Csatlakoztam egy meleg - párhoz

Szavazás átlaga: 9 pont (298 szavazat)
Megjelenés: 2011. július 29.
Hossz: 23 124 karakter
Elolvasva: 28 807 alkalommal
Mint mindenki másnak, nekem is volt az agyam leghátsó részében eltemetve egy vágyálom.
Titkon vágytam egy férfira is az életembe. Szép barátnőm volt, magas, hosszú hajú és nőies. Jó volt vele, de akkor is. Nem csak a kíváncsiság hajtott, hanem a vonzódás, hogy megérinthessek, megízlelhessek, egy hatalmas farkat és az én testemet is érezze egy férfi, aki bevezet a férfi – szerelem rejtelmeibe. Legalább egyszer szerettem, volna kipróbálni milyen a másik oldalon állni. Egy kemény kötésű, erős testű és igazán férfi állat. Ez volt az álmom.
A lányos férfiak nem vonzottak, a nőknek öltözött melegektől pedig kirázott a hideg, azt a kategóriát nem nekem találták ki. Csak a nagyon férfias alakokat bámultam meg az utcán is, persze úgy, hogy nehogy valaki észrevegye. Még önmagam előtt is szégyelltem a dolgot! Mit szólnának? Egyből rám fognák meleg, nem igaz?
Titkos önkielégítéseim képzelt álomvilága, erre élveztem a legnagyobbakat. Emlékszem félve, de megnéztem az első meleg pornót is, olyat választottam, ahol a fiúk csókolóznak is és szerelmesnek tűnően simogatják egymást, az ilyenektől nagyon felizgultam. Ahogy az idő haladt, éreztem valamit tennem kell, mert a vágy egyre erősödik.
Egyszer aztán az álom egyszer, csak testet öltött... elmesélem hogyan.
Elkezdtem titokban fórumozni, gyakran olvastam a biszex srácok netes oldalát és meglepődtem milyen sokan járnak ugyanabban a cipőben, mint én. Hetero kapcsolatuk van, de mégis férfi testre vágynak, álmodoznak közös masztiról és annál többről is. Mert divat vagy, mert mindenki kiakarja próbálni, ám az is megeshet, hogy ez nem más, mint a sokunknak belsejét feszítő késztetés. Az oldalon hirdetések is voltak, párt kerestek rengetegen, általában alkalmi kapcsolatra. Az egyik lehetőség nagyon felizgatott olyannyira, hogy jelentkeztem a hirdetésre emailben. Egy meleg pár keresett harmadikat!
Hm. Veszélyes és izgató kombináció.
Több levelet is váltottunk és magam is alig hittem el, de pár nap múlva úton voltam hozzájuk.
A tenyerem izzadt, a gyomrom remegett, nagyon féltem. A több, mint kétórás út felénél megálltam egy benzinkútnál és erős késztetést éreztem arra, hogy visszaforduljak, köröztem a metál – fekete terepjárom körül miközben elkapott a bizonytalanság. Ám végül mégsem futamodtam meg... nem fordultam vissza.
A cím a kisváros szép, zöld területekkel tarkított, barátságos részébe vezetett, ahol sok csinosan rendezett ház feküdt egymás mellett, alacsony, fehér fakerítésekkel tarkítva. A fű mindenhol le volt nyírva, üdeség és frissesség áradt az egész környékből, a májusi szél pedig kellemes orgona illatot árasztott. Hamar megtaláltam az utcát és a házszámot is. Emlékszem mennyire tördeltem a kezeimet és mennyire hevesen dobogott a szívem, miközben ültem az autóban és bátorságot gyűjtöttem, hogy kiszálljak.
A fehér, mozaik mintás üvegezett ajtó kinyílt, mind a két férfi megjelent a küszöbön, már vártak és kíváncsian méregettek. Az elém táruló látvány sokkolt, barna szemeimben a pupilla óriásira tágult, a szám kiszáradt a gyomrom még jobban remegett, mint az idefelé vezető autókázás közben.
