Hírek

ÁPR.
2.
2014

Happy end

Ha ez a sztori eszembe jut, mindig mosolygásra késztet még így több év távlatából is.
Pasimmal megbeszéltük, hogy amikor végzek a munkával, jön értem és még elmegyünk valahová egy kicsit körülnézni a városba.
Bezártam az üzletet, és kiültem a kocsiba. Türelmesen vártam, mert egy nagyon jó tulajdonsága volt a fiumnak, soha nem vert át pedig már 7 éve voltunk együtt, de mindig jött, ha megbeszéltük. Ezért aztán akár képes voltam sokáig is várni rá, mert száz százalékig biztos voltam benne, hogy jönni fog, csak csúszik.
De ez azon a napon nem így történt és egy idő múlva kezdtem türelmetlen lenni. Felhívtam a főnökét, hogy mit tud a páromról, mivel az ő telefonja ki volt kapcsolva.


ÁPR.
1.
2014

Kicsapongásaim 1. rész

Már napok óta irtózatosan éreztem magam. Mert hittem, hogy mi egy pár vagyunk, de egyre nyilvánvalóbbá vált: nincs közös jövőnk. Néha ugyan össze-összefuthatunk, titkon elvonulva egy hotelszobába, hogy jól érezzük magunkat néhány órán át, de semmi több. Pedig én vele képzeltem el a további életemet. Váltanom kell, döntöttem el, s már regisztráltam is egy társkereső oldalra. Röpke szemlélődés után, legnagyobb meglepetésemre, már több kedves üzenetet is kaptam. Kezdett egyre izgatottabbá tenni a kíváncsiság. Persze ahhoz, hogy mást is tehessek az egyszerű szemlélődésnél, némi pénz fejében növelnem kellett a lehetőségeimet a társkereső rendszer berkein belül. Nem sokat haboztam hát, így alig több, mint fél nap múlva már a társkeresők kiemelt tagjainak táborába tartoztam, s ennek hatására azután beindult az az "őrület", amit kár lett volna kihagynom.


Exem húga

Nehéz dolog a szakítás. Belül mar, fáj, felőröl. Régi emlékek jönnek elő az ismerős helyeken. Nekem ez már nem az első volt, de mégis mindig megvisel. Fájó szívvel lépek be az ismerős kapualjba. Furcsa érzés becsengetni a volt lakásunkba. Szerencsére csak exem húga van otthon, mivel volt párom külföldön piheni ki a szakításunk fáradalmait. Lili nyit ajtót. Nem hazudtolja meg magát. Még mindig kihívóan öltőzik. Csak tizenkilenc, de mellei majd szétfeszítik topját. Rövidnadrágja éppen hogy takarja formás hátsóját. Hosszú, barna hajába beletúrva köszönt.
- Szia! Hogy vagy? Már vártalak. A maradék cuccod nővérem összepakolta. Azért nézz körül, hogy valami kimaradt e.
- Szia! Megvagyok. – hangzott a rutinból belőtt válasz.


MÁRC.
31.
2014

Az új lakás 3. rész

Két nap múlva, a reggeli vonattal megérkezet a bank vezérigazgatója. Nekem unokabátyám és mentorom.
Jánost küldtem ki az állomásra, hogy addig a fiókban eligazíthassam a hölgyeket.
Tudtam, hogy nincs mitől félnem, de az ördög nem alszik!
Tegnap este, hagytam a három nőstény ördögöt pihenni, nem mentem fel hozzájuk, azzal az indokkal, hogy készülök a látogatásra és sok a munkám. Az igazság az, hogy kímélni akartam a lányokat, de rám is rám fért egy kis pihenő. Azt beszéltük meg, hogy este lejönnek a vacsorához – a vezér természetesen nálam lakott a látogatásai alatt, erre szolgált a nagy lakás – hiszen mégis csak kellemesebb hölgyek társaságában étkezni.
Meg jött az autó! Kimentem a Bankfiók elé a fogadására. Bátyám szinte teljesen kopasz, erősen pocakos, tömzsi kis ember volt. A szeme ravaszul csillogott és csak úgy áradt belőle az élet....


Kaland a Swinger klubban 2. rész

Jó néhány hét is eltelt "swinger-kalandunk "óta, ami után gyökeresen megváltozott a szexuális életünk , természetesen jó értelemben.
Nem beszéltünk az ott történtekről,de máshogy néztünk egymásra,állandóan kerestük az alkalmat,hogy egy kicsit "huncutkodjunk”...na ez nem jó kifejezés...basztunk,minden elképzelhető módon! Mindent kipróbáltunk a szájba élvezéstől az análszexig, még a pisiszexbe is bele kóstoltunk, bár páromat nem izgatja. Nem volt határ, egyszerűen fantasztikus érzéseket hoztunk ki egymásból.
Egy este valahogy mégsem sikerült az egész aktus, talán fáradtak voltunk, én nem tudtam elélvezni,ettől viszont neki sem volt jó és csapzottan kiterültünk az ágyon. Nem okoltuk egymást, inkább kerestük a megoldást.


MÁRC.
28.
2014

Végre megtörtént!

Sziasztok. Soha nem voltam jó irodalomból, mindig is utáltam fogalmazásokat írni, de azt, ami nemrégiben történt velem, el kell hogy meséljem. A nevek szerintem nem fontosak, ezért én Balázs leszek, Édesanyám pedig Betti. Igen igen..jól sejtitek, ez a történet kettőnkről fog szólni!  Édesapám kamionsofőrként dolgozik, van hogy egy egész hónapig nem látjuk. Emiatt mostanság nem is felhőtlen a viszonya anyával, szinte csak aludni jár haza apa. Minden olyan 13 - 14 éves koromban kezdődött, mikor már javában dúltak bennem a hormonok. Egyik este nem tudtam aludni, forgolódtam az ágyamban, amikor fura neszt hallottam anyáék szobájából. Mondanom sem kell..a szívem egyből kalapálni kezdett, farkam kőkemény lett. Odaálltam a szobájuk elé hogy jobban halljam hogy mit csinálnak. Tisztán kivehető volt, hogy szexelnek. Anya halk nyögései körülbelül 2 méterre voltak tőlem. Én...


Egy édes ébredés

Fekszem az ágyon. Te bejössz a fürdőszobából. Gyönyörű vagy ahogy testeden még itt-ott megcsillan a víz. Melleid így áldott állapotban még nagyobbak egyszerűen gyönyörűek Pocakod iszonyat szexisen kerekedik, imádom látványát. Ahogy nézlek érzem egyre jobban elönt a vágy s péniszem megkeményedik. éppen bekened tested a védőolajjal, a pocakodat, teljesen elcsábulok. Gyere hívlak, s te odahajolsz hozzám megcsókolsz. Finoman számba veszem melledet. Megcsókolom, majd nyelvemmel izgatom bimbóidat. Aztán finoman a számba veszem s úgy szívom felváltva. Kezemmel közben végig simogatom gyönyörű pocakodat, majd lejjebb s finoman megsimogatom a puncidat. Érzem mennyire elöntötte a vágy, ezért miközben szívom csókolom melleidet ujjamat becsúsztatom nedves puncidba. Két újjal nagyon finoman kezdelek el ujjazni, s csókolom melled minden pontját, és néha felmegyek a nyakadra ajkaidra....