Hírek

AUG.
13.
2014

Melinda

Ez a számomra kedves kis kaland még az elmúlt év nyarán történt. Igazán szívmelengető érzés felidézni ezeken a rideg téli napokon azt a forró nyári napot. Melindával egyébként már elég régóta ismerjük egymást, ugyanis jó pár éve annak, hogy fiatal házasként a férjével a településünkre költöztek. Ahogy teltek az évek a feleségem révén egyre szorosabb barátság alakult ki közöttünk. Rendszeresen összejárunk, nyaranta közös programokat szervezünk. Aminek azonban az a sajátossága, hogy elég sokszor csak ő tart velünk, mivel a férje külföldön dolgozik, és az év ezen időszakában a munkája teljesen leköti.
Az elmúlt év nyarán sem történt ez másképp. A férje szokás szerint reggeltől estig dolgozott, rendszerint hétvégén is. Melinda így szívesen csatlakozott hozzánk, ha mi valamerre kimozdultunk. Alkalmanként az is előfordult, hogy amikor a feleségem...


Kedves Látogatóink!

Az SMS-ek fogadása augusztus 12.-e este nyolc óra és 13.-a déli kettő óra között technikai problémák miatt szünetelt.
Az elküldött SMS-ek NEM vesztek el, a hibát elhárították, az ebben az időszakban érkezett SMS-ekre a VIP kódok a mai nap folyamán kiküldésre kerülnek. Amennyiben bármilyen probléma lenne, kérjük jelezzétek az Ügyfélszolgálaton.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség


AUG.
12.
2014

Céges buli

Este 8 körül hív, azt mondja, szobatársat keres ma estére egy négycsillagos hotelbe, van e kedvem hozzá. Kikérdezem a részletekről, munkahelyi bulijukat tartják a hotel konferenciatermében, és ott is alszanak, de az ő szobatársa nem jött el, és azon viccel, hogy egyedül félne aludni... Ajánlok neki egy nagy plüssmackót, és telefonos esti mese szolgálatot, mégis engem választ... Megbeszéljük a hol-mikor-t, és adott időpontban érkezem a hotel lobbijába. Elegáns, de dekadens színű öltönyben, kezében egy üveg Jim Beam, a folyosó falát támasztja. Épp csak int a szemével a lift felé, és ő is elindul. Beszáll egy munkatársa is, ezért jelét sem adom, hogy ismerem. Nem kell a bukta. Beszélgetnek a buliról, mindketten piásak. A munkatárs mellettem, ő mögöttem áll, és éppen csak az ujja hegyével a fenekem ívét rajzolgatja finoman. Szemem se rebben, pedig a szituáció és a titkos...


Ketten az erdőben

Még tizennyolc éves koromban kezdődött, amikor bevonultam a hadseregbe. Közel három hónapja élveztem a hadsereg minden nyűgét baját, amikor is megtörtént az, amit sohasem hittem volna.
Egyszer a laktanya parancsnoksága akadályversenyt szervezett, a helyi általános iskola felkérésére. Nekünk, sorállományú katonáknak kellett a terepet előkészíteni, az akadályversenyre. Állomásokat kellett kiépítenünk, különböző helyeken. Az állomások egymástól igen messze voltak. Mi a katonatársammal, aki idősebb volt, az erdőbe kerültünk az egyik állomást biztosítani, ahol kötelet kellett a gyerekeknek mászni. A kötél két fa közé volt kifeszítve. Más állomásokon más akadályok voltak, de ezzel nem akarok senkit sem untatni.