Alig bírtam kipréselni magamból egy köszönés félét, reszkettem egész testemben. Éreztem a két különféle arcszeszt, amit a langy szellő összekevert az enyémmel. Szerencsére lehengerlően férfiasan néztek ki mindketten, semmi olyat nem láttam, ami ne tetszett volna őrülten.
Izgultam minden miatt.
Azon járt az eszem vajon ők milyennek látnak, a szürke pólómban, ami ráfeszült az izmos, magas alakomra és a koptatott farmeremben, ami jól kihozta az alsótestem vonalait. Eszembe jutott az is, hogy állítólag a fenekem észveszejtően néz ki. Szőke, vállig érő hajamat most nem fogtam hátra, hagytam laza tincsekben alá hullani.
Azt hiszem tetszettem nekik. Nagyon.
Nem hittem el, hogy ilyen szerencsés vagyok. A két kisportolt testű férfi állt előttem. Egy vékonyabb fekete hajú, elképesztően gyönyörű arccal Delon, aki huszonhat éves és a testesebb barna hajú Mark, aki egy tízessel idősebb volt a másiknál. Igazi érett férfi. Pokolian erős férfias kisugárzással, és néhány apró, szexi szarkalábbal, amikor pedig a csodálatos, zöld szemébe néztem emlékszem megrogytak a térdeim.
A fiatalabb egy kék farmert viselt és egy szürke feliratos pólót, Mark pedig egy fekete pólót, farmerrel. Amikor megfordult, akkor láttam milyen jó a segge, talán kicsit nagyobb, mint kellene, de uram atyám, az a két csúcsos domb fantasztikus volt, alig bírtam levenni róla a tekintetem! Ráadásul úgy mozgott, mint egy fenséges nagy vad.
Kedvesek és aranyosak voltak, a beszélgetés mégis nehezen indult el. Rendkívül zavarban voltam, közelről alig mertem rájuk nézni is. Jól látszott köztük az összhang és a vibrálás, kicsit betolakodónak éreztem magam. Leültünk és
m
alf
eg
alf
alf
alf
ltak
egy itallal, amiből több pohár lett, mert látták zavaromat és megilletődöttségemet.
Azt mondták érezzem magam otthon és majd az italtól elmúlik a gátlásosságom. Halkan szólt a zene, csendben beszélgettünk és én egyre inkább kezdtem feloldódni a két férfi társaságában.
Szóba került a sport, a zene, sok minden más mellett, örültem, hogy a kellemes külső intelligenciával is párosult. Bevallom kicsit irigyeltem a párost. A rádióban az akkori legmenőbb slágereket játszották a dallamos zene fölkúszott az agyamba és elandalított egészen.
Hirtelen mintha, csak kívülről hallanám magam, saját vágyaimról kezdtem beszéltem a két férfinek, csak úgy folyt belőlem a szó, elmondtam nekik a legtitkosabb gondolataimat is. Azt nem tudom mitől váltam lazává, de kimertem mondani mit szeretnék. Nem éreztem szégyent és jó hallgatóságra találtam bennük.
Megtudtam, hogy ők már összeszokott páros több, mint egy éve élnek együtt, ráadásul szerelmesek egymásba, de Delon titkos vágya volt egy hármas kipróbálása. Ezért nagy nehezen, de Mark belement a dologba, kizárólag egyszeri lehetőségként, mivel rendkívül féltékeny típus. Delon hacsak rá néz valakire már a plafonon van. Én vagyok a választottjuk, mert tetszik nekik a magas, karcsú testem, a barna szemem, a szőke hajam és mindenem, úgy ahogy van. Legfőképp pedig az, hogy párkapcsolatban élek és még sosem voltam férfival.
Ezután a dolgok nagy hirtelen felgyorsultak.
