Home video

Szavazás átlaga: 6.55 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2017. november 27.
Hossz: 10 036 karakter
Elolvasva: 704 alkalommal
Kiküldetésben voltam az egyik budai irodaházban az egyik munkatársam helyett, és az irodaház folyosóján fel, s alá sétálgatva a pontos feladatokról érdeklődtem a telefon másik végén lévő munkatársamnál. Iroda átalakítások miatt mozgásérzékelőket és kamerákat kellett áthelyezem, mert a rekonstrukciókat követően néhány kamera és mozgásérzékelő nem a megfelelő teret figyelte.
Mivel az ilyen munkákat az iroda nyugalmának megóvása érdekében csak munkaidő után lehet elvégezni, nagyon meglepődtem, amikor egy irodai dolgozó jött velem szembe folyosón. Egy gyönyörű női alkalmazott.
Alacsony termete, barna, hosszú, egyenes haja, a fehér lenge blúz alatt megbújó mellei, és a rövid szoknya által alig takart lábai elkápráztattak, ezért hosszasan bámultam, miközben elhaladt mellettem.

Az iroda ajtajához érve – a belépés előtt – ő is hosszasan nézett, megnézett magának. A külső munkálatokat irányító személytől – az egyik ellenőrzése során – azonnal érdeklődtem a 654-es irodai alkalmazott után. A nevét szerettem volna kideríteni. Név helyett azonban először, csak azt tudtam meg, hogy Béla nagyon megbaszná, nem mellesleg Zsofinak hívják. Béla információja szerint Zsófi facér, mivel nem rég hagyta el a pasiját, majd hozzátette, ezért próbálkozni is fog nála.
Mivel abban az irodában is lesz dolgom, amelyben Zsófi is dolgozik, minden esélyem meg lesz nekem is, hogy megismerkedjem vele, tette hozzá. Ezután – annak ellenére, hogy nem volt ár szükség, – elindultunk, hogy Béla megmutassa a visszaszerelendő berendezések pontos helyét a 654-es irodában. Igazából Zsófit akartuk szemügyre venni.

Ahogy beléptünk, tekintetemmel Zsófit kerestem, amely nem volt nehéz, mert a négy személyes irodában már csak ő dolgozott egyedül. Miközben Béla látszólag a munkáról beszélt, alig tudtam levenni a szemem Zsófiról, aki szintén nem a munkájával foglalkozott. Engem nézett. Félénken kérdeztem meg tőle:
– Mikor megy haza, mikor jöhetek felszerelni a kamerát? Nem szeretném a munkájában zavarni – tettem hozzá.
– Maga miatt bármikor félbeszakítom a munkámat – hangzott a válasz. Erre a megjegyzésre Béla később a dohányzóban úgy reagált, hogy ez a csaj téged le akar szopni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.55 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2018. január 9. 03:30
#6
Nem egy nagy durranás.
1
veteran
2017. november 27. 09:36
#4
Jó sztori.
1
l
listike
2017. november 27. 09:22
#3
Nem rossz.
1
Andreas6
2017. november 27. 05:36
#2
Kicsit mesterkélten fogalmazol. Az írás jó közepes.
1
T
Törté-Net
2017. november 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1