A+ A-

Álom Rékával

Réka volt a szerelmem, az a lány, akire mindennél jobban vágytam, akit mindennél jobban kívántam. Amikor megláttam őt teljes meztelenségében, a kerti ágy mellett állva, elemi vágy lett úrrá rajtam.
Réka hosszú, feszes combjait magába foglaló kecses dereka lágyan libbent felém egyet, ahogy angyali mosolyával tett felém egy lépést. Csodás, enyhén barna bőrét megvilágította a napfény. Gyümölcsös mellei édes, dús almák voltak, hosszú és szőke haja lengedezett a finom szellőben, ami kellemesen simogatta csupasz ágyékomat. Ugyanis én is meztelen voltam Réka előtt. Ő is mosolyogva végigmért, majd odamentem hozzá. Finoman átöleltem, egymás karjaiban kötöttünk ki. Selymes, finom bőrének érintését éreztem meg először, ahogy Réka meztelen teste hozzám bújik. Aztán karjai, mint a mennyek, hátam és derekam köré csavarodtak. Én is átöleltem, megsimogattam a hátát szép lassan, míg kezem leért kerek fenekéhez. Farkam közben egyre keményebb lett és hozzádörgölőzött szerelmem hasához. Éreztem, hogy Réka puha mellei a mellkasomhoz préselődnek.
Egymás szemébe néztünk. Abban a kék szempárban láttam az egész világot és magamat. Megcsókoltuk egymást, édes ajkait ízlelgettem, míg szenvedélyesen ölelkeztünk. Aztán Réka kibontakozott, megfogta a kezem és az ágy felé indult, ami kellemes árnyékban volt a kerti lombok alatt. Míg odaértünk, figyeltem párom kecsesen ringó csípőjét.
Leültünk az ágyra egymás mellé. Réka rám mosolygott, a legszebb látvány a világon. Közel bújtunk egymáshoz. Réka kezébe vette a farkam, gyengéden simogatni kezdte, fogdosta a hímvesszőm és a heréim. Én közben puha melleit markolásztam meg, majd puszilgattam. Hamarosan Réka ráhajolt az ágyékomra és szájába vette duzzadt péniszem. Kéjes sóhaj hagyta el a szám. Gyengéden, érzékien szopni kezdett, lassan cumizta a hímvesszőm felső részét, míg a tövét kezében fogta. Réka hátára tettem a kezem és hátradőlve behunytam a szemem. Élveztem, ahogy Réka érzékien, de ütemesen szopja a farkam. Istenien csinálta, szájával csodásan izgatta lüktető hímvesszőm, amit ráadásul nyalogatott is. Amikor közel voltam a véghez, csak akkor engedte el.
Felült mellém. Átöleltem a vállát, csókolózni kezdtünk. Ő a hátára dőlt, én pedig vele. Ismét a szemébe néztem és megsimogattam bájos, gyönyörű arcát. Rám mosolygott. Istenem! Az a mosoly jelent mindent....
Megcsókolgattam a nyakát, amit nagyon szeretett. Aztán ismét megsimogattam és megpuszilgattam a cicijét. Ezután adtam egy puszit a hasára. Kihagyva egy részt, a combját kezdtem csókolgatni, haladva a belső combjáig. Ekkor pajkosan egymásra mosolyogtunk, ő az ajkába harapott. Elkezdtem csókolgatni édes punciját. Most már sóhajtozott. Finoman puszilgattam a csupasz kéjbarlangot, majd nyalogatni kezdtem. A nyelvem egyre jobban fickándozott Réka vaginájában, már erőteljesen nyögött. Én sem vártam meg, hogy elélvezzen. Felnéztem rá és fölé hajoltam, így megint egymás szemébe néztünk. Megcsókoltam, ekkor ő egy cseles mozdulattal pózt váltott és most ő volt felül. Ismét az ajkába harapott. Rám mosolygott és megpuszilta a mellkasom. Ezután megfogta a farkam és segített betenni azt a puncijába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2018. 01. 18. csütörtök 05:39
Érzelmes,de gyenge.
#7 Pavlov 2017. 12. 27. szerda 22:02
Kellemes kis darab!
#6 listike 2017. 12. 20. szerda 17:40
Nagy ócskaság.
#5 capitol 2017. 12. 20. szerda 10:54
khm... lehunyt szemmel hogy olvasol? nyes
#4 vakon54 2017. 12. 20. szerda 10:05
10 pont
#3 sunyilo 2017. 12. 20. szerda 09:40
Akinek nincs fantáziája, annak nem is való az ilyen olvasmány. Pedig élvezetes. Csak lehunyt szemmel kell olvasni...
#2 Andreas6 2017. 12. 20. szerda 07:54
Ez nekem tömény giccs. Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2017. 12. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?