A két férfi összenézett villantottak egy mosolyt és Delon bátran az ölembe ült, így éreztem a teste finom melegét. A meglepetéstől a torkomon ragadt a szó. A fiú picit félve nézett Márkra, várta miképpen reagál a szerelme, de a másik, csak mosolygott, bármit is érzett belül nem mutatta ki.
A gyönyörű, mélykék szemek, csak centikre voltak az arcomtól miközben hipnotikusan bámultak, amitől teljesen elvörösödött az arcom. Először felakartam ugrani, de tudtam most vagy soha! Hiszen ezért jöttem, kellett nekem a férfi szerelem! Így bátortalanul, de a kezemmel végig simítottam a mellkasát, majd megfogtam az erős combját, megszorítottam erősen és reszkető kezemet többször is végig húztam rajta. Tetszett neki, mert a vastag és formás szája mosolyra húzódott és kellemes lehelete melegítette az arcom. Olyan vibrálás áradt belőle, hogy azt hittem elolvadok és kiskanállal fognak összeszedni. Éreztem a bőréből áradó hőt és ő odahajolt és a puha ajkait az enyémekre tapasztotta!
Úristen majd beleőrültem, nagyon izgatóan hatott rám!
Az alsó ajkamat beszívta és végigvágott rajtam az elektromosság. Alig vártam, hogy a nyelvét is bedugja, de sajnos nem tette meg, talán nem merte Mark miatt, de az a fél perc maga volt a mennyország. Ajkaink játéka felkorbácsolta a vágyamat, a lábam között kemény lettem mint az acél. Mark sem teketóriázott, keményen és szemtelenül rákérdezett, hogy szeretnék-e igazi faszt tartani a kezemben és én csak nagyot nyelve bólogattam. Ekkor csillogó tekintettel elmosolyodott és jelentőségteljesen a szerelmére nézett. Delon szétnyitotta a lábát, és a kezem erősen szorítva a farkára húzta.
Éreztem farmeron keresztül, hogy kezd begerjedni a dudor óriási lett, a nadrág alól valósággal sütött a forróság. Én először nem mertem mozdítani a kezem pedig másra sem vágytam, de ő le – fel húzatta a farkán és nem kellett sokáig várnia, mert önállósodtam, simogattam neki. A jutalmam nem maradt el nyögdécselni kezdett. Mark, aki eddig nézett minket és párszor végigsimított magán végre a hátam mögé jött és fölém tornyosodva lehajolt a pólóm nyakán benyúlva a mellkasomhoz ért és simogatott a hatalmas tenyereivel. Izgatta a mellbimbóimat majd előre hajolt a nyakam mellett és a fejét oldalra biccentve Delont csókolta mélyen és gyakorlottan.
Hú, de izgalmas érzés volt a két férfi testi közelsége, és kettejük látványa, amint közrefognak! Hallottam mindkettejük szívdobbanását, ami összekeveredett az enyémmel! Az ölembe lévő Delon egyre intenzívebben nyomkodta a csípőjét előrefelé és szabályosan tolta magát a kezembe, éreztetve velem többet akar. Ekkora már elmúlt a kezdeti feszültségem és kezdtem felengedni és lassan... én is beindultam.
Teljesen.
Itt szabadult fel bennem az évek óta szunnyadó vágy, amely egyre nagyobb örvényt kavart, kitört akár a szélvihar és innentől kezdve már nem gondolkodtam csak a pillanatnak éltem, a csodának. Most már csak egymást élveztük.
A kezemmel lehúztam Delon cipzárját és meglepődve tapasztaltam, hogy nem kell tovább kutatni, mert a kezembe volt már is a forró vesszője! Végre először életemben farkat foghattam a kezembe!
Agyamba perverzül, csak egy szó fogalmazódott meg: FASZ!
Ahogy ujjaimmal körül öleltem a vastag rudat ő hátrébb dőlt és lejjebb húzta a nadrágot. Mark közben áthúzta a fejemen a pólómat és így simogatott tovább, borzolta a mellkasomon aranylón göndörödő szőrt és beizzította a mellbimbóimat. Mekkora tenyerei voltak és mennyire égettek az ujjai!
