A+ A-

A borosgazda 7. rész

Az elkövetkező napokban többször eszembe jutott Márti, és az is mit művelt velem a fürdőszobában. Összeszedtem a bátorságom, eldöntöttem végére járok a dolognak. Tudtam, hogy Vali dolgozik egész nap, így egyik délelőtt meglátogattam Mártit.
- Helo Norbi - üdvözölt mikor ajtót nyitott. - Vali nincs itthon, egész nap dolgozik.
- Nem baj, én hozzád jöttem.
Meglepődött, és beljebb tessékelt, mielőtt bármit kérdezhetett volna már mondtam is a magamét.
- Tudod a múltkor félbe hagytál valamit, és én az óta sem tudok másra gondolni csak rád.
Eljöttem, hogy befejezzük, amit akkor ott nem sikerült.
- Nagy franc vagy te Norbi - nevette el magát. - Titokban számítottam rád, rögtön jövök, addig vesd le a nadrágodat, és foglalj helyett abban a fotelban.
Könnyebben ment, mint ahogy gondoltam, hamarosan megjelent Márti a bevizezett mosdó kendővel a kezében. Elmosolyodtam magamban, ez valami fétis lehet a nőnél. Hozzám lépett, párnát dobott a földre, a lábaim közé térdelt, megtörölgette a már kőkeményen meredező bránerom.
- Akkor most nem végzek félmunkát - nézett fel rám mosolyogva.
Egyetértően bólogattam, először csak lassan és csak a makkot szívta be. Majd egyre mélyebben nyelte be a farkam, látszott rajta, hogy élvezettel szopik. Szopását időnként megszakította és nyelvével végig siklott a farok oldalán. Megnyalogatta a heréimet is mielőtt ismét a szájába vette a dorongom. Szívta, szopta a makk hegyét, aztán beljebb engedte. Nyelve fürgén fickándozott a makk alatti érzékeny részen. Amikor tövig elnyelte sikítani tudtam volna olyan jó volt. Feje ütemesen mozgott fel-le a kőkeményre duzzadt péniszen. Éreztem közeleg a kielégülés, hamarosan az első löket Márti szájába landolt. Nem hagyta abba a szopást, szinte természetes módon nyelte le, és csak amikor a lüktetés abba maradt, akkor engedte ki a szájából a már lankadó faszt. Kérdően nézett fel rám, muszáj volt megdicsérnem.
- Csodálatos voltál, de most kérlek, folytasd!
Meglepődött a kérésemen, megtörölgetett a mosdó kendővel, és először kézzel kezdett el izgatni. Markában a fegyverem megint életre kelt, és akkor ismét a szájába vette. Néhány perc múlva már bevetésre készen álltam.
- Most ezt hagyd abba, állj fel, azt szeretném, hogy beleüljél! - simogattam meg a fejét.
Nem kellett sokat kérlelni, felállt, letolta a bugyiját, feltűrte a derekára a szoknyáját, és fölém térdelt. Marokra fogta a faszom, a helyére igazította, és rácsusszant. Indulhat a lovagló lecke, hagytam, hogy ő irányítson. Tövig magába fogadott, vállaimra tette a kezeit, és hátra dőlt. Mellei majd átszúrták a blúzát, kigomboltam a ruhadarabot. Megmarkoltam a felkínált ciciket, és gyúrtam, masszíroztam őket rendesen. Márti hálás nyögésekkel nyugtázta az igyekezetemet miközben lovagolt a farkamon. Ügyesen és izgatóan mozgott rajtam fel és le, enyhén körözve közben a csípőjével. Lassan, de fokozatosan növelte a tempót, mellbimbói egyre keményebben meredezve ugráltak előttem szemmagasságban. Muszáj, volt a számba venni őket, és egyenként megszopogatni, megcsócsálni azokat. Mártin váratlanul söpört végig az orgazmus, felsikoltott, átkarolta a nyakam, és szenvedélyesen, remegve szájon csókolt. Vadul csókolóztunk miután egy kicsit lecsillapodott a fülébe súgtam.
- Kicsim még nincs vége, folytassuk!
Feleszmélt, és örült vágtába kezdett, csípőjét vadul tekergette, hogy minél mélyebben magába fogadhasson. Szinte követelte magának a kéjt, és a kielégülést, ami nem váratott sokat magára.
Megint felkiáltott, teste megremegett, hüvelye a farkamra szorult, és forró nedvesség öntötte el az ölemet. Ez már nekem is sok volt, sajgó heréim megszabadultak terhüktől. Zihálva pumpáltam magom az asszonyba. Leszállt rólam és kiviharzott a fürdőszobába. Megtörölgettem magam az ott felejtett mosdó kendővel, és felöltöztem. Márti kipirult arccal tért vissza, és leült mellém.
- Nagyon jó volt veled Norbika, de ezt nem folytathatjuk.
Kissé csalódott lettem, de elfogadtam az asszony döntését. Igaz én sem terveztem hosszú távra, de azért még néhány alkalmat bevállaltam volna.
- Miért? - kerestem a választ.
- Mert ha ezt Vali megtudja kinyír bennünket.
Tudomásul vettem Márti döntését, adtam neki két puszit, és otthagytam.
Az építkezés befejeződött, sikerült egy közeli csődbe ment étteremből olcsón megvásárolni mindent amire a vendéglátáshoz szükség volt. Asztalokat, székeket, abroszokat, evőeszközöket, és még nagyon sok mindent. A konyhánkat is sikerült úgy felszerelni, hogy sok étterem megirigyelte volna a berendezéseinket, és a gépeinket. Sajnos a női segítségünk otthagyott minket, Gyula urat indítottam ismét toborzó körútra. Szerencsére hamarosan sikerrel járt, talált egy asszonyt, aki szintén sokat dolgozott régebben a Tsz-ben. Azért mielőtt felvettem volna behívtam egy castingra. Terinek hívták, de megkért, hogy csak Tecának szólítsam. Teca a negyvenes évei vége felé járt, egész jól nézett ki még mindig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.77 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 26. hétfő 16:51
Osztom a véleményeket.
#9 cscsu50 2018. 01. 9. kedd 08:21
nagyon klassz
#8 zoltan611230 2018. 01. 9. kedd 05:57
Kiváló.
#7 feherfabia 2018. 01. 9. kedd 05:48
Nagyon jó!!
#6 sunyilo 2018. 01. 8. hétfő 19:03
Elsőrangú.
#5 veteran 2018. 01. 8. hétfő 07:34
REMEK! 10 pont.
#4 Andreas6 2018. 01. 8. hétfő 06:33
Jó írás. (És még a nyelvtannal sincs hadilábon!)
#3 A57L 2018. 01. 8. hétfő 04:44
Az egyik kedvenc iromtól,megint egy jó írás.
#2 vakon54 2018. 01. 8. hétfő 02:53
ogree Folytazsd 10pont!
#1 Törté-Net 2018. 01. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?