A+ A-

A nagypapa nagyon gazdag 2. rész

Tompa fejfájásra ébredtem. Ezúttal szerencsére a saját ágyamban. Kibotorkáltam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. A langyos víz felfrissített és lassan fejem is kitisztult. Emlékképek villantak, de nehezen tudtam összerakni őket. Megdugott a saját nagyapám! – villámlott belém hirtelen a felismerés. Meredten bámultam a rózsaszín csempét. Mi lesz, ha kiderül? Mi lesz, ha anyám megtudja? Bűnös vagyok. Egy ribanc. Egy… . Élveztem. Nem kell szégyellnem a vágyaimat! A szüleim elmehetnek a francba! Bármikor újra megtenném! – kiabáltam a csobogó víznek.
Ebben a harcias hangulatban törülköztem meg, kaptam magamra a köpenyemet és robogtam le a konyhába reggelizni. Alexa, miniatűr otthonkájában a mosogatógépnél ügyködött. Nagyapám kávéját kortyolgatta. Amint meglátott, felállt, mellém lépett és megcsókolt. Egy szempillantásra meghökkentem, de aztán győzött a bátrabbik/erkölcstelenebbik énem és átdugtam nyelvemet a szájába. Persze, nem bírtam ki, hogy ne pillantsak oldalra. Házvezetőnőnk mosolyogva nézte, ahogy főnöke benyúl a selyemköpenyem alá és megragadja mellemet. A punim fellángolt, Dániel nyakába csimpaszkodtam, és vártam, hogy felemeljen, az asztalra lökjön és megdugjon, mint a szexfilmekbe szokták. Ehelyett kibontakozott az ölelésemből, a popsimra csapott és azzal, hogy munkába kell mennie elköszönt tőlünk.
Csalódottan huppantam a székemre. Alexa elém tett egy nagy adag rántottát, narancslét töltött a poharamba, majd mellém ült.
- Milyen volt? – kérdezte vigyorogva.
- Csúcs szuper – dünnyögöm tele szájjal.
- Fájt?
- Egy kicsit – vallottam be – de gyorsan elmúlt.
- És most, hogy nagylány lettél, mihez kezdesz?
- Ezt nem értem? – nyeltem nagyot.
- Folytatni akarod? Vele?
- Persze – tört ki belőlem – vagyis … bocs, nem tudom, hogy ti… - dadogtam.
- Ne ijedj meg – tette vállamra kezét Alexa – nem leszek féltékeny. Mi csak jókat szoktunk dugni. De – csúszott lejjebb a keze – ugye tudod, hogy nemcsak pasikkal lehet csinálni.
- Én még soha … - kezdtem, de megint félbeszakított.
- Nem baj – simogatta meg kőkeménnyé váló mellbimbómat – én mindenre megtaníthatlak. Azt, hogy hogyan okoz igazi gyönyört a férfiaknak … és a nőknek. Akarod?
- Ééénnn…- dadogtam
- Mond ki – susogta a fülembe – olyan mocskos ribanc akarsz lenni, mint én vagyok. Gyönyörű és szexi vagy – folytatta – te döntheted el, hogy uncsi feleség leszel, mint a mutterod vagy izgató nő, akinek a lábai előtt hevernek a férfiak, aki mindent megkap, amit akar. Bármit is érzel most iránta, ő csak a kezdett. Kinyitotta neked az ajtót, de neked kell kilépned a világba, ahol várnak rád a bulik, a vonzó pasik, a drága ruhák, ékszerek, minden, amire csak vágytál.
- Nem vagyok még túl fiatal? – dünnyögtem, de ahogy kimondtam, megbántam. Nem akartam nyafis kis pisisnek tűni.
- Dehogy – ölelt át – pont a megfelelő korban vagy.
Lágy a hangja, elvarázsolt. Oldalra húzta a copfomat, és finom csókokkal borította be a nyakam. Egyik kezével a tarkóm fogta, a másikkal a fenekemet. Így húzott magához, aztán a szája a számon, és úgy csókolt, mintha az élete függene tőle. Miközben nyelvünk összegabalyodott, felemelt, és a szobájába repített.
- Tudod, mit szeretnek a legjobban a férfiak?
- Nem – nyögöm.
- Uralkodni. A génjeikbe van kódolva. Át kell engedned nekik a testedet, hagyni, hogy játszanak vele.
- Mint egy babával?
- Nem kicsim – engedet le az ágyára, majd hozzám simult, testének körvonalai az enyémbe nyomódtak – nem szabad passzívnak lenni. Látniuk kell, hogy te élvezed. Kéred, könyörögsz érte. Mivel a pasik, mindent megtennének egy jó kis dugásért azokat a nőket imádják, akik hasonlóképpen gondolkodnak.
Alexa csillogó szemmel emelte fejem fölé a kezem. Az ágytámlán levő szíjhoz erősítette a csuklómat, és egy fekete kendővel bekötette a szemem. Remegés futott végig a testemen, ahogy a többi érzékem felerősödött: halk légzésének hangja, a saját izgatott válaszom, a fülemben lüktető vér, Alexa illata, az orra, ahogy az enyémhez ér.
- Lehel, hogy nyilvánosan lotyónak nevezik őket – folytatta, de nekik veszik a legszebb ékszereket, bundákat, hozzájuk lopakodnak munka után, és őértük hagyják el a családjukat. De most … én következem. Meg akarlak őrjíteni. – suttogta.
Keze a csípőmön, majd lefelé haladt, s miközben végigsiklott a lábamon, lehúzta a bugyim. Finoman megfogta a bokám, és széthúzta lábaimat. Éreztem, ahogy rájuk is szíjak kerülnek. Tehetetlenül, kezem-lábam széttárva fekszem hát, az ágyán. Alexa keze végigsiklott az államon, a nyakamon, le a mellemre. Ajka követték az ujjai útját a mellemig, útközben csókolt, szopogatott. Felnyögtem, amikor hüvelykujja a bal mellbimbóm izgatta, ajka pedig a jobbra zárult rá, húzogatta, finoman ingerelte, míg végül mindkét bimbó hosszú és kemény lett. Váratlanul a hüvelyk és mutatóujjával összecsippentette az orromat. Olyan voltam, mint a hal. Ki kellett tátanom a számat, hogy lélegezzek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (85 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2018. 01. 12. péntek 14:30
szeretem az análos és vibris szexet... 10p
#8 A57L 2018. 01. 9. kedd 03:29
Ez nem sikerült annyira jól.
#7 bernikke 2017. 11. 30. csütörtök 08:29
Mi nem tetszett benne Listike?
#6 cscsu50 2017. 11. 28. kedd 06:42
Nagyon jó, folytasd
#5 listike 2017. 11. 27. hétfő 07:42
Nekem nem tetszett.
#4 gyuri0926 2017. 11. 27. hétfő 07:15
Hát ...... nem igazán
#3 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 05:47
Szerintem nem annyira, de hát ízlések és pofonok...
#2 zoltan611230 2017. 11. 27. hétfő 01:50
Nagyon jó ...
#1 Törté-Net 2017. 11. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?