A+ A-

Anna, életem szerelme

Egy év se kellett hozzá, beilleszkedtem a családjukba, habár szerepem kicsikét fura volt, egyszerre kezeltek úgy, mint gyereküket, testvérüket és mint Anna barátját. Anna és én fülig szerelmesek voltunk, korunk miatt viszont több mint egy év együttlét után csókolóztunk csak először. Azután viszont egyre többet és elkezdett minket érdekelni a másik teste. Ahhoz, hogy minél többet tölthessük egymással és egymás megismerésével az időt, kihasználtuk, hogy "két lakásunk" van.
A szülei már rég megszokták, hogy sokat vagyunk kettesben külön, így ezek az alkalmak sem váltottak ki semmi reakciót tőlük. Persze, megkérdezték, hogy mit csináltunk ( általában a filmnézés és a semmi különöset volt az alibink ), de a milyen volt és hasonló kérdések értelmetlen voltuk miatt fel se merültek. A szinte napi rendszerességű alkalmaknál nagyon jól megismertük egymás testét, s vágyait. Éppen ezért az első alkalomra már eléggé felkészültünk.
Anna tizenötödik születésnapjának reggelén, egy szombati napon hamar elmentünk sétálni és piknikezni a közeli erdőbe; először csak a gyönyörű kilátásban és az ébredő erdőben gyönyörködtünk, majd a domb tetején levő irtáson - ami már inkább rét vagy tisztás volt - leraktuk a plédet és neki láttunk reggelizni. Időközben megleptem egy szál piros rózsával, ami a kedvenc virága, illetve nagy nevetések közepette egyfajta szerenádot adtam neki. Nagyon jól éreztük magunkat és miután befejeztük az evést, egymás karjaiban feküdtünk hosszú percekig a dombtetőn és beszélgetésünk közben néztük az alattunk elterülő, a heti fáradalmait még kipihenő falut.
Egyszer csak Anna felemelkedett egy picit, és érzékien megcsókolt. Pár másodpercig csak ajkaink találkoztak, majd szép lassan nyelveink is lassú keringőbe kezdtek. Egyre szenvedélyesebb merültünk el csókunkban, s közben Anna lábát átrakta rajtam, s rám feküdt. Éreztem, s Ő is érezte, milyen hatással van Rám érzéki közeledése. Ám ekkor megszakította valami a csókot. Jobban mondva valaki. Az erdész volt az, Laci bácsi. 65 éves kora ellenére meglehetősen fitt volt, nagyon jó fej és egy kicsit pajzán. Odaszólt, hogy menjünk szobára. Nevettünk egy jót, majd összepakoltunk és az akkor üresen tátongó lakás felé vettük az irányt.
Kiriasztottam, bezártam az ajtót, s a következő pillanatban Anna már rajtam lógott. Szó szerint..rám ugrott, én átöleltem, s adtam neki egy csókot a nyakára.
Erre leugrott rólam, megfogtam a kezem és a hálószobába húzott.
Amikor beértünk, magamhoz húztam, s megcsókoltam. Nyelveink ezúttal éles csatát vívtak. Egyik kezemmel hátranyúltam és becsuktam a szoba ajtaját, majd felkaptam lábait, s kezeimbe zárva vitte az ágyig. Ott leraktam, ekkor felállt, s kérte, öltözzünk át. Átmentem a szobámba, ledobtam a rajtam felejtett cipőt és zoknit, elővettem a szerintem elég érdekes, de neki meglehetősen tetsző kék felsőmet és egy világos vászon rövid gatyát. Kiugrottam a fürdőbe, gyorsan fogat mostam, s már mentem is vissza a szobájába. Beléptem, a redők le voltak húzva, gyertyák égtek az éjjeli szekrényen. Egyszerűen nem bírtam megállni egy halk -Wow-t
Ekkor Anna megszólalt:
- Tetszik? - kérdezte.
- Igen, elég kafa lett - mondtam.
- Na, inkább gyere és szeress.. - mondta
Közelebb léptem hozzá. A pislákoló fényben is kirajzolódott gyönyörű, hosszú szőke haja, karcsú teste, formás keblei. Arcán vigyor. Ez a kettő néha elég viccesen hatott egymás mellett. De most nem. Most lélegzetelállító volt, fehér felsője tökéletesen kiemelte kék szemét és mosolyát is.
Magához húzott, beletúrt hajamba, mélyen a szemembe nézett, majd annyit súgott:
- Most.
- Biztos vagy benne?
- Egészen biztos. - érkezett a válasz.
Egy percig csak álltunk, farkasszemet nézve egymással, s az előttünk álló dologgal. Aztán megtörtem a csendet.
Majd gyengéden karomba zártam, érzékien megcsókoltam, s Ő visszacsókolt. Lassú csók volt, s közben kezeimmel benyúltam hátul hosszúujjúja alá, s elkezdtem simogatni csupasz, meleg hátát. Egy picit megborzongott hideg kezem érintésétől, de hamar engedett. Kezeivel megfogta fejem, s húzta, csókoljam erőteljesebben.
Megadtam neki amire vágyott, s kezeimmel magamhoz szorítottam, közben kikapcsoltam melltartóját. Ekkor hátrébb lépett, ledobta felsőjét, s én is így tettem. Ezután ledöntöttem az ágyra, s csókjaimmal haladtam lefelé. Először csak ajkait, majd nyakát, végül melleit csókolgattam, jobb kezemmel finoman megfogtam az egyiket, majd addigra már rég kemény bimbóját morzsolgattam gyengéden, másik keblét számmal vettem kezelésbe. Kezdetben körkörösen nyalogatva, később egyre erősebben szívva. Ő hátra hajtott fejjel, kicsiket sóhajtozva nyugtázta,hogy jó az amit csináltam.
Nem bírta sokáig tétlenül, hamar felkelt, a hátamra döntött, s villámgyorsan szedte le rólam vászon gatyámat. Könyökömre támaszkodtam, tudtam mi jön.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika
2018. 04. 28. szombat 14:57
Tinik.. Válaszolok rá!
#6 A57L
2018. 01. 18. csütörtök 05:40
Ezt még javítani kell. Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 12. 20. szerda 13:03
Nem rossz. Válaszolok rá!
#4 sunyilo
2017. 12. 20. szerda 09:49
Az élet legfontosabb dolgai leírva néha elég banálisnak tűnnek. A kevésbé fontosak, főleg kissé kiszínezve, adják az irodalomra hasonlító történeteket. Ez az előbbi volt, de a tehetség látszik, egy kitalált jó történet így megírva nagyszerű lesz... Válaszolok rá!
#3 veteran
2017. 12. 20. szerda 08:22
Nem ragadott magával. Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2017. 12. 20. szerda 08:01
Biztosan nagy és szép élmény volt nektek. Az elolvasása nekem már kevésbé. Gyakorolj, lesz ez még jobb is! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 12. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!