A+ A-

Kanári kaland 2. rész

Ebédelünk. Kicsit furcsán érzem magam. Nem a tanga miatt, amit viselek (az mintha rám szabták volna, még a farkam és golyóim is kényelmesen elfértek a számukra készített kiöblösödő részben), nem ezért mert Márk a combomon tartja a kezét, hanem étel miatt, amit a számba lapátolok. Minden egyes kanál arra emlékeztet, hogy alig múlt el dél. Annyi minden történt e pár óra alatt. Mintha kicseréltek volna. Megváltozhat az ember ilyen rövid idő alatt?
- Holnap este bulizunk egy jót a haverokkal. – töri meg a csöndet Fred. – Nem akarsz eljönni?
- De, hogyne – mosolyodok el.
- Mondtad – simogatja meg a hajamat Mark – hogy valamilyen vendéglátó ipari suliba jársz. Amúgy szükségünk lenne még egy pincérre.
- Vavavagyis …..én… - dadogok döbbentem.
- Gondolom, szívesen keresnél egy kis pénzt. – folytatja.
A helyemre kerültem. Szó sincs arról, hogy én lennék életük nagy szerelme, akinek mindent megadnak. Egyszerűen csak egy jót dugtak velem. Talán csalódást érzek, de sajnos az életemnek nem sok köze van a tündérmesékhez és ők ketten már eddig is többet adtak nekem, mint amit remélni mertem. Bólintok. Irány egy szépségszalon, ahol szőrtelenítenek (nem adtam nekik túl sok munkát) és egy menő frizurát varázsolnak a fejemre. Lassan beesteledik. Hazamegyek, de holnap újra felvirrad a napom.
A hatalmas tengerparti villa fényárban úszik. A nagyinak azt mondtam, hogy találtam munkát egy éjjel-nappali ABC-ben. Még meg is dicsért, hogy milyen lelkiismeretes vagyok, ahelyett, hogy henyélnék, mint a mai fiatalok, pénzt keressek. Ez utóbbiban nem is tévedett.
Hárman vártuk a vendégeket: én, egy szűk neon rózsaszín rövidnaciban, amely teljesen szabadon hagyta a fenekemet valamint hozzáillő toppban, az aranybarna bőrű Alfredo fehér combfixben szobalánynak öltözve és Roni egy görög szoborhoz hasonló néger csávó, akinek fehér tangája inkább kiemelte, mint elrejtette méretes farkát.
A meghívottak lassan szállingóztak. Életkorukat tekintve többségük már jócskán túlhaladta a negyedik x-et. Alkatuk is változatos volt: a sörhasak mellett azért itt felvillant egy – egy kocka is. Tombolt az zene – főleg 80-as évekbeli slágerek – és vészjóslóan csökkent a házban található ital mennyisége.
Felkérnek táncolni. Partnerem alacsony, köpcös alak, kis, puha bajuszkával. Ez utóbbit onnan tudom, hogy miután átkarolt, első dolga volt megcsókolni. Aszem Peternek hívják. Mi is táncolni kezdtünk. Egy lassú szám ment. Szorosan átölelt. Hozzásimultam és éreztem a combomon a farkát. Keze lecsúszott a fenekemre és azt simogatta. Testemet kellemes bizsergés járta át.
- Mondták már neked milyen szép vagy Danika?
- Sokan – mosolyogtam, bár kora alapján a nagypapám is lehetett volna, volt benne valami vonzó.
- Persze jó sok pasival lefeküdtél már.
- Dehogy – vigyorgok tovább, Márk és Fred volt az első.
- Nem viccelsz? – hökken meg. – Hogy irigyelek! Mennyi klassz élményben lesz még részed.
- Remélem is – ölelem át szorosabban.
- Ez egy varázslatos éjszaka lesz. – suttogja a fülembe, miközben keze becsúszott popsim félgömbjei közé. Én meg lenyúltam, és megfogdostam a farkát a nadrágon keresztül.
Összeért a szánk, ajka finoman mozgott az enyémen. Megnyaltam a finom, puha száját, majd nyelvemet végigfuttattam a fogain, míg rá nem találtam az ő nyelvére. Félig nyitott szájjal, lassan csókolóztunk. Még javában smároltunk, mikor egy másik száj tapadt a nyakamra, a kis gödörbe, a vállnál, és érzéki, apró csókokkal borította el a bőrömet. És mintha már két kéz simogatott volna, mindkét combomat egy-egy. Döbbentem látom, hogy partnerem megkettőződött, mert mögöttem is ő áll.
- Bemutatom az ikertesómat Mattet – vigyorog. Én meg megkönnyebbültem felnevettek, még nem őrültem meg.
Kis üvegcse jelenik meg az orrom előtt. Szippants – mondják és én engedelmeskedem nekik. Egy kanapé felé terelnek, lehuppannak, Peter ölébe hajtottam a fejemet, lábaimat pedig Matt ölébe tettem, aztán kissé oldalra fordultam, és a számba kormányoztam Peter farkát. Bár bőszen meredezett nem volt nagyobb tíz centinél. Édes kis, csupasz farkinca. Először csak a makkot kaptam be, és finoman szopogatni kezdtem, körbenyalva a fejet. Nyálam összekeveredett az előnedv jellegzetes ízével, ami még jobban beindított. Kiengedtem ajkaim közül a rudat, és teljes hosszában végignyaltam párszor, majd ismét elnyeltem, ezúttal egész mélyre. Testvére lesimogatta combomon a rózsaszín nacimat, és miközben egyik ujja hátsó nyílásomat ingerelve fenekemen matatott, elkezdte verni a farkamat. Szippantás. Majd még egy.
Négykézlábra állítanak, fejjel Peter, fenékkel Matt felé. Ráhajoltam a szép, kemény farkára, és a torkomig csúsztattam, míg szabad kezemmel a zacskóját, a feszülő heréket kezdtem el simogatni. Gyorsan, határozottan szoptam, legalábbis nekem abban a furcsa tudatállapotban elég gyorsnak tűnt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika
2018. 04. 30. hétfő 10:38
Ki az az Ági? Válaszolok rá!
#7 jociy
2018. 02. 11. vasárnap 15:18
Nem vagyok meleg,de keményen állt... Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2018. 01. 29. hétfő 09:31
Nagyon is álltam tőle... imádom 10p lett Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2018. 01. 9. kedd 20:09
Nekem nem tetszik. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 01. 9. kedd 08:37
nem esetem a homo Válaszolok rá!
#3 Gróf úr
2018. 01. 9. kedd 06:45
Nekem tetszik. Az "Ági" szót szedd ki! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 01. 9. kedd 03:26
Nem hoz lázba ez a műfaj. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 01. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!