A+ A-

Ne légy közönséges

- Most meg hová mész? – néztem rá döbbenten.
Bobby az imént kipattant az ágyból és már a nadrágját rángatta magára. A mozdulatai kapkodók, ügyetlenek voltak.
- Hova mész? – kiáltottam rá élesebb hangon és nem is az ijesztett meg igazán, hogy esetleg itt hagy, hanem hogy mennyire nem szeretném ezt.
- A benzinkútra – mosolygott rám csibészesen, miközben belebújt a pólójába.
- Dehát most mondtam, hogy nem…
- Tudom – fojtotta belém a mondatot egy futó csókkal. – Épp azért, mert ezt mondtad.
Horkantva, korántsem nőiesen kibukott belőlem a nevetés, de ő már ott sem volt. Én is feltápászkodtam az ágyból, magamra tekertem a takarót, aztán visszaültem a szélére. Zokniba bújtatott lábaim – az egyetlen ruhadarab, ami rajtam maradt – komikusan festettek. Bezzeg Bobbyn nem volt zokni, idéztem fel a nagyon is friss emlékképeket. Bobby sosem volt nevetséges, sőt, ha őszinte akartam lenni magamhoz, most még meztelen lábfejének látványát is őrült izgatónak találtam. Végigpörgettem magamban az este - az éjjeli szekrényemen lévő ébresztőóra világító számlapjára siklott a tekintetem…na jó, az éjszaka – korábbi eseményeit és a légzésem megint elnehezült. Próbáltam elhessegetni magamtól az egész romantikus maszlagot. Igen, kénytelen voltam belátni még én is, hogy ez az egész rettentő romantikus volt. Romantikus volt, hogy Bobby ilyen kitartóan vágyott rám és hogy valami őrülettől megszálltan ma megkívántam őt. De én nem voltam romantikus alkat. A szex, az igen. Meg a barátság. De hogy a kettő összetalálkozhat, attól kitört a frász. Száműzve gondolataim közül az érzelmi vonatkozásokat, újra a testünkre gondoltam. Bobby kezére, ahogy a lábaim közé ássa magát. Ahogy az ujjai ki - be mozognak bennem. Elélveztem egy kis pettingtől, mint aki nem szexelt már évek óta.
A kezem az ölembe csúszott és próbáltam magam, bizsergő ágyékomat megérinteni a takarón keresztül. Túl vastag volt az anyag. Felálltam és ledobtam magamról. Lenéztem kicsi, feszes melleimre. A mellbimbóim kemények voltak. Tudtam, hogy pár perc alatt, hamarabb, mint ahogy Bobby visszaérne, elrepíthetném magam újra. Kisétáltam helyette a nappaliba, nagyot kortyoltam a dohányzó asztalon álló, langyos ásványvízből, aztán bizonytalanul a laptopom után nyúltam. Egy percig csak bámultam a vak, fekete kijelzőt, aztán bekapcsoltam. A kedvencek között az általam leggyakrabban látogatott pornóoldalra kattintottam. Szemem végigpásztázott a főoldalon felvillanó kis villámképeken. Máskor mindig alaposan mérlegeltem volna, hogy melyik videót indítsam el, kényes volt az ízlésem. Most teljes bizonyossággal éreztem, hogy nem számítanak a részletek, csupán azt szeretném látni, hogy egy faszi irgalmatlanul megdug egy nőt. Sietve kattintottam volna az egérrel, de előtte megnyitottam egy újabb ablakot és beírtam a keresőbe a YouTube webcímét. Magabiztosan kerestem rá Guy Ritchie legutóbbi filmjének zúzós soundtrackjére. Szerettem volna bömböltetni, de egyrészt hajnali három óra volt, másrészt a szomszéd szobában ott aludt Christy. Alacsonyra vettem a hangerőt, aztán visszaszörföltem a pornóoldalra. Elindítottam az első videót, amin azt láttam, hogy egy merev pénisz egy síkos vaginát töm és azonnal levettem róla a hangot. Egy kissé álszentnek éreztem magam, elvégre, ha már pornót nézek, mit számít, ha valaki megjátszva nyögdécsel hozzá, de elhessegettem a gondolatot. Ennyi kijár nekem is és a zene sokkal jobban felizgatott.
Tenyeremet a mellkasomra fektettem, közvetlenül a torkom alatt és figyeltem, hogy lüktet az artériám. A másik kezemmel a combjaim közé nyúltam, de még nem értem magamhoz. Néztem a pasast, ahogy döfködi a nőt és hanyatt dőltem a kanapén. Máskor utáltam, ha a bőrkárpit a meztelen bőrömhöz ér, de most fel sem tűnt. Simogattam magam és szinte hipnotizált, amit a képernyőn láttam. A pasi farka töretlen ritmusban, percek óta ki - be járt a nőben. Becsuktam a szemem és Bobby péniszére gondoltam. A sima bőrre, ahogy hátracsúszik a makkjáról és a kristálytiszta folyadékcseppre a hegyén. Íme, tessék, romantikusan ábrándoztam…hát nem hervasztó? Nekem nem volt az. A filmzenében valaki épp lihegett futás közben, mögötte keményen szóltak a dobok. Arra eszméltem, hogy a kezeim már szinte erőszakosan gyúrják a testemet. Jobb kezem ujjai eszelősen köröztek a csiklóm körül. Őrülten szerettem volna, hogy Bobby végre rám nyisson. Nem szégyelltem magam, azt sem, hogy egy pornófilm fut a gépemen. Azt akartam, hogy tudja, rá várok. Az ujjaimat direkt nem csúsztattam magamba, szándékosan csak a csiklómat izgattam. Őt akartam magamban érezni, azt akartam, hogy még jobban kitöltsön, mint a két ujja korábban. Halkan kattant a bejárati ajtó zárja és belépett a szobába. Felé kaptam a tekintetemet. A haja és a pólója a vállain esőcseppektől volt nedves. Kifordítva vette fel a trikót, a címke ott virított az ádámcsutkája alatt. Nyelt, a szemei kikerekedtek. Lerúgta magáról az edzőcipőt, amibe előzőleg mezítláb bújt bele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.49 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 deajk2008 2018. 01. 13. szombat 07:09
Ez tetszett, de valóban van benne hiányosság és azért jöhetne egy kis folytatás... 9p
#6 A57L 2018. 01. 7. vasárnap 04:58
A remek történethez még sok minden hiányzik.
#5 cscsu50 2017. 11. 25. szombat 06:50
Remek.
#4 sunyilo 2017. 11. 22. szerda 21:48
Nagyon jó lett.
#3 veteran 2017. 11. 22. szerda 07:26
Remek.
#2 Andreas6 2017. 11. 22. szerda 06:33
Szokatlan: egy napon két ilyen jó történet. Bravó!
#1 Törté-Net 2017. 11. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?