A+ A-

Apa-lánya kapcsolat szorosabbra fűzve

Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.
Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam. Mégis mi ez a kínálat? 20 kilós srácok mindenhol béna hajjal, elképzelni sem tudtam őket meztelenül. Ráadásul érettebb is voltam náluk testben: pici derekam, szélesebb csípőm, és anyámhoz hasonlatosan formás fenekem és nagy melleim voltak. Legbelül úgy éreztem, nekem egy érett pasira van szükségem, aki erős, férfias és nőnek érezhetem magam mellette.
- Joan, kijönnél segíteni?
Sóhajtva indultam meg a konyha felé, ahol apu állt egy szál köntösben a hasáig begombolkozva, lopva végigmérve tudtam, hogy már meztelen. Apám megfelelt az ideáljaimnak: mackós volt, magas, hátrazselézett hajával vonzó. Láttam, hogy edények sokasága hever a konyhapulton.
- Elpakoljam őket? - kérdeztem.
- Az jó lenne - felelt hálásan. - Anyád már sminkeli magát, én meg még sehol sem tartok.
Tudtam, hogy vacsorázni készülnek, mert régen voltak már kettesben. Ami egyúttal azt is jelentette, hogy enyém az egész ház! Mostanában meglehetősen kacér állapotban voltam, ezért rögtön apa pornói jutottak eszembe, mire mosolyogva elkezdtem befelé pakolni. Mikor végre meghallottam a motor berregését, beosontam a szobájukba, és óvatosan a gép elé slisszoltam. Már a háttere is egy meztelenül pózoló nő volt, hát még miket rejtettek a tartalmak! Csupa szexuális töltetű mozgóképek, rövid szopások, falatnyi bikinit viselő nők. Anyával ilyen rossz lenne a nemi élet? Az egyik videóra kattintottam, amin egy szőke lány hasalt, és hangosan felnyögött, ahogy egy hapsi belécsusszant a méretes farkával. Az ujjaimat egyre forrósodó puncimba raktam, felhúztam a pólóm, hogy a másik kezemmel a melleimet simogassam, s bár tudtam, hogy a szüleim még nem most érkeznek, izgi volt tilosban járni. Hangosan nyögdécseltem, az orgazmus pedig lávaként, dübörögve hatolt át minden érzékszervemen. Bárcsak egy fiúval is megtörténne!
Felébredtem hajnal kettő táján, mert nagyon megszomjaztam. A folyosóra kiérve viszont vízcsobogást hallottam és apa elfojtott lihegését, gondoltam, csak zuhanyzik, de a lábaim a fürdő felé vittek. Mégis mit csinálok? Az ágyékom bizseregni kezdett, ha arra gondoltam, megleshetem. Az ajtó félig nyitva volt, ezért tökéletes rálátásom nyílt arra, ahogy apám anyámat keféli hátulról! Kezei a melleit markolták, anyám jólesően felnyögött, formás, nagy feneke csak úgy hullámzott apa alatt. Azonnal begerjedtem, hiszen apámat nem volt semmi látni! Apa hangja, ritmikus mozgása, ahogy anya tökéletes alakját kényeztette... hirtelen kigyúlt bennem minden elfojtott vágy, amit a dologgal kapcsolatban éreztem. A falnak simultam, benyúltam a bugyimba, és őket figyelve simogattam magam, vonaglottam a falnál. Apa keze lecsúszott anya csípőjére, vadul dugta őt a csobogó víz alatt, és én azt kívántam, bár én lehetnék anya! Az elélvezés egyre gyorsabban és erősebben jött, kieresztettem a hangomat, mert tudtam, hogy nem hallhatják meg. Apám két perccel később nagyot nyögve, lökve elment, egy ideig csak állt anyában, a vágy orgazmus után is tűzként lobogott bennem. Aztán kivette a farkát, és én végre állva megcsodálhattam! Óriási volt, vastag és duzzadó, a mellembe markoltam, ahogy elképzeltem, hogy bennem jár. Kiengedte magából a seggére a maradék gecit, aztán rácsapott, és apa kiszállt. Hangtalanul visszaosontam a szobámba, ahol még legalább egy órát morfondíroztam a látottakon.
Másnap kissé zavarodottan, de megvilágosodottan ültem reggelihez. Tudtam, hogy sokkoló gondolat, de kívántam az apámat! Ő volt az, akit magamban akartam érezni, akivel el akartam veszíteni a szüzességem. Anya már menetre készen volt, fenekére pillantva beugrott a tegnap éjszaka. Milyen szerencsés segg!
- Neked még nem tudtam elmondani, Joan, de anyához megyek három napra.
Nem tudtad elmondani, mert szétdugtak, igaz?
- Oké - megrántottam a vállam. - Mondd meg neki, hogy üdvözlöm.
- Vigyázzatok magatokra! - csókot lehelt ránk, apa hosszan elidőzött vastag száján, aztán elment.
- Hát, ketten maradtunk - mosolygott vidáman, az én fantáziám pedig azonnal működésbe lépett. - Mit szólnál, ha elmennénk kajálni valahová? Tudod, hogy utálok főzni.
- Oké - mosolyogtam vissza rá -, elleszünk.
Az étterembe egy fekete, testre simuló nadrágot és vörös toppot vettem fel, az ösztön vezérelt, hogy apa stílusa szerint öltözzek. Ő sima pólót és farmert viselt, de ìgy is sugárzott belőle a kéj.
- Jól nézel ki - mondta hetykén, de diadalittasan nyugtáztam a szemében a vágyat. Ha! Elvégre én is nő vagyok, ráadásul érett idomokkal, ahogy apa imádja. Egész végig azon gondolkodtam, hogyan válthatnám valóra az álmom, egészen addig, míg fel nem vetette, hogy nézzünk meg egy filmet. A tökéletes alkalom! Az ő szobájukba mentünk, elhúztuk a függönyöket, és egymás mellé feküdtünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 61karcsi 2017. 01. 15. vasárnap 20:54
nagyon jó volt.
#11 papi2007 2016. 01. 26. kedd 12:05
Izgató 10 pont
#10 deajk2008 2015. 12. 1. kedd 12:32
nagyon tetszett és folytasd, mert egész jó lett 10p
#9 zsuzsika 2015. 10. 23. péntek 10:58
Kíváncsi vagyok a folytatásra.
#8 feherfabia 2015. 10. 23. péntek 05:49
Egész jó lett!Folytasd !
#7 nwcastl 2015. 10. 22. csütörtök 16:37
A koncepció egész jó. Jól indítottad a történetet, de a végét sajnos elkapkodtad. Írj hozzá folytatást. Meglátod, jó lesz. smile
#6 cscsu50 2015. 10. 22. csütörtök 08:31
elmegy
#5 fiesta14 2015. 10. 22. csütörtök 08:24
Történet jó! Jöhet a folytatás!
de fogalmazáson javíthatnál! Kicsit kusza néhol.
#4 listike 2015. 10. 22. csütörtök 07:33
Nem rossz.
#3 A57L 2015. 10. 22. csütörtök 04:45
Nekem is tetszett.
#2 zoltan611230 2015. 10. 22. csütörtök 04:35
Jo......
#1 Törté-Net 2015. 10. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?