A+ A-

Jótestvéri viszony 8. rész

- Nem vagy álmos? - kérdeztem Mónit ahogy megálltam a nappaliban a kanapé előtt, egy puha plüss pléddel takarózva feküdt olyan stabil oldalfekvős formában, amitől a feneke és csípőjének íve csodás domborzati terepasztalt varázsolt elém, amit amatőr túrázóként is szívesen megmásznék. A fejét a karfára hajtva tévézett, onnan nézett fel rám. Csak a képernyő fénye világította be a sötét a helyiséget, A Beverly Hills-i zsaru kezdődött, láttam már vagy tízszer, de nem tudom megunni.
- Korai lenne még tíz órakor! Apád mellett most különben sem lehet aludni, úgy horkol mint egy grizzly. Te is láttad, hogy be volt kapva, túl jól sikerült a meló a haverokkal. De úgy tűnik te sem vagy túl álmos! Az sms után húsz másodpercel nyitottad a szobád ajtaját, pedig csak annyit írtam: Filmet nézek, te mit csinálsz? - mondta szinte egy szuszra az egészet és végül mosolyra húzta a száját.
- Meglepődtél, hogy lejöttem? Tudod engem meglepett az sms-ed!
- Nem lepődtem meg. Gondoltam, hogy le fogsz jönni, de ülj már le, miért állsz? Van még itt egy hely, vagy sietsz valahová? - sziporkázott kedvesen.
Felhúzta kinyújtott lábát, hogy üljek le a kanapé másik végébe.
- Sehová, illetve ide hozzád. - én is egy kedves mosolyt küldtem neki, - Szóval, nem volt kedved egyedül tv-t nézni? Különben az egyik kedvencem ez a film, na meg ezt a faszit nem lehet megunni!
Felhajtottam a takarót és leültem a kanapé másik végébe, amolyan törökülős formában.
- Ja, valami olyasmi, meg már úgyis együtt lógtunk egész délután, akkor este is bele fér egy közös film. Nem zavar, ha kinyújtom a lábam? - kérdezte suttogva Móni.
- Csak ha nem zavar, hogy az ölembe rakod és közben simogatom!
- Miért bánnám, csak ne csikizz és takarj be a pléddel! - kinyújtózott oldalt fekve, azon oldalit amin feküdt a tomporom mögém dugta, a másik lába a combomon pihent meg és a talpát a tőle távolabbi combomhoz érintette. Kellemes érzés volt izgatólag hatott rám. Elgondolkoztam rajta, hogy a bararátnőimnek miért nem figyeltem a lábfejükre a lábujjaikra amikor egy szép női láb térdtől lefelé is szép! Igazán csak térdtől felfelé érdekelt és minden figyelmemet a popsijuk és puncijuk kötötte le kamaszos szenvedélyem, nem foglalkozva mással. Ez az irány Anettel kezdődött, lehet, hogy eddig idő hiányában nem foglalkoztam vele, de a hugival való együttlétek nem gyors numerák voltak és a kettesben töltött hétvégén bőven volt idő testének minden apró porcikáját szemügyre venni, és nem takargatott előlem semmit, sem a lába ujjait, sem a csiklóját, sem a popsijának egyetlen négyzetceniméterét, mindenre volt idő. Alaposan szemrevételezhettem, felfedeztem a női test minden apró szépségét. Rá kellett jönnöm, hogy Anettnek szép lábfeje van és szép lábujjai és Móni lába is ugyanolyan szép és vonzó, mint a lányának, hiába a korkülönbség. Izgatni kezdett az érintése, és ez már fizikailag is megmutatkozott. Tíz perce a szobámban még úgy éreztem ki vagyok elégülve, legalábbis addig, amíg Móni el nem küldte azt a rövid kis sms-t. Már az ágyamban feküdtem egy kellemes zuhany után és szörföztem a csatornák között amikor csipogott a telefonom üzenetet jelezve. Elolvastam, a szám a fülemig szaladt és rögtön tudtam le kell jönnöm.
Bedugtam a kezeimet a takaró alá és kezdtem feltérképezni a lábát, boxeremben eddig a pontig volt nyugalom, a bőrének tapintása beindította a véráramlást eleddig lankadt farkamban és álmos nyújtózkodásba kezdett.
- A csajok alszanak már? - zökkentett vissza a kanapéra kérdésével suttogva Móni, mintha csak ráérzett volna mi történik a gatyámba, pedig a talpa nem ért hozzá, ahoz még egy tíz centivel jobbra kellett volna rakni a lábát.
- Nem hallottam semmi neszt, de attól még bármit csinálhatnak. Különben hogy jött ez az itt alvás az Anett ötlete volt? Na nem mintha zavarna! Ja, megfigyelted már mennyit kell suttogni ha beszélgetünk?
- Úgy emlékszem együtt voltunk, - kuncogott egyet, azután folytatta, - úgyhogy fogalmam sincs, hogy kitől jött és miért? Egyébként én már teljesen megszoktam, hogy állandóan suttugva beszélgetünk.
