A+ A-

Anyu 1. rész

Fordítás
Eredeti író: Cimeriel
Újabb szombat este és ismét ébren. Fenemód hosszú hete volt. Fáradt. Hajnali 4 óra van. Most ismét ébren van a ribanc anyja miatt, aki hálója rendkívül hangos, ahogy ismét valami random fickóval van, akit a héten szedett össze. Az apja forogna a sírjában.
Be kellett látnia, hogy az anyjának meg van a vonzereje. Puritán szépség volt. Az a tény, hogy mellei egyesével nagyobbak voltak az ő fejénél, nem igazán rontott az összképen. Meg tudta érteni, anyja miért kapott annyi figyelmet még akkor is ha teljesen fel volt öltözve. A normál mindennapjaikban minden arra utalt, hogy az ő édesanyja éppenséggel már abnormális mértékben visszafogott és konzervatív. Kivéve szombat esténként.
Sohasem látott senkit sem jönni vagy távozni. Ezt egyáltalán nem értette. Fogalma sem volt róla, hogy ez mindig ugyanaz a fickó volt, vagy mindig más. De édesanyja sohasem említette a szombat estéket és soha nem mutatott be senkit sem.
De a hangok! Valószínűleg elnyomva a techno zene által, nem hallotta az anyja hangját, csak a férfiakét. Nem hallotta az anyját nyögni, mindig csak a férfiakat. Hörgés, sikítás, nyögés, élvezés. Az anyja fantasztikus lehetett azokkal a hatalmas mellekkel…
Megrázta a fejét, hogy kitisztítsa a gondolatait. Éveket töltött maszturbálással a techno zenére, mialatt elképzelte mi folyhat odaát, együtt nyögve anyja látogatóival. Soha egy szót sem említett az anyjának a szombat éjszakákról. De most vége! Azokkal az évekkel maga mögött. Elmúlt már 18, majdnem 20 éves. Megpróbált barátnőt találni és valahogy kimozdulni. Az anyja őrült módon figyelmetlen és tiszteletlen volt vele ebben az őrültségben. De most rettenetesen rossz hete volt, így ez a szombat most teljesen betett.
Végiggondolva a dolgot elhatározta, hogy most azonnal véget vet ennek és mérgesen elindult az anyja szobája felé. Gondolatok cikáztak a fejében. Elképzelte, ahogy berúgja az ajtót. Megragadja az anyját a vastag fekete hajánál fogva és kirángatja a szobából. Ezt követően pedig a szart is kiveri a fickójából.
Lelassította a lépéseit. Szerette az anyját. Csodálatosan bánt vele. Igencsak magányos lehetett, mióta az apja meghalt, ami viszont már elég régen volt. Ez csak egy éjszaka volt hetente és ráadásul távol is tartotta őt tőle. Lehet, hogy csak miatta csinálta az egészet. Lehet, hogy miatta nem házasodott soha újra.
Egy pillanatra megkérdőjelezte a tettei mögött álló haragot, megállt az anyja hálószobájának ajtaja előtt. A zene túlzottan hangos volt. Nem, nem tudta volna egy kicsit lehalkítani a zenét! Megkérhette volna a pasiját, hogy legyen valamivel halkabb. Odafigyelhetett volna azért. Lassan kinyitotta az ajtót.
A szobát halványan világították meg az éjjeliszekrényen álló gyertyák fényei. Megcsapta a szex félreismerhetetlen szaga, amit úgy érzett, mintha arcul csapná, mikor benyitott. A fülét teljesen elborította a dübörgő zene. Minden megváltozott, amikor meglátta az anyja hatalmas ágyát.
Egypár láb lógott ki az anyja alól. Egy pár fekete láb. A családja nem is ismert feketéket. Az anyja rajta feküdt 69-es pózban gondoskodva egy akkora hímtagról, amekkorát a fia még sohasem látott korábban.
Épp lefelé nézett, fejjel az ajtó felé és a megrökönyödött fiának úgy tűnt épp a fellegek közt jár. A két kis kézfeje gyorsan mozgott fel, s alá az óriási péniszen a végével az ajkai között. Az óriási mellei a férfi hasához préselődtek, mindkét oldalon kidudorodva. A férfi fejét teljesen eltakarta a nő alsó fele, amelyet teljesen lefelé nyomott.
A fiú haragos szavai teljesen az ajkára fagytak. A szája kiszáradt, és teljes testében megmerevedett.
Azt így is meg tudta mondani, hogy a férfi hatalmas termetű volt. A lábai olyan hosszúak voltak, hogy a végét behajlítva, azok leértek egészen a földig. Anyja szerető arca az eksztázis maszkját viselte. Az egész csillogott a töményételen nyál és előváladék keverékétől, ahogy a szája le s fel szánkázott a lüktető péniszen, ragacsos nedv csöpögött az ajkai szélén. Az egyik kezével levándorolt, hogy a golyókat kezdje masszírozni. Látszott, hogy tele vannak és akkorák voltak, hogy a kis tenyere szinte eltörpült alattuk. A másik keze folyamatosan mozgott a merevedező hímtagon, mohón próbálva előcsalogatni a valószínűleg régóta várt forró csomagot.
A nő nyávogni kezdett, mint egy macska, ahogy a nyelvét felcsúsztatta egészen a hegycsúcsig, lenyalva a kis nedvességet. A fia a látványtól úgy érezte, azonnal beleélvez a pizsamájába. Sohasem érezte magát keményebbnek, mint ott akkor azon a helyen. Megbabonázta a látvány, képtelen volt megmozdulni. Nézte a nyelvet, ahogy az hosszan, s nedvesen tekergőzik az idegen férfi makkján. Lassan körözgetett. Ezt követően visszavonult, tovább nem próbálva előcsalogatni a töltetet.
Incselkedett vele, esett le a fiúnak. Ezután esett le neki, ahogy jobban megnézte a helyzetet, hogy az idegen bokája ki volt kötve az ágyhoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Wingstarr 2018. 03. 18. vasárnap 19:57
Egy kicsit félretetten ezt a projektet, de nincs kizárva, hogy később folytatom.
#10 deajk2008 2018. 02. 7. szerda 08:06
Ez igen is egy bizarr szex lett... 8p folytasd
#9 A57L 2018. 01. 7. vasárnap 05:00
Hát eléggé bizarr írás.
#8 Lolka 2017. 12. 2. szombat 23:26
Nagyon király! Jöhet a folytatás!!
#7 cscsu50 2017. 11. 25. szombat 06:36
Folytazsd
#6 JakeAmazing 2017. 11. 23. csütörtök 17:36
Jó fordítás és nagyon jó a hangulata. Remélhetőleg lesz folytatása.
#5 vakon54 2017. 11. 23. csütörtök 12:18
Folytazsd nyugottan.
#4 heves 2017. 11. 23. csütörtök 10:30
Nekem tetszett, folytatni kéne.
#3 Andreas6 2017. 11. 23. csütörtök 06:32
Nem tetszett. Kár volt elolvasni.
#2 zoltan611230 2017. 11. 23. csütörtök 03:52
Nem semmi ..
#1 Törté-Net 2017. 11. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?