igaz a mondás, hogy akinek nincs szerencséje a szerelemben, annak szerencséje van a szerencsejátékokban.) A szerencsés húzás óta már öt hét telt el, és a pénz megérkezett az elmúlt hetekben különböző bankoknál nyitott számláimra. Krisztinek nem árultam el, hogy pénz állt a házhoz, mert elhatároztam, hogy megpróbálom rendbe hozni a házasságunkat így, hogy már az anyagi terhek nem fogják nyomni a...


Nagy segg

Nagy segg Nagy segg Nagy segg

FEB.
21.
2014

Tökéletes színdarab: az első felvonás

Arcomon elégedett mosollyal lépek eléd, jobb karomat keresztülfonom derekad körül, kissé magamhoz húzlak. Arcodon ugyan azt az elégedett, huncut mosolyt látom, de úgy sejtem, nem ugyan az váltja ki belőlünk.
Míg te jóllakottan, macskásan nyújtózkodsz a magasba és örülsz a megtömött pocidnak, hogy milyen finom vacsorával készültem neked, addig az én mosolyomat magával ragadó, számomra tökéletes alakod idézi elő. Közelebb hajolok hozzád, beszívom édeskés parfümöd illatát, imádom, ha az orromat is kényezteted az illatoddal.
Tekintetem nyakadon át mély dekoltázsodra siklik, elmerülök a csodás látványban. Szeretem a ruganyos, telt kebleidet nézni, szabad kezem csípődre helyezem lágyan, óvatosan megindulok vele felfelé oldaladon, míg el nem érek vágyaim tárgyaihoz. Gyengéden, de határozottan markolok rá előbb egyik, majd másik melledre, odahajolok, és csókot...