Delon alá csúsztattam a tenyerem és végig simogattam a fenekét, elidőztem az anusánál, a heréinél, majd felmentem a farka hegyéig, ezt ismételgetve, többször egymás után. Markom szorosan ölelte körül a rúdját és én tövig hátrahúzogattam neki a bőrt és csak bámultam megbűvölve. Jó érzés volt ezt tenni. Felül a fiú szőrzete éj fekete és göndörödő, a telt feszes golyóit pedig bársonyos és forró simaság vette körül.
Közben Delon kettőnk közé nyúlt és lehúzta a farmerem cipzárját, én pedig megemelkedtem, és ő az alsómmal együtt pillanatok alatt gyakorlottan megszabadított a ruháimtól... édes kis vetkőztető volt.
Ott ültem meztelenül, álló farokkal és éreztem Delon selymes, feszes, meleg fenekét a combomon, nagyon finom vibráló érzés volt. Míg Mark eltűnt egy időre Delon leszállt az ölemből és a lábam közé térdelt arccal felém, így gyönyörködhettem arca szépségében, a végtelenül kék szemekben, a görögös orrban, a szép vonásokban, ő pedig abban, ami a lábam között lógott meredezve.
Tudtam mi fog következni és én boldogan hagytam, hogy megtörténjen.
Kezébe fogta a farkam – a látvány mosolyt csalt az arcára –, és határozottan bekapta. Nem kóstolgatta egyből rábukott akár egy éhező. Isteni érzés volt az a tudat, hogy életemben először egy férfit szopatok, ráadásul egy igazi szépséget, leírhatatlan izgalmi állapotba kerültem. Szemeimet lehunytam, ajkaim szétnyíltak és őrülten lihegtem, míg a szívem csak úgy zakatolt. Simogattam a vállig érő fényes hajat és a szép arcot, összefüggéstelen szavak és dicséretek hagyták el a számat.
Előkerült végre Mark is és persze, hogy meztelenül, mitológiai alakként állt meg előttem egy ellenállhatatlan, pompás félistenként. Feszültek azok a csodálatos izmai a bronzos, szoláriumozott bőre alatt, gyönyörű és hatalmas mellkasán megcsillant a világos barna, sűrű szőrzet, körbevette a gigászi mellizmait, a lába között, pedig akkora férfiasság büszkélkedett amekkorát még életemben nem láttam. Az ilyenekre mondják csődör. Hatalmas és vastag volt a farka, amilyenről minden faszimádó álmodik, nem bírtam levenni róla a szemem! Valósággal megbűvölt!
Hű, de melegem lett!
Mark mellém ült, közelebb húzva a székét és belenézett a szemembe. Beleremegtem a szemezésbe, ő kétoldalt megfogta az arcomat, kicsit félrebillentette a fejem és hátrahajtotta, majd vastag ajkait az enyémekhez préselte. Micsoda izzás kerített a hatalmába!
Égetett.
Ajkai erősen szívogatták az enyéimet kissé meg is harapott, és amikor benyomult a nyelve éreztem a vérem édeskés ízét keveredni a finom nyelvezés alatt.
Igazi vad szerető.
Egyszerűen elképesztően csókolt még most is beleborzongok, ha eszembe jut, világosan emlékszem az ízére és a birtoklásra, ami belőle áradt. Határtalanul boldoggá tett, hogy végre férfival csókolózom, majd megőrjített, ennél izgalmasabbat elképzelni sem tudtam.
Ezzel az egyik vágyálmom már is teljesült.
Amikor abbahagytuk, egész testemmel neki dőltem és puszilgatni kezdtem az erős nyakát, a finom mellkasát majd, egyre lejjebb haladtam. Amikor a hasa alá értem, ott volt az erős farka. Meredtem bámultam a lüktetését.
