A+ A-

Orchid - Így kérj bocsánatot

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg. A visszafojtott sírástól torka és szemei lüktettek, a heves veszekedés emléke hirtelen tört fel elméjében. „Jobb vagyok nálad... Meglátszik, hogy még gyerek vagy...” Igen, 15 éves, de Alex is csak 5 évvel idősebb nála. A veszekedés konkrét okát már fel sem tudta idézni, ez a pár fájó mondat ragadt meg igazán a fáradt, zavart agyban.
Miután nyugovóra tértek, Alex megpróbált közeledni Orchidhoz, szeretkezni akart vele, de a lányban túl nagy volt még a sértettség, ezért ellökte magától párját. Azonnal hátat fordítottak egymásnak és azóta forgolódnak szótlanul a sötétben.
Alex felkönyökölt, az ő arca is megvilágításba került, s most mindketten látták egymás csillogó szemét. Két szomorú szempár vágyakozva bámul egymásra. A fiú nem bírta tovább ezt a feszült hallgatást, megölelgette, megpuszilgatta Orchidot, próbálta megnyugtatni. A lány párja füléhez hajolt, és remegő hangon ezt suttogta:
- Szeretkezni akarok veled!
Alex arcára mennyei boldogság ült ki, finom csókokat lehelt Orchid fehér nyakára, gömbölyű vállára, puha, forró ajkára. Közben a lány felhevült testét simogatta, sima combjait, lapos hasát. Alex finoman becsúsztatta kedvese felsője alá a kezét és a sokat csodált, kerekded melleket kezdte simogatni. A kis cseresznye mellbimbók egyre keményebbek lettek az izgató ujjak között.
Alex gyorsan megszabadította Orchidot szatén pizsamájától. A lány most ott feküdt teljesen meztelenül, szenvedélyes vágyaktól felkorbácsolt, remegő testtel. Párja olyan vágyakozó tekintettel tapogatta le teste minden apró négyzetcentiméterét, amitől Orchid rettenetesen zavarba jött. Legszívesebben eltakarta volna magát, de mégis arra vágyott, hogy Alex csodálja és kényeztesse lázas testét. Becsukta szemét, széttárta lábait és remegve várta, hogy végre átadhassa magát az élvezet forró lávafolyamának.
A bűvöletbe esett fiú nem habozott, Orchid lábai közé feküdt és apró csókokat hintett belső combjára, egészen a combtövéig. A párás lehelet, a meleg, puha száj közelsége a már igen nedves szirmokhoz egészen borzongató érzés volt. Alex még szívesen fokozta volna a lány izgalmát, de saját türelmetlensége úrrá lett rajta. Nem bírta tovább, meg kellett ízlelnie a méz illatú, harmatos rózsabimbót, mely érzékien elé tárult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 17. szerda 04:46
Mostanában már másabb világ van, mint régen.
#6 cscsu50 2017. 12. 17. vasárnap 13:15
veterán az állításod nagy túlzás
#5 sunyilo 2017. 12. 16. szombat 00:03
Andreas6 te ennyi idős korodban még félig gyerek voltál. Ma egy 15 éves már nem félig felnőtt...
#4 veteran 2017. 12. 15. péntek 10:10
Igazatok van, de mai világban sajnos nem ritka, hogy 15 évesen párban élnek.
#3 vakon54 2017. 12. 15. péntek 09:07
Igazatadok az előttem szólónak!
#2 Andreas6 2017. 12. 15. péntek 06:40
15 éves - félig még gyerek. Miért nem lehetett legalább 17? Így majdnem pedofil a történet.
#1 Törté-Net 2017. 12. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?