Hírek

MÁRC.
19.
2014

Májusi séta...

Május volt. A hosszúra nyúlt tél után, szinte minden átmenet nélkül tört ránk a már-már nyarat idéző májusi nap. Meleg volt, a levegő meg sem rezzent, szinte állt minden. Az utcán nyárias öltözékben emberek százai, mindenki tartott valahová. Egyetlen ember volt talán közöttük, aki semmivel és senkivel nem törődött, kizárt maga körül mindent és mindenkit. Én voltam ez az ember. Felejteni jöttem ki a melegbe, azt hittem könnyebb lesz itt, az utcán, mint a lakásban, amelyhez már semmi nem fűz. Emlékek maradnak már az ott töltött évek, semmi egyéb. Tegnap este hagyott el a párom egy másik nő miatt. Összetört a szívem, a lelkem, fizikailag is megviselt a szakításunk. Egyetlen utazótáskával ment el, egyetlen "szia" hangzott el a szájából, semmi egyéb. Úgy éreztem, meghaltam. Kicsúszott lábam alól a talaj. Az éjszaka szinte alig aludtam valamit, ezért úgy döntöttem, a...


Szilánkok 3. rész - Ketten a nejemben

A nejem, Bernadett, miután felgyógyult a megrázkódtatás okozta sokkból, egy darabig monogám életet élt velem, de azután újra bepasizott. Kettővel is.
Az egyik egy belgyógyász doki volt (legyen a neve Gábor), a másik egy informatikus srác (mondjuk Tamás), akinek otthon házassági problémái voltak, konkrétan 2-3 havonta dugott vele csak a felesége.
Ezt a nejemnek mesélte el emailben, aki igazából nem adta jelét, hogy szeretne könnyíteni Tamás terhein akár egy numera erejéig is.
Bernadett többször utalt rá, hogy szeretné kipróbálni hármasban is a szexet, de én nem vágytam arra, hogy szex közben "sorba kelljen állnom", vagy hozzáérjek egy másik pasihoz. Videózni videóztam volna egy 2 in 1 jelenetet, de azt meg nyilván nem vállalták volna be a pasik, hiszen azért nem bárkivel kívánta volna nejem sem, hanem hozzá közel álló pasikkal, akikre érzelmileg is rá tud...


MÁRC.
18.
2014

A főnököm hívat

A fenébe, késésben vagyok... pedig fontos értekezleten kell részt vennem ma. Egy gyors zuhany és némi sminkelés után rohanok dolgozni. A forgalom kegyes volt csak egy kicsit késtem el. Remélem, senki nem vette észre.
Robi a főnököm hívat. Iszonyat jó pasi, magas, sportos, barna hajú, zöld szemű, megnyerő és udvarias. A legtöbb nő oda van az ilyen pasikért. Bemegyek hozzá és átbeszéljük a tárgyalás anyagát. Nagyon fontos lenne megnyerni ezt. Sok munkám van benne, sok minden forog kockán....
Sötét színű öltöny van rajta, világoskék inggel és sötétkék nyakkendővel. Eszméletlen dögös. Igazi nagymenő vállalkozó.
Annyira lehengerlő volt a tárgyaláson is, hogy esélye sem maradt a partnerünknek. Sikerült. Megnyertük. Meghívott vacsorázni, hogy megünnepeljük a győzelmünket. Egy menő helyre vitt, ahol még sose voltam. Kicsit feszélyezett ez a helyzet, hiszen...


Pinacsók

Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.
A férfi körbe járta a szobát, és elhúzta a függönyt a panoráma ablak elől. A szemben lévő ház csak pár méterre volt, be lehetett látni, de éppen ezt akarta. Meggyújtotta a gyertyákat, kint már sötétedni kezdett. Addig a nő semmit nem csinált, csak a tekintetével követte a férfi mozdulatait. A függöny nem volt benne a megbeszélt dolgok között, de ki akarta próbálni, milyen érzés, hogy megleshetik a szeretkezésüket.


