A+ A-

Jeni észjárása - Kifacsart büszkeség

Tomy és Jeni egy fiatal pár, akik még a zűrzavaros egyetemi évek alatt ismerték meg egymást egy amolyan tipikus homályos pesti éjszakán. Még egy éve sincsenek együtt, valamint az egyetemet is alig néhány hónapja fejezték be, tehát jellemzi életüket a pörgés és a szenvedély. Nem régen költöztek össze egy lakásba, ami a város szívében van és elkezdték kialakítani közös kis életüket. Munkába járnak mind a ketten és amint hazaérnek, csak egy gyors étkezés és már mennek is tovább egy már előre megbeszélt programra. Legtöbbször vagy szórakozni mennek a barátokkal vagy sportolnak, mert mindkét fél rajong a mozgásért.
Jeni éveken át versenytáncolt korábban, ami egyébként meg is látszik az alakján, hiszen kiemelkedően nőies formái már messziről szemet szúrnak. Természetesen nem elégedett magával, mint általában a legtöbb nő, de mindezek ellenére elég magabiztos a kisugárzása és megjelenése ahhoz, hogy a férfiak megforduljanak utána az utcán vagy akár a munkahelyen is. Tipikus vadmacskás típus a hosszú sötétbarna hajával, a lélekbe hatoló zöld szemeivel és a mindig precízen vörösre rúzsozott ajkaival. 23 éves és pontosan ez is látszik rajta.
Virágzó kisugárzása pezsdítően hat a körülötte lévő emberekre tehát nem csak kívülről nézve, de belső tulajdonságait tekintve is egy nagyon attraktív fiatal nőről beszélünk. A munkahelye ugyan megköveteli az elegáns megjelenést, de ezt Jeni egy kellemes kihívásnak tekinti, mert így egyszerre próbálhat meg szexi és elegáns is lenni. A kollégium falai között elég volt egy egyszerű melegítő is, hiszen annál komolyabb öltözékkel már túl feltűnő lett volna az ember lánya abban a légkörben. A legújabb kedvence így egy lábhoz simuló rugalmas fekete nadrág, amelybe rendszerint betűri blúzát és így tökéletesen látszanak hosszú feszes combjai és az az összehasonlíthatatlanul szexin ívelő kerek feneke, mely kombináció látványa önmagában kényelmetlenséget okoz minden férfi nadrágjában. A hétköznapokon általában egy egyszerű arany nyakláncot hord, amely pedig formás melleire hívja fel szolidan az ember figyelmét. Jeni az a típus, akit kortársain kívül ugyanúgy megbámul a villamoson a 15 éves tinédzser fiú, de a 60-as urak is.
Tomy pedig egy olyan srác, aki néha nem is hiszi el, hogy egy ilyen jó nő a barátnője, hiszen olyan sokáig nem volt senkije, hogy az egyébként sem túl nagy önbizalma az évek alatt egyre csak lentebb zuhant. Pedig igazán nem lenne mi miatt szégyenkeznie, mert pontosan az az alkat, akit ha meglát valaki, akkor azt gondolja magában, hogy „na ő az, aki egy Jeni kaliberű nőt biztosan ki tud elégíteni”. Legalábbis a barátaik mindenképpen úgy gondolják, hogy ők tökéletesen egymáshoz illenek. Tomy sem jár már minden nap sportolni, mint ahogy azt korábban tette, de 25 évesen még elég jó az anyagcsere ahhoz, hogy heti 2-3 alkalom foci és jéghoki elég legyen ahhoz, hogy kisportolt testét megtartsa. Valóban a legjobb szó rá a sportos, ami már ruhában is látszik rajta hiszen az ing kellemesen feszül a vállainál és a mellkasánál, valamint Jeni kedvenc testrésze a hasfal alsó részénél az ágyékhoz vezető kis vonal másoknak is szemet szúr a strandokon.
Érthető, hogy két ilyen vonzó fiatal, akik együtt élnek, szeretik a szexet. Hónapokon keresztül szinte minden nap együtt voltak és ez libidó szintjüket folyamatosan magasan is tartja. Több alkalommal Tomy a munkahelyén ülve érzi, hogy egyre kevesebb hely van a nadrágjában, pedig csak annyit kapott üzenetben Jenitől, hogy „szeretlek”, illetve Jenivel is gyakran előfordul, hogy a székről felállva bugyijában nedvességre lesz figyelmes egy egyszerű sms váltást követően. A munka mostanában nagyon elhavazta őket ezért sokszor csak arra van erejük, hogy fürdés után bevágódjanak az ágyba és már alszanak is. A heti együttlétek száma így érthető okokból kevesebb, és amikor ismét együtt vannak akkor Tomy töredék idő alatt élvez el, mint olyankor, amikor hetente jóval többször tudnak szeretkezni. Ezt Tomy nem éppen férfiassága virágzásának éli meg, hiszen tudja, hogy Jeni számára pont ez az egyik legimponálóbb a vele való együttlétekben, hogy korábbi partnereihez képest sokkal hosszabb ideig tudnak szexelni, mert nagyon jó állóképességgel rendelkezik ezen a téren. Jeni valójában ezt nem éli meg negatívan, hiszen több alkalommal kapott már többszörös orgazmust Tomytól úgy, hogy akkor pedig éppen Tomynak maradt el a csúcs valami miatt. Valamint Tomy soha sem hagyja azt, hogy egy szeretkezés úgy érjen véget, hogy valamilyen úton-módon Jeni ne jusson el a csúcsra. Erre mindig különösen figyel, hiszen nagyon szereti a lányt. Ezen kívül Jeni jól tudja, hogy amikor elérkezik a hétvége akkor ismét minden visszaáll a normális kerékvágásba és hosszú szeretkezések végén majd együtt élveznek el, amely számukra a legkielégítőbb érzést adja testileg és lelkileg is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.05 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2018. 01. 11. csütörtök 19:13
Ezt sokkal jobban is meg lehetett volna írni.
#9 Pavlov 2018. 01. 10. szerda 21:42
Nagyon gyenge volt. Ráadásul ismét egy egyetlen történettel rendelkező szerző, külföldi szereplőkkel. Gyanús ez nekem.
#8 vakon54 2018. 01. 10. szerda 11:48
Loki911 netörődjél a fikázókkal folytazsd legyélszives.
#7 cscsu50 2018. 01. 10. szerda 08:29
nagyon gyenge
#6 veteran 2018. 01. 10. szerda 08:05
Sikerült összecsapni,unalmas.
#5 listike 2018. 01. 10. szerda 07:50
Nem kellett volna megírni.
#4 Andreas6 2018. 01. 10. szerda 06:33
Sok a szöveg, kevés akció. Unalmas.
#3 feherfabia 2018. 01. 10. szerda 05:47
Ezt összecsaptad!
#2 A57L 2018. 01. 10. szerda 04:47
Rossznak nem nevezném,de kevés pontot kapott.
#1 Törté-Net 2018. 01. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?