AUG.
11.
2014

Életem legjobb nyaralása

Danival és Ildivel első osztály óta barátok vagyunk. Dani velem egyidős, Ildi a húga pedig két évvel fiatalabb nálam, mellesleg pedig rendkívül jó csaj. 15 éves korára 170cm magas, sportos, karcsú, szépen fejlődő domborulatokkal, hátára omló szőke hajjal és kék szemekkel. Mindig is vágytam rá, de sosem mertem kikezdeni vele, mert tartottam Danitól, aki mindig védelmezte a húgát.
Az anyukájukkal, Judittal is jóban voltam, aki 42 évesen még mindig csodásan vonzó és fiatalos nő maradt. Vörösbarna haja a válláig ért, szép zöld szemekkel és telt ajkakkal párosítva. Kb. 175cm magasság és úgy 65kg, bár ezek ellenére csodásan karcsú és izmos testű volt. Dereka vékony, melle peckesek és kerekek, feneke formás, combjai hosszúak.


Szomszéd zöldje mindig kertebb - Quid pro quo

Mégis én ébredtem előbb, ránéztem az órára, fél nyolc volt. A nap betűzött már a lehúzott redőny résein, a szobában világos volt. Az ébredésem nem valami hirtelen történt. Az agyam már régebben elkezdett zakatolni, még félálomban, úgyhogy mire kinyitottam a szemem nem kellett keresgélnem magam az ébredés után, hanem tudtam hol vagyok és mi történik körülöttem. Természetesen borzalmas erekcióm volt. A tegnapi kielégületlenség hatott rám, farkam pattanásig feszült, bár a golyóim lazák voltak kissé sajogtak. Ránéztem Verára, hát hogy is mondjam nem volt egy hervasztó látvány. A pléd, amivel betakartam csak egy kis darabot takart a hátából. Hason aludt, mellét kissé szétnyomta az ágy úgyhogy adott a teste körvonalának még egy izgató kanyart, de ami megint megragadta a fantáziámat, az a fantasztikus popó volt. Ott árválkodott a két félgömb, a finom bőrrel és a...


AUG.
8.
2014

Különleges szexélményeim 33. rész

Sziasztok. Ismét egy izgató különleges eset történt velem. Úgy kezdődött, hogy az asszony, egyetlen Erikám kitalálta, hogy neki már kell egy új kocsi. Ezért most külföldre nem tudunk menni, de ott volt a nagyváros határában elterülő paradicsom üdülő. Három nagy ásott mesterséges tó, pálmafák amiket nyárra ásnak le egy üvegházból ahol télen vannak, tengerparti fehér homok a tavak partján, a karibi illúzió szinte tökéletes, a paradicsom becenév innen jön. Zárt terület 1000 körüli nyaraló embernek, de persze nem börtön, bármikor ki lehet menni a nagyvárosba.
Lakájos, öt emeletes kis mini társasházakban lehet lakni, sok a közös társasági program, de a sok trópusi, dzsungeles terep miatt ami igazán burjánzik az a szex. Még akik nem mennek bele egy éjszakás, alkalmi kalandokba azok is bevállalnak itt dolgokat. Gyakori a házaspárok közötti párcsere, és a...


Pöcörő

- Igen, igen. – mondtam, majd magam mögött becsaptam a bejárati ajtót és a szüleim autója felé vettem az irányt, dühöngve. 19 éves vagyok, van egy bátyám, aki 24 éves. Ha jön haza a barátnőjével, nekem ki kell költöznöm a szobámból, régi egyezség, ilyenkor a nappaliban, vagy, ha a szüleim nincsenek otthon, akkor a szobájukban alszom.
Beültem a kocsiba és elhajtottam vele, nem tudtam merre menjek, moziba, konditerembe? Nem tudtam eldönteni, csak bolyongtam míg le nem szállt az este. Akkorra kicsit már megnyugodtam, bementem egy boltba és vettem egy magazint, hogy elüssem az időt, míg a tesóm és a csaja elmennek az éjszakába. Kint meleg nyári éjszaka volt, haza nem akartam menni, sokan voltak otthon, nem volt kedvem hozzájuk. Megálltam egy bevásárló központ parkolójában, majd elkezdtem lapozgatni a magazint. Sok unalmas cikk kihagyása után a magazin felénél, megakadt a szemem...