MÁRC.
17.
2014

Érettségi ajándék 1. rész

Carol Ames korábban hagyta el a Nőegyleti ülést, mert tudta, hogy a fia, Tim, áthív hozzájuk pár srácot, és ott tartják meg az érettségi utáni bulit. Tudta, hogy nem kevés alkohol fog fogyni. Nem sokkal múlt kilenc óra, amikor leparkolt a házuk előtt az utcán. A kocsibehajtón négy másik autó állt. Nem gondolta komolyan, hogy a srácok valami rosszat tennének, de biztosra akart menni.
Senki nem volt az első tornácon, így megkerülve a házat a ház mögötti, fából készült teraszhoz sétált. Hangokra lett figyelmes, ezért megállt.
- Gyerünk Allie – kérlelte Brad a barátnőjét, akivel már rég óta együtt voltak. – Megígérted!
- Még nem mondtam biztosra – mondta a kicsi szőke lány, miközben eltolta magától a jóval nagyobb pasiját. – Majd máshogy elintézlek.


Édes sokas 3. rész

Eljött a várt buli szombat estéje, amire néhány napja gyönyörű hennafestés emlékeztet a testemen. Természetesen elmeséltem otthon, hogy mi történt Carlaék házában, először csak úgy nagyvonalakban, aztán...miután csokifiú hosszasan diskurált telefonon életem párjával, egészen részletesen is beszámoltam az eseményekről. Férjuram jókat mosolygott a bajúsza alatt, és időnként megjegyezte, lám, lám, miből lesz a cserebogár.
Szombat este egy kiadós vacsorát ettünk a kedvenc éttermünkben, hogy egész biztosan ne haljunk éhen az éjszakában. Vacsora közben, kihasználva, hogy az általunk beszélt anyanyelvet egészen biztos, hogy senki nem beszéli rajtunk kívül, pikáns témákról folyt a társalgás. Részletekbe menően kérdezte, hogy miért izgatott a kiszolgáltatottság érzése, és hogy miért szeretem nézni, ha ő egy másik nővel van együtt. Különös....hosszú évek...


MÁRC.
14.
2014

Öcsémmel a nyaraláson 1. rész

A kezdet
16 éves koromban nyaralni mentünk Görögországba, egy kis szigetre. A nagy nyaraló a kikötőtől távol, egy erdő szélén feküdt. Négyen voltunk, a szüleim, én - azaz Eliza, bár általában csak Liza - és a 14 éves öcsém, Péter. A ház csak egy emeletes volt, a nappali mellett még két hálószoba volt benne. Az egyikben franciaágy volt, abban lktak a szüleim, míg a másikban - ahol két kisebb ágy volt - voltam és Péter.
Róla egyébként azt kell tudni, hogy magas, vékony, de rendkívül izmos, szőke hajú és kék szemű fiú. Jó tanuló, sportol és remek humorérzéke van. Ezen tulajdonságai ellenére szégynelős és félszeg, főleg a lányokkal szemben. Már egy ideje nem láttam teljesen meztelenül, de mikor lementünk a partra, fürdőnadrágja sokat mondóan dudorodott alul... Igyekeztem kifigyleni, mikor átöltözik, de nem láttam jól.


Az egyik kis történetem

Pár éve történt. Az egyik alkalmazottam, aki tizenkilenc éves volt, dús, eredeti vörös hajjal, térül-fordult körülöttem. De közben semmilyen kisugárzást nem éreztem felém belőle. Ha most jobban belegondolok, olyan "Liptai Klaudia" alkata volt. Igazi vörös kanca. Egy kis fekete csontkeretes szemüveg mögé rejtette magát. Már vagy egy éve nekem dolgozott, de pár szónál többet sosem váltottunk. Mondhatni hideg volt a viszonyunk. Kicsit kíváncsivá tett.
Aztán gondoltam egyet, mert valahol belül éreztem, hogy amennyire visszafogott a munkája közben, annyira vad lehet az ágyban. De ez csak egy kósza gondolat volt. Még a telefonszámát sem tudtam. Az egyik kolléganőjétől tudtam meg - valami buta ürügyre hivatkozva. Sokáig nem mertem felhívni. Aztán egy átmulatott estén felhívtam. Kiderült, hogy még nálam is jobban becsípett és ha már felhívtam, megkért, menjek el ért és...