Csak a végét kaptam be elsőre, éppen egy kicsit és közben a kezemmel ingereltem alig értem körbe. Még soha nem volt a számba farok. Kóstolgattam, nyalogattam, mint egy édes nyalókát kiélvezve minden pillanatot, aztán rábuktam egészen és benyeltem ameddig csak tudtam.
Az ajkaimat erősen összeszorítottam és le – föl járattam a vastag rúdon, miközben egyre jobban belejöttem, és egészen beizgultam attól, amit csinálok. Igaz először szoptam életemben, de Mark hörgéseit hallva biztos voltam benne, hogy nem végzem rosszul a dolgom. Közben Delon erősen dolgozott lent a farkamon teljesen nedves voltam alul a sok finom kényeztetéstől, őrülten izgalmasan hatott az érzékeimre az, hogy szopok, miközben engem is szopnak.
Mark a hajamba kapaszkodott, nyomta a fejem kegyetlenül és brutálisan, miközben nyeltem a lüktető farkát, valósággal szájba dugott. Aztán hirtelen a két másik megállt, Mark felhúzott magához megcsókolt röviden, majd Delont, de őt sokkal hosszabban és utána a másik helységben lévő hatalmas ágyhoz irányított, ahol hanyatt döntött és fölém térdelt, akár egy óriási szikla. Az arcom előtt meredezett a farka. Szoptam mélyen, fölakartam falni a vastag hímvesszőt.
Gyors iramot diktált, emlékszem majd belefulladtam, már a torkomon volt a mandulámat csiklandozta. Soha nem gondoltam, hogy majdnem betudok nyelni egy ekkora hatalmas faszt. Szájba baszott és én élveztem, hogy kiszolgálhatom őt.
Delon közben alul simogatott aztán rám ült, és izgalmasan összeért a farkunk. Ő a kezébe vette a szerszámomat szorosan körbevettek az ujjai és határozott mozdulatokkal verni kezdte. Kőkemény lettem, sejtettem, hogy belefog ülni és már alig vártam, hogy dughassam azt a szép kis seggét.
Okosan gumit vett elő és ráhúzta a péniszére, habár emlékszem ez akkor nekem nem nagyon tetszett, de tudtam jobb az óvatosság. Feltérdelt, egyik kezével tartotta a farkam és egyenesen a lukhoz irányította, amit először a benyálazott ujjaival körbenedvesített és nyögve meg is ujjazta magát egy kissé. Lassan ráereszkedett a farkamra és én éreztem, hogy nyom, de azt is, hogy halad befelé a forróságba.
Úristen!

Szinte siklottam befelé a szűk csatornába és már benne is voltam egészen éreztem, ahogy az ágyékomon ül a fiú és melegít. Egy kicsit így maradt kiélvezve a pillanatot és hagyta, hogy én is szokjam a szűken feszítő helyet. Kezeimmel közben a másik férfi fenekét kezdtem masszírozni, erősen gyűrtem és markoltam, másnapra biztos tele lett lila és kék foltokkal. Nagyon tetszett neki amit csinálok, kinyílt szájjal és grimaszba torzult arccal élvezte. Ekkor húzta előre a kezem és az ujjaimat a szájába véve finoman végigszopta és benyálazta őket.
Sejtettem mit akar.
Amikor már bőségesen nyálassá vált a kezem hátra nyúltam és körkörös mozdulatokkal feldugtam neki a középső ujjam, majd a gyűrűst és a végén már három ujjamat használva dolgoztam meg azt a pompás segget. Mark nyüszített a gyönyörűségtől, erre én félre dobtam minden óvatosságomat és keményebben ujjaztam tovább, még gyorsabban. Nagyon élvezte.
Nehezen tudtam koncentrálni, hiszen közben dugtam Delont, néha még meg is álltam. Olyan szoros volt a luk amilyet még életemben nem éreztem soha. Úgy ölelt körbe, akár a satu, szinte már fájt. Egész farkamon éreztem őt fantasztikus érzés volt! Márk élvezte az ujjazást és a szopás együttesét ám hirtelen mást akart.
