Hírek

MÁRC.
3.
2014

Kurvát játszik a feleségem 2. rész

Reggel van, a szikrázóan ragyogó nap sugarai bevilágítják a hálószobát, ahol feleségemmel összebújva meztelenül fekszünk az ágyba. Nem rég ébredtem fel, és a tegnap estére visszagondolva nagyon jó érzés töltött el. Kriszti még szendergett, így nagyon óvatosan mozdulva fordultam az oldalamra, hogy meztelen testében gyönyörködhessem. Ahogyan végigtekintettem rajta, farkam egyből mocorogni kezdett. Gyengéden végigsimítottam formás mellein, majd lapos hasán, míg nem kezem leért kissé szétnyílt combjai közé, és megállapodott csupasz pináján. Gyengéden masszírozni kezdtem szeméremdombját, és a nagyajkakat, mire egy sóhaj hagyta el Kriszti ajkát. Ránéztem arcára. Éppen hogy csak felébred, szemeivel hunyorgott, zavarta még a reggeli napfény.


FEB.
28.
2014

Szex az öcsémmel

Miután bátyámmal lebuktam és az öcsém ezt látta eléggé tartózkodtam öcsémtől, hogy mit fog tenni.
Bátyám visszautazott, én pedig vártam öcsém reakcióit.
Próbáltam minél kevesebb időt otthon tölteni, munkából is mindig későn értem haza.
Öcsém napokig szinte nem is szólt hozzám, éjszaka is csak akkor jött be a szobánkba ha én már aludtam. Próbáltam előtte teljesen felöltözve mutatkozni.
Harmadik nap késő este értem haza, megvacsoráztam, majd fürdés után azonnal aludni indultam.
Meglepetésemre öcsém már ágyban volt, azt hittem alszik.
Bebújtam az ágyamba, és ekkor hallom, hogy öcsém mozgolódik.
- Hanna beszélhetünk? - szólt.
- Igen, de csak csendben - mondtam.


Csak Veled

A tóparton csend volt, a fák között csak a szél susogása hallatszott, míg a lemenő nap sugarai bíborszínbe öltöztették a tájat. A fák alatt egy padon két ember ült. Egy férfi és egy nő. Már vagy egy órája mozdulatlanul, lehunyt szemmel ölelték egymást. Úgy, mintha örökre búcsúznának egymástól.
Reggel, amikor autójuk bekanyarodott a szálloda udvarára, kissé zavarban voltak, hiszen életükben először találkoztak intim kettesben. Amúgy hónapokkal ezelőtt ismerkedtek meg, azóta leveleztek, és több telefonbeszélgetés is elmélyítette kapcsolatunkat. Az elmúlt időszak alatt valami különös, mély vonzalom alakult ki köztük.
Sokszor átgondolták, ha végre találkoznak, hogyan is kellene kezdeni... több változatot is elképzeltek, de a valóságban egészen másként történt.


FEB.
27.
2014

Más férfival

Férjemmel boldog házasok vagyunk, ennek már 10 éve. Két gyönyöru gyermekünk van, boldogságban és egymás iránti legnagyobb tisztelettel, türelemmel neveljük oket. Szerencsések vagyunk a munkánkban is. Ez van most, és kezdem a történetet házasságunk elso évében vagyunk. Férjemem elott nem ismertem más férfit, de ez nem nagyon zavart, nagyon jó volt a szex vele, el sem tudtam mást képzelni. Bezzeg a munkahelyemen - egy nagy bankban dolgozom - a legjobb kollégám, és barátnom mindig célzott a jó pasikra, akik nap mint nap meglátogatják bankunkat és közben minket is szemrevételeznek a pult mögött. Elárulta, hogy o már félrelépett, és isteni volt egy "más" férfit kielégíteni. Még azt is megjegyezte, hogy az egyik ügyfél már engem is megnézett, úgy... addig emlegette, míg nekem is furdalta az oldalamat a kíváncsiság, szertkezni egy másik férfival. Csinos no vagyok, nem csoda ha...


Büntetés

Az egész 16 éves koromban történt amikor is az iskolában felfüggesztést kaptam verekedés miatt. Otthon rendesen megszidtak, de annyit mondtak hogy nem mozdulhatok ki a házból.
Ennek érdekében anyám áthívta a család egyik barátját Ildi-t aki két gyerek mellett volt ideje hogy csodálatos alakját kordában is tartsa. Mit ne mondjak az meg is látszott rajta hogy 31 éves létére 10 évet simán letagadhatott volna.
Kedd reggel pontosan 8 órakor csöngetett a bejárati ajtón én mentem ajtót nyitni egy szál pólóban meg melegítő nadrágban. Amint az ajtót kinyitottam meglepődve és egyben kissé zavarba jőve végig figyeltem a testét, ruházata szolid és egyben csábító volt. Fehér póló volt rajta ami kiemelte melleinek gyönyörű szimmetrikusságát, és egy feszülő nadrág ami szépen hozzá tapadt fenekéhez. Arcán csak mosoly volt ami nagyon csábító volt, legszívesebben ott...


FEB.
26.
2014

Judd és Brenna

Judd arra ébredt, hogy egy meleg, női test simult összegömbölyödve, háttal a mellkasának. Nem vett fel semmit, mielőtt az ágyba zuhant, és Brennán csak egy vékony hálóing volt, ami alvás közben felcsúszott és látni engedte a lány egész lábát. Judd egyik karját Brenna használta párnának, a másik pedig a lány puha combján nyugodott. A lábaik összegabalyodtak, a mentái egyik lába a lány lába között volt.
Teljes, közvetlen érintés. De a disszonanciának nyoma sincs.
Ellenőrizte a pajzsait, és megállapította, hogy biztonságban van. Az energiatartalékairól ugyanezt nem lehetett elmondani.
Teljesen kimerültek. Judd a szemközti falra sötétzöld színben, lézerprojektorral kivetített órára pillantott és már azt is tudta, hogy miért. A sötétség ellenére csak délután volt még, Brenna kikapcsolta a napfény-szimulációt. Nem aludhatott többet tizenhét óránál,...


Édes botlásom...

Egy beszélgetés alkalmával szerelmem megemlítette, hogy egyik reggel arról ábrándozott, szeretné, ha álmában jutattam egyszer a csúcsra. Én csak annyit mondtam: úgyis felébrednél.
Azt nem árultam el, hogy terveim közt szerepelt már egy ideje, hogy amíg alszik, eljátszadozok vele kicsit. Az első együttlétünk óta mintha késztetést éreznénk arra, hogy együtt legyünk. Minden adandó alkalmat megragadunk arra, hogy néhány órát együtt tölthessünk. Így esett ez egyik hétvégén is. Kivettük újra a szobát, ahol már egy felejthetetlen éjszakát töltöttünk. A szobába lépve magához húzott és olyan szorosan ölelt magához, mintha ez lenne életünk utolsó napja. Mikor már alig kaptam levegőt, kibújtam az öleléséből és nekiláttam a kellő romantikus hangulat kialakításához. Ezúttal már felkészültebbek voltunk. Gyertyafény, lágy zene…..türelmesen várta az ágy szélén...