A+ A-

Barbara 2. rész

Az előzmény tükörtörténete
Valamikor ezen a nyáron kezdődött minden.
Barbival az évzáróról tartottunk hazafelé kocsival, büszkén szorongatta kezében a bizonyítványát. Átnyúltam és megsimogattam a fejét. Barbi a nevelt lányom volt, egész kicsi volt amikor az anyját elvettem. Ő mindig úgy tudta, hogy én vagyok az apja.
- Látod milyen ügyes vagy sikerült befejezned az iskolát.
Hálásan rám mosolygott, és büszkén kihúzta magát. Barbi egy kisegítő iskolába járt, éppen csak meg tanult szótagolva olvasni, és egy kicsit számolni. Az iskolában most közölték velem, hogy nem ajánlják a tovább tanulást. Persze ezzel én már rég tisztában voltam, tudtam nekem szeretnem kell őt bármilyen is. A feleségem nem rég hunyt el, iszonyú űrt hagyva maga után. Barbinak azt mondtam, hogy az angyalokhoz költözött, és most az égből figyel ránk. Meglepetésemre szó nélkül elfogadta, amit mondtam neki. Sokszor, amikor hazajöttem a kórházból a feleségemtől, leültem, és halkan elsírtam magam. Ilyenkor Barbi odajött, átölelte a nyakam, és együtt sírdogáltunk. Nemrég vonultam korkedvezménnyel nyugdíjba, katonatiszt voltam. A mai napig szigorú napirend szerint éltünk. Hétköznap úgy rendeltük az ebédet, hétvégén én főztem. Barbit pár hete merem csak egyedül elengedni a közeli boltba. Annyira gyerek még, hogy a fürdetésnél a mai napig segítenem kell neki. Számomra a mai napig gyönyörű a hosszú szőke hajával, és a csodálkozó nagy kék szemeivel. Az esti fürdetést úgy terveztem, hogy a híradó idejére essen, mert tudtam ha Barbit beteszem a kádba fél órát simán elpancsol, és én nyugodtan megnézhetem a friss híreket. Miután megfürdettem törölközőbe bugyoláltam, és a szobájába vittem. Öltöztetés közben csiklandoztam, puszilgattam nagyon tetszett neki, hangosan sikongatva kacarászott. Egyik reggel hangos jajveszékelésre ébredtem, ijedten futottam a lányom szobájába. Barbi pizsamája és lepedője véres volt, levetettem róla, és rögtön tudtam mi történt. Megmosdattam, betétet tettem a bugyijára, és próbáltam elmagyarázni neki, hogy ez mit jelent, és mivel jár.
Kezdtem nőként nézni a lányom, most tűnt fel domborodó kicsi cicije, és szőke pihéket fedeztem fel a punciján. Azt is észrevettem, hogy fürdetéskor, amikor a lábai közt mosom, behunyja a szemét, és teljesen kipirul az arca. Amikor megkérdeztem, hogy élvezi ha a punciját mosom, határozott igennel válaszolt. Nagyon felizgatott a dolog, kemény merevedésem volt. Barbit szokás szerint törölközőbe bugyoláltam, de most az én szobámba vittem, és a nagy dupla ágyra fektettem. Csodálkozva nézett rám, szétnyitottam a törölközőt. Kezem lágyan végig siklott a testén, éreztem ágaskodó mellbimbóit, ő azt hitte ez is a szokásos esti csiklandozás része. Megnyaltam a mellbimbóit, aztán kezemmel végig simítottam a hasán egyre lejjebb haladva. Fejem a combjai közé fúrtam, és nyelvemmel lágyan megérintettem a durcás szeméremajkait. Teste illatozott, mint virágok a tavaszi réten. Arcom a puncihoz dörgöltem, és magamba szívtam finom illatát. Ahogy nyelvemmel, és ajkammal megérintettem megnyílt nekem, mint egy kis virág. Ó milyen rózsaszín gyönyörűség, és akkor megláttam csiklója kicsi gombját, amint előbújik rejtekéből. Gyengéden megnyaltam, teste megremegett, és a hajamba markolt.
- Nem jó kicsim? - kérdeztem tőle
- De csodálatos - lihegte.
Gyönyörű volt, ahogy csukott szemmel, kipirulva, széttárt lábakkal feküdt a lepedőn. Farkam összerándulva, lüktetve lövellte magomat a lepedőre. Persze erre számíthattam volna, több mint egy éve nem voltam nővel. Kimentem a fürdőszobába és letusoltam. Amikor visszatértem Barbi még mindig széttárt lábakkal, csukott szemmel feküdt az ágyon.
- Ha jól viselkedsz, akkor mától itt alhatsz - bújtam a takaró alá.
Láttam nagyon örül, boldogan ölelte át a nyakam, és az ölembe fészkelte magát. Miután ki örvendezte magát megkérdeztem, hogy jó volt e, amit az előbb műveltem vele. Igennel válaszolt, akkor tovább lépünk egy lépéssel gondoltam.
- Szeretném kicsim, ha most te szereznél örömet nekem.
Kezébe adtam keményen feszülő tagomat, csodálkozva nézegette.
- Vedd a szádba! - biztattam.
Leszürcsölte a farkam végén csillogó cseppet, ajkaival körbe fogta a makk alatt, és gyengéden ráharapott a sima bőrre.
- Ó istenem nyögtem fel- ordítani tudtam volna annyira jó volt.
Lenéztem rá, szorgosan munkálkodott, arca olyan ártatlannak tűnt. Szerszámom felét vette csak a szájába, a másik részen kis keze járt sebesen le-fel.
- Ügyes vagy, most vedd a szádba a golyóimat.
Kiengedte a szájából a farkam, keze most teljes hosszában fejte a rudamat. Éreztem néhányszor megnyalja a zacsimat, zsibbadt ágyékomból elindult a megkönnyebbülést hozó magömlés. Elhúztam a fejét az ölemtől, első alkalommal nem akartam a szájába élvezni.
- Szorítsd erősen! - kérleltem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2019. 01. 24. csütörtök 09:12
Erős közepes.
#8 deajk2008 2018. 12. 31. hétfő 07:46
Lehetett volna hosszabb is... 9p
#7 Andreas6 2018. 05. 21. hétfő 15:39
Annyiból jobb, hogy nem vérrokonok, az első változatban ez nem derült ki.
#6 cscsu50 2018. 04. 19. csütörtök 08:25
Tetszett ez is!
#5 listike 2018. 04. 16. hétfő 07:58
Nagyon jó, írd tovább.
#4 zoltan611230 2018. 04. 16. hétfő 07:26
Így is jó .
#3 feherfabia 2018. 04. 16. hétfő 06:51
Tetszett ez is!
#2 A57L 2018. 04. 16. hétfő 04:53
Kedves történet,de nem az igazi.
#1 Törté-Net 2018. 04. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?