– Benned akarok lenni, most megadom neked, amire annyira vágysz! – Én kikerekedett szemekkel bámultam és nagyot nyögve csak bólogatni tudtam. Sajnos nemcsak Márk, de Delon is leszállt rólam, nem dughattam tovább, fogalmam sem volt miképp akarják folytatni.
Mark hasra fektetett, és a csípőmnél fogva a fenekemet megemelte,
k
alf
ut
alf
ya
alf
alf
zba
, így a térdemen és a könyökömön támaszkodtam, a lábaimat pedig szélesen szétrakta. Emlékszem, ahogy a fenekem a levegőbe meredezett kicsit szégyelltem magam, féltem és nagyon izgultam is.
Mark elkezdett hátul nyelvel izgatni. Éreztem a puha, nyálas melegséget a lukamnál a farkam tövénél. Delon közben rafináltan bebújt a farkamhoz arccal felfelé, és szopni kezdett. Itt már teljesen kész voltam azt hittem beleőrülök a sok jóba. Mark a kezeivel széthúzta a fenekem, és éreztem a síkosító hűvösét, majd a sikamlós lukamat keményen ujjazni kezdte. Először csak egy ujjal majd kettővel. Elmondhatatlanul jó és kéjes érzés kerített a hatalmába elöl – hátul élveztettek. Annyira ellazultam és olyan finoman szopott Delon, hogy alig vettem észre az ujjak helyét átvette valami más, egy vékonyabb fajta vibrátort dugott fel nekem Mark. Szinte felsikoltottam a kéjtől beleremegtem az újfajta kényeztetésbe.
Emlékszem teljesen ellazultam és azt kívántam bárcsak lenne vastagabb és nagyobb az a gyorsan mozgó játékszer a hátsómban. Nem sokára meg is kaptam, ami után vágytam, mert Mark hirtelen abbahagyta a vibrátoros dugásomat és én érzékeltem a lukamnál a forró, gyémánt kemény vesszőjét, amint lassan nyomott befele.
Óriási volt és vastag.
Felordítottam a fájdalomtól, de ő nem állt meg, erős kezeivel a csípőmet fogta és húzott magára. Eközben én a kezemmel Delon gyönyörű hímvesszőjét kényeztettem, miközben ő szopott továbbra is engem.
Izgattam is neki rendesen, vertem keményen, ahogy illik.
Mark teljesen magára húzott, féltem nagyon a fájdalomtól, de tűrhető volt, a farka egyre lazábban siklott bennem és már nem fájt annyira. Elég keményen dugott, tövig bevágta nekem és meglepetésemre olyankor erős kéj borította el a farkam is minden egyes lökésnél! Egyszerűen nem akartam elhinni, ezt még álmomban sem gondoltam, hogy ilyen, amikor seggbe basznak, élveztem nagyon, nem akartam és szégyelltem, de nyögtem akár asszony.
A farkam már majd szétdurrant, feszített, Delon fantasztikusan szopott és éreztem rögtön a finom szájba élvezek. Delonnak éreznie kellett, hogy már nagyon lüktetek, de nem hagyta abba és nem vette el a száját akarta, hogy beleélvezzek.
Hú! Végre feltört belőlem a tudat, hogy egy férfi szájába élvezek, és ez a gondolat majd megőrjített. Ilyen hatalmas orgazmusban még soha nem volt részem, minden izmom merev lett és majd elájultam miközben nagy adagban előtört a spermám. Egyetlen hosszú lökettel.
Hátul Mark megállt a kefélésemmel, de szerencsére benntartotta a vastag durungját, mert egyáltalán nem akartam, hogy kivegye miközben elélvezek. Delon még mindig szopott, annak ellenére, hogy már elmentem, kiszívott belőlem minden csepp maradékot, lenyelt mindent. Majd Mark újra belendült, dugni kezdett, de sokkal gyorsabban, mint előtte és igazán keményen.
