AUG
23
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 13. rész

hetero

Lorena a kemény szexnek és az orgazmusoknak köszönhetően feldobottnak, illetve merészebbnek érezte magát, ezért csörgette meg olyan lazán a srácot. Mikor Csaba felvette a telefont, akkor a lány egyik lábát felhúzva, a másikat kinyújtva feküdt az hátán. Kielégülten, búgó hangon beszélgetett, és sokat nevetve viccelődött a fiúval. A mellette fekvő és cigiző Szabi hamar rájött, hogy az ágyában lévő meztelen, szétdugott nő, egy másik pasival tervezgeti a randiját. A srác benyálazta ujjait, majd Lorena lábai közé nyúlt velük. A lány összezárta a combjait, de elkésett, mert a fiú könnyedén tudta izgatni a szeméremajkakat meg a csiklót. Lorena bármennyire koncentrált, nem bírta sóhajtozás nélkül hallgatni Csaba mondandóját. Szabi ujjai kellően erősen, és gyorsan dörzsölték a csiklóját, így újra közel került a csúcshoz. A vonal túlsó végén lévő srácnak gyanúsak lettek a hangok, ezért megkérdezte a lánytól, hogy mit csinál.

AUG
22
2017

Tőlem - Neked

hetero

Éreztem, a „tigris prédára vadászik – ugrás előtti pillanatának megfeszített csendjét”. Kívántál. Engem. A lényem egészét. Kezdett sötétedni körülöttem minden. Szédülök? Azután már csak a szemed volt előttem. Tényleg megszűnt a külvilág. Küzdöttem, hogy ne aléljak el. Mozdultál. Elléptél az ablaktól, ahova az imént „menekültél” hogy távolabb kerülj tőlem, mert a beszélgetésünk közben már én is éreztem, immáron sokadszor, mekkora önuralomra van szükséged, hogy ellenállj a vonzásnak. Muszáj volt még néhány mondatot váltanunk. Már ez sincs. A nagymacskák puha léptével elléptél az ablaktól. Megtört a varázs - abban a pillanatban ezt hittem, és a földre tévedt a tekintetem, ahogy igyekeztem fókuszálni a padlóra, és összeszedni magam, hogy fel tudjak állni a székről. Sikerült, hurrá! Már nem remegett a lábam. Elmosolyodtam, és ezzel a frissen nyert békével emeltem föl a fejem, de ekkor már előttem álltál.

*  *  *

Az atléták – Magasugrók

homo

A történetet az exem sógorán keresztül, annak a másod-unokabátyától kaptam. Az írás innentől teljes egészében az Ő megfogalmazása. (A neveket sem változtattam meg.) Jó olvasást kívánok!
Peti vagyok és 23 éves múltam. Van egy nővérem (24 éves múlt), egy bátyám (27 éves múlt) és 2 unokabátyám (ikrek; 25 évesek múltak). Az unokabátyáim, a nővérem, a bátyám és én úgy nőttünk fel, mint a testvérek, hiszen az ikrek alig múltak 1 évesek, amikor az édesapjuk is meghalt (az édesanyjuk a születésükkor halt meg.), ami után anyuék lényegében magukhoz vették a 2 fiút. Mi egy „sportolócsalád vagyunk”, hiszen az édesapám kamaszként atlétikázott, azon belül is leginkább a futásban, a távolugrásban és a rúdugrásba tevékenykedett, de mindössze 1-2 évig. A bátyám még szinte gyermekként, azaz 7 éves korától mintegy 6 évig a távolugrásban volt jelen, de miután az „utolsó évében” rövid időn belül kétszer is megsérült a jobb lába vagyis,

AUG
21
2017

Ketten az erdőben 2. rész

hetero, szűz

Másnap Anna erősen zavarban volt. Láttam, hogy folyamatosan küzd magával, az érzéseivel, az eddig fel nem fedezett vágyaival, s lelkiismeretével, a hitével. Ha ezt nagyon röviden össze akarnám foglalni, küzd önmagával. Az eddig megélt 26 évével. Amikor felébredtem már ébren volt. Mint a félénk kiscica úgy húzódott össze, s folytak a könnyei. Tudtam, most sok minden eldől benne. S sok minden eldől bennem is. A házasságom nem volt sikeres. Feleségem a munkájának élt. A huszonegyedik század talán negatív csodája, hogy az asszonyoknak mindene a munka lett. Ezért nem is hibáztattam, sikeres kutató, már amikor elvettem tudtam, hogy a házasságban hárman leszünk, ő, én, no meg a tudomány. A romantika, a mindent elsöprő érzelmek nem férnek bele. S ekkor jött ez a lány, s jött ez a mindent elsöprő helyzet. Itt vagyunk valahol, fogalmam sincsen hol. Körülöttünk hatalmas erdő, még azt se tudtam melyik országban vagyunk. Valahol Európában, talán.

