A+ A-

Barátnőm apja 4. rész

Fordítás
Eredeti: My Girlfriend’s Dad, Literotica.com
Ösztönösen szétnéztem, hogy felkapjak magamra valamit, de a helyiség üres volt, kivéve néhány párnát a matracon és egy kisszéket az ablak közelében. Felugrottam az ágyból, leültem rá és egy párnát vettem az ölembe.
. Mi a fasz, ember?
Dan rám nézett egy pillanatra, aztán nevetni kezdett.
- Mit rejtegetsz? - kérdezte. Nem az első alkalom, hogy Tina megnézett minket!
- Hol van ő?
- A hálószobánkban. Minket várva.
- Mi????
- Ez csak az első kör volt, felelte, miközbe lefordult a matracról. Most következik a második, gyere velem.
Felállt, kiment a szobából, és meztelenül átment az udvaron.
Felkaptam a rövidnadrágomat és követtem. Az udvaron gyorsan körbepillantottam, azt figyelve, vajon a szomszédok néznek-e. Amennyire meg tudtam állapítani a medence mellett elsurranva, senki sem törődött velünk.
Dan a fedett teraszon várt. Amikor odaértem, megfordult és bement a házba. Követtem a folyóson át a hálószoba felé. Amikor odaértünk az ajtóhoz, Dan tétovázás nélkül benyitott és bement. Én megálltam, kicsit tartva attól, amit látni fogok. A kíváncsiság – és valami más, talán a borzongató várakozás – arra késztetett, hogy lépjek be.
Tina az ágyon feküdt teljesen meztelenül, mindössze pár párnával körülvéve.
Meglepetést láthatott rajtam, mert azt mondta: gyere, nem fogok harapni. Nagyon.
Hosszan végigmértem. Az arcán látszott, hogy elmúlt negyven, de a teste olyan gyönyörű volt, akár a lányáé. Talán még szebb is, mert olyan helyeken is kerek volt, ahol Jenny még szögletes. Nem volt kövér, épp annyi hús volt a csipőjén, hasán és a mellén, amennyi kell.
Mindig is megbámultam Tina melleit amennyire lehetett - igaz, nem is tett túl nagy erőfeszítéseket, hogy elrejtse őket - de így meztelenül még gyönyörűbbek voltak. Meglepően feszesek Tina korához képest, kis udvarral és éppen előre meredő nagy bimbókkal.
A lábai nyitva voltak, és ahogy bámultam, hasra fordult, hogy még jobban lássam a pináját. Teljesen le volt borotválva, a nagyajkak rózsaszínűek, a belső ajkak a nedvességtől csillogtak. Nyilvánvalóan masztrubált.
Ahogy néztem, odatette a kezét a puncijához és finoman ujjazni kezdte a klitoriszát. Erre a 18 éves farkam újra megkeményedett.
Körülnéztem a szobában. Az egyik fal gyakorlatilag egy hatalmas tévékérpernyő volt, rajta annak a szobának a képével, amelynek a matracán néhány perce seggbedugott a férje. Mindent tökéletesen láthatott.
- Vedd azt le, mondta Tina.
Újra ránéztem, de nem mozdultam. Dan odalépett mellém, letérdelt elém, kigombolta a rövidnadrágomat és lehúzta a bokámig. Mielőtt reagálni tudtam volna, a még mindig duzzadt faszom eltűnt a szájában.
- Igen, bébi, szopd le a fiú faszát – mondta Tina.
Újra ránéztem. Jóval intenzívebben simogatta a csiklóját és a légzése is sokkal szaggatottabbá vált.
Amikor újra kőkemény lettem, Dan elengedte a farkam és felállt. Megfogta a vállam és az ágy felé tolt.
Meg akartam dugni Tinát és úgy tűnt, ő is készen áll erre. Dan viszont úgy irányított emgem, hogy ledőljek az ágyra úgy, hogy az arcom centikre volt a duzzadt puncitól. Ő még jobban szétnyitotta a lábait, az ajkai szétnyiltak, majdnem olyan volt, mint egy virág – egy halványrózsaszín virág tele csillogó folyadékkal.
Dan bökésére előre hajoltam és bedugtam a nyelvem a várakozó lyukába.
Tina felnyögött. Két kézzel belekapaszkodott a hajamba és közelebb húzta a fejem.
- Igen bébi, nyögte, nyald a csiklóm!
Elkezdem dolgozni a rózsaszín dúdoron, majd hosszú, egyenletes nyalásokkal jártam be a belső ajkait. Újra felnyögött.
Megéreztem Dan kezét a lábaimon. Lassan felhúzta őket, aztán a forró lehellete perzselte a lyukamat. Ahogy benyomtam a nyelvem Tina nedvező puncijába, Dan nyelve és belém hatolt. Most én voltam a soros, hogy felnyögjek.
Jópár percig csak a cuppogó hangok hallatszottak a szobában, valamint Tina nyögése. Dan nem csak kinyalt engem, hanem szabályosan megdugott a nyelvével, amitől elindult egy erős érzés mélyen bennem.
A következő, amit éreztem az volt, hogy Dan megragadja a csipőmet. Felhúzott és térdelő állásba kényszerített, a lábfejem lelógott az ágy szélén. A következő pillanatban Tina megfordult, és elkezdett hátrafele tolatni a farkam felé, amely keményen állt és előváladéktól volt nedves. Kitolta a fenekét, így láthattam a popsilyukát és a tátongó punciját. Dan előrenyúlt, megragadta a faszomat és ahogy Tina finoman nyomult hátra, beigazította a makkomat a punciba. Mielőtt mozdulni tudtam volna, Tina teljesen hátracsúszott, felnyársalva magát a faszomra.
Amikor elkezdtem volna mozogni benne, megelőzött - előre mozdult, majd hátra, és úgy dugatta magát velem, hogy nekem egy centit sem kellett mozognom.Minden előrecsúszásnál megszorította a farkam a puncijával, mintha valami erős izmot fejlesztett volna benne. Az érzés már-már elviselhetetlenül intenzív volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2018. 03. 10. szombat 13:03
Gondoltam.
#7 deajk2008 2018. 01. 26. péntek 09:52
Izgató a homoszex... 9p lett
#6 A57L 2018. 01. 18. csütörtök 05:38
Hiába,hogy homo,de nem volt rossz.
#5 cscsu50 2017. 12. 23. szombat 14:39
jól alakul
#4 Busmanus 2017. 12. 20. szerda 00:28
Bárcsak átélhetnék egy ilyet!...
#3 veteran 2017. 12. 19. kedd 14:41
Homó nem az én világom, de ez jó.
#2 sunyilo 2017. 12. 19. kedd 08:41
Ez ám a kavalkád. Ahogy Hofi mondta: minden likba dugó kell...
#1 Törté-Net 2017. 12. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?