A+ A-

Első kaland

Elhatároztuk, hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni, se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk, ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az erdőszélén, hogy megnézzük a térképet.
Kiszálltál ráültél a motorháztetőre és nézted a térképet, amit nem értettem.
- Te meg a térkép? Sosem tudtad merre vagyunk rajta. De most kivételesen egyáltalán nem zavart, mert így szóltál:
- Megnéznéd, hogy hol vagyunk én totál nem tudom. (nem is csodálkozom gondoltam magamban). Közben ellejtettél egy kacér mosolyt ami nagyon hívogató volt.
Mivel nagyon meleg lett így délutánra egy rövidke farmer nadrágban voltál egyszál piros melltartóval fűszerezve.
Azzal a mosollyal baromira beindítottál úgyhogy térképet kikapva a kezedből neked estem, ott a motorháztetőn a hegyekben az erdő szélén a természet lágy ölén.
Vadul csókolóztunk ajkaink egymásba fonódtak, lábad átkarolt, majd elkezdtél vetkőztetni, miután a polóm lekerült, kibontottam a melltartód, majd körbemarkolva a melleid elkezdtem őket nyalni miközben, a jobb kezeddel kapaszkodtál a erősen belém a ballal pedig a gyönyörű hajadba túrtál.
Egyszerűen beindultam nem bírtam ki ezért szépen csókolgatva haladtam lentebb. Miközben haladtam lentebb kigomboltam a farmerod majd húztam lefelé miközben végig csókolgattam a combjaid egészen a lábfejedig, majd mikor lekerült a nadrágod haladtam fölfelé, miközben a lábad a nyakamba emeltem.
Eljutottam a melltartód tökéletes színharmóniájával egybefont vörös bugyidhoz melyet pár csók után a bal kezemmel megfogtam és bugyin keresztül elkezdtelek izgatni. Közben a jobb kezemmel gyöngéden megfogtam a nyakad magamhoz húztalak és megcsókoltalak, közben a bal kezem folyamatosan izgatott és éreztem ahogy egyre jobban nedvesedsz.
Áttértem a nyakadhoz melyen érzéki csókok csattantak, egyszer csak megfogtál megcsókoltál és gyengéden hátralöktél elkezdted kigombolni a nadrágom majd gyengéden lehúztad ügyelve rá, hogy a boxer maradjon.
Szerencsétlen már alig bírta visszatartani a meredező szerszámot, de te csak boxeron keresztül simogattad és csókoltad, majd mikor lekerült gyengéden bekaptad a végét és szép lassan szopni kezdted.
Pozíciót váltottunk, most én támaszkodtam a motorháztetőn, miközben te előttem guggolva gyöngéden nyaltad, faltad a farkam.
Leértél a heréimhez, melyet gyengéden végig nyaltad, majd egyik golyóm gyengéden bekapva szívtál rajta, közben a bal kezeddel a heréim és környékét simogattad a jobbal pedig verted gyengéden a farkam.
Hihetetlen érzés volt mikor mindhárom dologra egyszerre ütemesen tudtál figyelni.
Majd újra visszatértél és elkezdtél erősebben szopni. 1 - 2 perc után felálltál megcsókoltál, én pedig a motorháztetőre fordítottalak, majd lehúztam a nedvességtől átitatott, vörös bugyid, terpeszbe állítottalak és elkezdtelek nyalni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.59 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2018. 01. 24. szerda 04:40
Lehangoló írás.
#8 zoltan611230 2018. 01. 9. kedd 05:59
Gyengécske
#7 Pavlov 2018. 01. 7. vasárnap 01:33
A helyesírási hibák elég lehangolóak.
#6 vakon54 2018. 01. 6. szombat 04:53
Spectrun netörődjél a fikázókkal csak írjál nyugottan.
#5 sunyilo 2018. 01. 5. péntek 22:25
Remélem,, második nem lesz...
#4 listike 2018. 01. 5. péntek 10:56
Tiszta időpocsékosás.
#3 veteran 2018. 01. 5. péntek 09:03
Kár volt megírni.
#2 Andreas6 2018. 01. 5. péntek 05:59
Szerintem nagyon gyenge.
#1 Törté-Net 2018. 01. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?