A+ A-

Nancy történetei - Gólyatábor, az első aktus

Sikeres érettségi és sikeres felvétel után elérkezett a nyár várva várt eseménye, a gólyatábor. Felcseperedett anyuci kicsi lánya. Sajnos, jön az ő szemszögéből a legrosszabb. Kirepül a gyerek, egyedül marad. Noha mégsem, mert sok barátja, barátnője van. Elég aktív életet él és mintha egy pasi is a láthatáron lenne. De még erről nem sokat mesélt nekem. Szóval, lehetősége van minden leendő egyetemistának, főiskolásnak arra, hogy egy hétre orbitális buliban vegyen részt. Áh, persze a hangsúly a „Megismerni az egyetemet, a tanárokat, az egyetemista életet, megismerkedni a leendő csoporttársakkal, stb” van, de tudjuk, mi a dörgés az efféle rendezvényeken. Kocsmatúra, minden este ivászat és buli, ismerkedések, flörtölések, szerelmi kapcsolatok, majd sírások.
Elég távol leszek a kicsi otthonomtól, egy hétre valót bebőröndöztem, elköszöntem anyutól, és vonatra szálltam. Sajnos a legjobb barátaim közül senki nem tartott velem, mindenki más irányba húzott. De remélhetőleg nem fogunk szétszakadni és tartani fogjuk majd a kapcsolatot.
Mikor mindenki megérkezett a táborba, csoportokba lettünk osztva aszerint, hogy ki milyen szakra fog járni. Ezenkívül szobatárs is kelleni fog, 2-3-4 ágyas szobák voltak, folyosó részlegenként 1 fürdőszobával, ahová 5 szoba tartozott. Az emelet unisex volt, a szobák nem. Már első nap sok emberrel megismerkedtem, különösen egy lánnyal, Mia-val, akivel szobatársak lettünk. Az esti programig volt időnk beszélgetni. Csoporttársam lesz, ebben a városban él, 2 éve boldog párkapcsolatban van. A szobát belaktuk, volt ebéd, délutáni szieszta, esti program. Lényeg, hogy eljött az első este, ami iszunk-bulizunk dolog lett volna. A csajjal jártuk az embereket, ismerkedtünk, bár inkább nélküle tettem ezt meg. Szingliként flörtöltem is pasikkal. Soft módon kicsíptem magam, fekete harisnya, szoknya, magassarkú. Mélydekoltázsú póló, alatta melltartó. Haj belőve, smink felrakva. Megakadtak a pasik szemei rajtam. Sok ingyen piát is kaptam. De nem kellettettem magam, felmértem a terepet. Volt 1-2 srác, aki nagyon szimpatikus volt. Velük különböző vetélkedőkön hozott össze a sors. Sokat beszélgettünk, az egyiknek volt csaja is, de így is nyomult. Ennyit erről, amikor a párkapcsolatból kiszakad valaki egy ilyen buliba. Nem tudják kordában tartani ilyenkor a hím jellegű tulajdonságait.
Rogerrel hozott legjobban aznap össze a sors. Játékos vetélkedőn vele sorsoltak egy párba, nagyon jól össze tudtunk dolgozni és utána elég sokáig beszélgettünk is. Hajnali 2 óra körül mondtam azt, hogy nekem elég volt, megyek aludni. Akitől kellett, elköszöntem, aztán leléptem. Mia már aludt, mikor felértem a szobába. Nyugovóra tértem én is, aztán másnap kezdődött minden előről.
Már reggel összefutottam Rogerrel, vele reggeliztem. Érdeklődtem, mikor ment aludni, mikor kelt fel, mennyire fáj a feje, mi lesz a mai program. Utána szétváltunk, másfelé sodort minket az út a táborban, sulilátogatás következett a csoporttal. Főleg Miaval és 2 másik lánnyal haladtunk a kötelező programokon, akikkel este ismerkedett meg. Túlvoltunk az iskolalátogatáson, az ott lévő campust is megtekintettük, ott ebédeltünk a menzán, délután volt még egy bemutató, aztán hazaindultuk a gólyatábor helyszínére. Egész estig szabad foglalkozás volt, én kértem Miát, hogy kísérjen el egy helyre, ha minden jól megy, ott fogok lakni albérletben. A sulitól 20 percre volt gyalog, szóval nem volt messze, egy családi házat néztünk ki anyuval, aminek 3 különálló szobája volt és ezeket hirdették.
Hazaindulva boltban is megálltunk, majd egy kis pihenésre is tudtunk sort keríteni a szobában. Este 8-tól volt egy csoportvetélkedő, ezen vettünk részt vacsora után, majd ismét leszállt az est. Megint a buli, a pia, a zene és az ismerkedés. Már elég sok csoporttárssal megismerkedtem, jó fejekkel és unszimpatikusokkal egyaránt. Legjobban lányok közül Lindával és Janettel, meg persze Miával, srácok közül pedig Alan, Chris és Earl került közel hozzám. Jó kis társaságot alkottunk, egy asztalt foglaltunk le, ott töltöttük az este nagy részét, hol teljes, hol hiányos létszámmal. Egyszer pedig megjelent Roger az asztalunknál.
- Sziasztok – köszönt illedelmesen mindenkinek, és bemutatkozott. – Szeretném elrabolni közületek Nancy-t, ha nincs ellenetekre.
Fejbólintások engedélyezték e cselekedetet neki, kézen fogott, majd kivitt az épületből.
Körbesétáltuk a helyet, lehetett már hajnali 2 óra is, nem sok mozgás volt kint. Egyik sarokban csókolózó fiatalok, másik helyen hányt valaki, harmadik fél aludt egy padon. Kimentünk a perifériára, ahol már semmi mozgás nem volt.
- Vonzódom hozzád – bökte az orrom alá. El is hiszem, ma sem voltam szerényen felöltözve, feszülő gatya, egy kis top és most melltartó sem volt rajtam, csak egy kardigánt vettem fel, ha kimentem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2019. 01. 27. vasárnap 08:28
Nagyon gyenge Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2018. 07. 14. szombat 16:00
Qrva gyenge... Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2018. 06. 6. szerda 21:57
Gyengus sajnos! Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 06. 6. szerda 20:16
gyengécske Válaszolok rá!
#7 feherfabia
2018. 06. 6. szerda 06:20
Kezdésnek egész jó! Válaszolok rá!
#6 gyuri0926
2018. 06. 5. kedd 06:47
A csajjal jártuk az embereket, ismerkedtünk, bár inkább nélküle tettem ezt meg. Szingliként flörtöltem is pasikkal. Soft módon kicsíptem magam,

Ilyen szép magyar nyelvű írás. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 06. 5. kedd 06:01
Nagyon gyenge. Válaszolok rá!
#4 veteran
2018. 06. 5. kedd 04:48
Kezdésnek jó lenne. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 06. 5. kedd 04:43
Jó indítás. Válaszolok rá!
#2 JakeAmazing
2018. 06. 5. kedd 00:12
Végre megjelent. Jöhet a többi rész is! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!