- Apa nem fog keresni, ha véletlenül felébred? - kíváncsiskodtam, mert nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe kerülni.
- Szóltam neki, hogy a nappaliban fogok aludni, mert mellette ilyenkor képtelenség. Még a szoba ajtót is bezártam, különben reggelig úgy alszik, mint a lőtt kutya, csak kibírhatatlanul horkol.
- Nem hogy feljöttél volna hozzám, elfértünk volna az ágyamon ketten is. - préseltem ki a szavakat alig hallhatóan a fogaim között, - Na és nem bántad meg, hogy velem voltál shoppingolni? - tereltem gyorsan nehogy túlzónak tünjön a kérdés.
- Itt is elférünk, különben is ha a csajok meghallják, hogy nálad vagyok? Mit mondok nekik? A másik kérdésedre pedig, hogy megbántam-e? Szerinted kellene? Dehogy, izgalmasra sikeredett és amiért mentünk végülis meg van! - és halkan kuncogott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.14 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#24 Koriander 2018. 08. 12. vasárnap 14:46
Sziasztok,
Még egy nap és itt a kilencedik rész, addig is jó olvasást és türelmetlen várakozást kívánok mindenkinek!
#23 ticsu21 2018. 08. 10. péntek 21:57
Várom akkor a jelentkezésedet és mint említettem, feltennék majd pár kérdést. Előre is köszönöm. Akkor az e-mailem: ticsu21@yahoo.com
#22 Koriander 2018. 08. 10. péntek 16:33
Tedd azt Ticsu21, aztán majd meglátjuk.
Üdv
Koriander
#21 ticsu21 2018. 08. 10. péntek 08:26
Nagyon várom már a sztorit! Ne haragudj, hogy megkérdezem, de lenne pár kérdésem (főleg technikai sztorikkal kapcsolatban) és szeretnék majd privátban rád írni. Lenne rá lehetőségem? Persze megadnám neked mondjuk az e-mail címem és te így megkímélnéd magad attól, hogy itt kiírd a tiéd.
#20 Koriander 2018. 08. 9. csütörtök 17:07
Kösz ticsu21 a pozitív visszajelzést,( ezért érdemes írni !
#19 ticsu21 2018. 08. 9. csütörtök 11:15
Ez egy isteni sorozat, imádom minden fejezetét! Nagyon jó stílusban írsz és nagyon jó, hogy részletes és hosszú minden egyes fejezet. Nagyon várom már az új fejezetet! Természetesen pontoztam mindegyiket, de gondolom, nem kell mondanom, mennyit adtam. wink
#18 Koriander 2018. 07. 31. kedd 23:08
Sziasztok, hamarosan itt a Jótestvéri viszony 9.része! Már csak pár nap! Addig is szép napot mindenkinek!
Üdv.
Koriander
#17 Koriander 2018. 02. 28. szerda 21:06
Jobban szétnézve a hozzászólások között látom, hogy Álmos bácsi!
Üdv:
Koriander
#16 Koriander 2018. 02. 28. szerda 06:31
Köszönöm Almoska5 ezt a terjedelmes hozzászólást, nekem is az az érzésem, hogy sok az irigyem és lepontoznak, közben meg élvezik olvasni a történetet, pont azért amit írtál!
Ne haragudj, hogy érdekel, de a nevedből nem tudom eldönteni fiú vagy lány vagy, minden esetre nem csak egy odavetett gondolatot osztottál meg velem.
Még egyszer köszönöm!
Koriander
#15 Almoska5 2018. 02. 18. vasárnap 04:38
Én 8x10 pontot azaz Nyolcvan pontot adok e megérdemelt munkáért! Azzal ne törődj, hogy van aki irigy írásodra. Szépen izgalmasan, érzékin közelited meg a lényeget. Öröm olvasni ekkor, de van egy hiány érzetem, hogy még több is jöhetne még. Nincsenek befejezve az elkezdett gondolatok, azaz tovább kell még írnod a kis történeteidet. Vágj bele..... HAJRÁ!
#14 A57L 2018. 01. 17. szerda 04:48
Nekem csak 5 pont lett,mert nem jött be.
#13 deajk2008 2018. 01. 16. kedd 12:29
Nekem ez 10p lett és folytasd...
#12 Koriander 2018. 01. 8. hétfő 17:55
Köszönöm a sok pozitív hozzá szólást !
Üdv.
Koriander
#11 zoltan611230 2018. 01. 7. vasárnap 02:56
A legjobbak közt van...
#10 sanyi0227 2017. 12. 19. kedd 19:19
jöhet afolytatás.
#9 cscsu50 2017. 12. 19. kedd 07:58
tetszett
#8 feherfabia 2017. 12. 19. kedd 07:03
Nagyon tetszett !
#7 salsa 2017. 12. 18. hétfő 16:10
Még néhány rész, és benne lesz a legjobb ötben, amit itt olvastam. Csak vidd is el a befejezésig.
#6 listike 2017. 12. 18. hétfő 13:12
Ugyanolyan jó mint az előzőek.
#5 sunyilo 2017. 12. 18. hétfő 13:04
Egyre jobb, nekem is tetszett...