A+ A-

Matek korrepetálás

Társasházban lakunk, legfölül, a harmadikon. A lépcsőház fölött üvegtető, így a nyári nap heve trópusi forróságot ad. Ép ésszel és ép fizikummal alig – alig lehet kibírni azt a pár percet is, amíg az ember fia vagy lánya bejut a lakásba. Egy ilyen forró napon a szomszédom megkért, álljunk meg pár percre, mert beszélni szeretne velem! Megálltunk az alig elviselhető hőségben.
- Ne itt beszélgessünk, inkább menjünk be valamelyik lakásba. Ott talán elviselhetőbb a hőség! – mondtam.
- Gyerünk be hozzánk. Igaz, itthon van a lányom és róla szeretnék veled szót váltani. – mondta a szemben lakó srác.
- Rendben! – mondtam, és beléptünk a lakásukba.
Bent viszonylag elviselhető hőség fogadott bennünket. Barátom kislánya a forróságban, nem számítva idegenre, egy mikro bikiniben fogadott bennünket. Éretlen alma méretű mellecskéit alig takarta a melltartó rész, amit szinte zsinór méretűre össze volt húzva. Agyamban egyből előjöttek az édesanyja kerek, feszes szopogatni és markolni való mellei, amikhez egy egyszerű, házi egészségügyi kezelés során már volt szerencsém. A kiscsajt elnézve azért már látszott, hogy keblek tekintetében ő is szép jövő előtt áll, mert a cicik alapja az egész mellkasát elfoglalta, csak még növekedésben nem tartott ott, hogy túlszárnyalja anyukáját, aki mellesleg a feleségem kolléga nője volt. Ez a körülmény sem zavarta valamikori liezonunkat, ami mindkettőnk megelégedésére nagyon jól sikerültnek, maximálisan kielégítőnek volt mondható. Jól sikerült teli fröcskölni az asszonyka feszes pinusát, szorító popsiját és nagyon jól szopó száját is forró ondómmal, és ő sem panaszkodott kielégítetlenségre!
- Mondd, miben tudok nektek segíteni? – kérdeztem T-t.
- A kislány nem túl jól szerepel matematikából. Tudom, hogy te erős vagy ebben a témában és szeretném, ha foglalkoznál vele pár alkalommal, hátha tudna javítani a jegyein.
- Természetesen segítek a kicsinek. Lakótársak között ez természetes, nem?
Közben szemeim a számítógépén játszó kiscsaj feszes fenekére siklottak. Már kialakult, egyáltalán nem kisgyerekes, hanem igazi nagykamaszos feneket láttam kidomborodni a tanga szabású fürdőruha alsóból.
- Figyelj csak, Betti! Pista bátyád elvállalná a matematika korrepetálásodat, ha van kedved hozzá. – fordult a lányához T.
- Igen? És mikor? – kérdezte a kislány.
- Amikor kedved van hozzá! – feleltem. – Nem kell túlöltöznöd hozzá, ilyen melegben nyugodtan jöhetsz a bikinidben. Ha nem haragszol én is egy fürdőgatyában foglak fogadni és tanítani. Elég kínzás a matek, nem kell további kellemetlenségeket okoznunk egymásnak a tanítással. Amikor akarsz, nyugodtan csöngess be hozzánk, és neki foghatunk a felmérésnek, hogy lássuk, mit kell bepótolnod!
- Ok! Rendben! Mit vigyek magammal? – fordult felém a kamasz lány, megmutatva a majdani gyönyöröket már most ígérő kialakulóban levő testecskéjét.
- Ami feltétlen kellene, az egy matek könyv, hogy lássam, mennyire haladtatok előre a tudományban, no meg füzet és író eszköz.- mondtam a lánykának, lélekben reménykedve abban, hogy tanítás, gyakorlás közben közelebbi kontaktusba kerülhetek a serdülő testtel, ami komolyabb gyönyörök et ígért számomra.
- Mikor mehetek?
- Akár most is. Ráérek, a feleségem csak holnap este jön haza, nincs semmi komolyabb feladatom. – válaszoltam az igéző kis kamaszlánynak.
- Bettike! Szóltak a munkahelyemről, hogy hosszú műszakra be kell mennem és csak holnap késő délután jövök haza! – mondta lányának T.
- Akkor egyedül kell megint aludnom? – fordult az apjához a lány.
- Akár nálunk is aludhatsz, ha apud belegyezik! – vetettem fel abban a reményben, hogy a közös ágyban alvás sok lehetőséget adna a kölcsönös gyönyörszerzéshez. – Nálunk is vacsorázhatsz, és nem kellene egyedül aludnod.
Kölcsönös beleegyezés után kezdődő farok merevedéssel átindultunk a kis csajjal a szemben levő lakásunkba. Az ajtón belépve a nagyszobába irányítottam az ifjú hölgyet és hellyel kínáltam. Kényelmesen leül az egyik pamlagra, én meg mellette foglaltam helyet. Megéreztem a nem frissen fürdött lánytest kissé izzadt szagát, és felé fordulva megkérdeztem:
- Nem akarsz előtte letusolni, hogy egy kicsit lehűtsd magad Úgy jobban tudsz a matekra koncentrálni.
- Az nagyon jó lenne! - válaszolta.
- Gyere, adok egy törölközőt, hogy meg tudd szárítani a bőrödet!
- Köszi, megyek. Átkozott meleg, még a fürdőruci is izzaszt!
Majd lecsalom én azt rólad, gondoltam magamban, miközben a merevedésem tovább fokozódott. Gyorsan levetettem a ruhám és én is fürdőgatyába bújtam.
Miközben a lány fürdött, én a monitorra fordítottam a fejem, mert a mozgástól az egyébként bekapcsolt fürdőszobai kamera képét mutatta. Szép volt a meztelen, kialakulóban levő kis test. A combjai kicsit vaskosabbak voltak az ideálisnál, és a kemény húsos popók is a tökéletesnél jobban gömbölyödtek, de egy fiatal kis hölgy testén ezeket az apró esztétikai hibákat az életkorából adódó izgalom,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 04. 28. szombat 14:37
Nem jó.Gyenge.
#9 A57L 2018. 01. 18. csütörtök 05:35
Rosszat vártam és kellemesen csalódtam.
#8 tutalibermaliber 2017. 12. 29. péntek 21:49
"Nem kell túlöltöznöd hozzá, ilyen melegben nyugodtan jöhetsz a bikinidben. Ha nem haragszol én is egy fürdőgatyában foglak fogadni és tanítani"

én itt elengedtem. mi lett a vége, megdugta?
#7 cscsu50 2017. 12. 19. kedd 06:46
nagyon eröltetett
#6 listike 2017. 12. 18. hétfő 17:08
Olvastam jobbat is.
#5 sunyilo 2017. 12. 18. hétfő 12:59
Volt jobb...
#4 Andreas6 2017. 12. 18. hétfő 08:05
Mesterkélt párbeszédek, így biztos nem hangzottak el. Az új nem régi, az ujj a testrész. Elég gyenge az egész.
#3 feherfabia 2017. 12. 18. hétfő 05:56
Nagyon vontatott!
#2 vakon54 2017. 12. 18. hétfő 03:34
Pistabácsi pistabácsi.
#1 Törté-Net 2017. 12. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?