*  *  *

A takarítónő 10. rész - Befejezés

hetero, közlekedés

Kissé nyugtalankodva néztem az órámat. Már több mint húsz percet késik Márta. Ilyen még soha nem történt. Többször gyanusítottam meg azzal, hogy a sarkon álldogál, nehogy a megbeszélt idő előtt érkezzen de eddig még soha nem késett. ....
*****************************
A fekete Audi halk zümmögéssel szelte a falu tiszta levegőjét. A csendet a harang bánatos bongása törte meg. A templom mellett még volt hely ahol le lehetett parkolni. István bemanőverezte a kocsit és némán kiszáltunk. Nem volt mit mondani. Ahogy a bejárathoz közelítettünk egy idős asszony állta utunkat. „Tetszettek ismerni az elhunytakat” kérdezte szeliden. Tekintettemből hamarább olvasta ki a választ mint az a számat elhagyta volna, mert még hozzátette félszegen „a lányomat?”. Megfogtam a kezét és azt válaszoltam „Igen, a tanára voltam” amire Ő megszoritotta a kezemet és sokat sejtetően kiejtette a nevemet.

*  *  *
AUG
18
2017

A sógornőm...

családi

Idén karácsonykor a párom szüleinél töltöttük a karácsonyt. A párommal, Gáborral 4 éve vagyunk együtt és már a kezemet is megkérte. Szerencsejátékon nyert egy nagyobb összeget amiből végre megrendezhetjük az esküvőnket. A kapcsolatunk tökéletes. Elválaszthatatlanok vagyunk.
A szülei 360 kilométerre laknak tőlünk így ott aludtunk pár napot... Végre megismerhettem a nővérét aki külföldön dolgozik, pontosabban Amerikában. És még a 4 év alatt nem volt itthon. Anginak hívják és 30 éves. Még sosem láttam.
A szüleihez érve, egy hatalmas ház fogadott minket. Gyönyörűen feldíszítve a kert. Bementünk, az anyukája a konyhában várt minket ragyogó mosollyal. Körbeölelt minket.
- Na hol az én rég nem látott nővérem?
- Fent van. - mondta Gábor anyukája majd felkiáltott neki.

*  *  *

Dana estéje

hetero

Egyszerűen csak álltunk az esőben. S jó volt akkor és ott csókolni. Jó volt érezni, ahogyan a teste hozzám simul, azt, ahogyan a karjába zár, magához szorít. Nem tudom mennyi idő telt el, de nem is ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy éreztem, velem volt. Egymás karjaiba fonódva álltunk és élveztük egymás ajkát még egy jó ideig, mikor a vizes ruha és igazából maga ruha kényelmetlenné vált. Szerettem volna érezni a testét, azt, ahogyan végigcsókol, ahogy megérint.
- Menjünk fel hozzám, s legyen olyan szenvedélyes ez az este is, mint a tegnapi!
Suttogtam a fülébe és gyengéden egy csókot, nyomtam rá.
- Rendben!
Érkezett a válasz, egy szenvedélyes csók kíséretében.
Olyan hajnali 3 óra lehetett mire haza értünk. Az eső már szépen elcsendesedett. A hálószoba függönye alól még az utcai lámpák fénye szűrődött be, bár meglehetősen világos volt már az eső ellenére is.

*  *  *
AUG
17
2017

Autókázásnak indult

hetero, tini

Danival pár évvel ezelőtt ismerkedtem meg, 17 éves lehettem, ő akkor 19.
Sokáig udvarolgatott nekem, majd beadtam a derekam.
Kapcsolatunk kiemelkedően jó volt, megértettük egymást, nagyon jól kijöttünk, mondhatni hasonló személyiségek vagyunk. Rendkívül jó volt vele minden, a szexuális együttléteink felejthetetlenekre sikerültek mindig.
Valami elromlott, és szakítás lett a hevesen induló szerelemből.
A barátság megmaradt, ezért is rengeteget beszélgettünk messengeren, és hasonló kapcsolattartó programokon.
Egyik nap elindult a következő párbeszéd e-mailben:
- Rég láttalak.
- Bizony, valamikor össze kéne futni - tettem hozzá reménykedve, hogy ez a közeljövőben megtörténik, mivel érzelmeim még mindig hevesen tomboltak a fiatal srác iránt.