Emlékszem ujjaimmal erősen belekapaszkodtam a lepedőbe, szinte rázkódott alattunk a hatalmas ágy. Amikor tövig nyomta, az volt a legjobb, és a legkéjesebb. Mark egyre hevesebben dugott s egyszer csak iszonyúan magára húzott és úgy tartott.
Éreztem az ütemes lüktetését és az erős feszülését, majd akkor elöntött el a forrósága, robbanva belém élvezett. Majd belehaltam én is a gyönyörűségbe, ahogy a belsőmet elárasztotta a bőséges, forró anyag. Még mindig nem engedett el, erősen tartott, bennem volt a hatalmas farkával. Emlékszem azt kívántam bárcsak örökké tartana a pillanat. Hátulról átölelt szorosan, tartotta a remegő testemet, s ekkor hátrafordítottam a fejem ő pedig előre döntötte az övét és egy hosszú, mély csókban forrtunk össze.
Delon, aki nézett minket elködösödött tekintettel, most határozottan elém állt, tudtam mit akar. A fenekét megfogva bekaptam a vesszőjét, óvatosan nyaltam, szoptam és kicsit vertem is. Közben néha felnéztem az arcára láttam, hogy nagyon élvezi. Közben Mark óvatosan kiszállt belőlem és Delon mellé állt, akit átölelve mélyen csókolt, miközben én erősen szoptam őt. Majd Mark a csók után Delon háta mögé ment és letérdelt a hátsójához, szétfeszítette a két dombot amennyire csak bírta és alaposan és módszeresen benyalt neki, majd utána a csípőjét egyik kezével erősen tartva végig keményen ujjazta, amíg én szoptam.

Aztán már, csak vertem neki erősen, Delon ekkora már őrülten hörgött és összefüggéstelenül beszélt. Őrült iramban tettem a dolgom majd újra szopni kezdtem és egyre jobban belelovaltam magam. Aztán hirtelen elkapta a fejem hátranyomta és kivette a vesszőjét a számból, elkezdett az arcomra élvezni. Én azonban elkaptam a farkát, rábuktam és nyeltem a finom meleg spriccelő ondót.
Miután ilyen alaposan kielégültünk, csak lihegtünk és pihentünk majd mindhárman letusoltunk és most már ruhában, egész estig beszélgettünk.
Este a vacsora után aztán elölről kezdtük az egészet és végig dugtuk hármasban az egész éjszakát. Másnap, csak késő délután indultam haza, teljesen kielégülve és roppant boldogan. Életem legszebb huszonnégy óráját töltöttem el a meleg párral.
Jó volt nagyon, ma is szívesen emlékszem vissza minden egyes percre. Fél éve sincs, hogy megtörtént és én szeretnék velük újra találkozni.
Ael M. 2010. 03.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 9 pont (298 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
juharobert2
2022. április 24. 05:18
#31
Szerintem remek és izgató írás. Átélnék én is ilyet szívesen
1
t
t.555
2017. június 25. 02:13
#30
Tetszik!
1
i
ivol
2016. június 2. 09:11
#28
Igen igényes szöveg élvezet olvasni, jó színvonalú írás.
Megérdemli a magas pontszámokat.
1
r
ricss71
2016. január 18. 14:40
#27
Ez nekem is bejönne🙂
1
R
Ricsike27
2015. július 18. 16:48
#26
hali keress fel jo lenne nekem is egy ilyen baszas 🙂
1
a
A57L
2014. november 25. 06:06
#25
Nagyon jó történet.
1
s
szuszoka199601
2014. március 25. 17:14
#24
kiváló
1
g
gaborthefirst
2013. május 8. 00:34
#23
author04: örömmel tölt el, hogy észrevételemben megláttad az értelmet. Ez azért volt lehetséges, mert magad is értelmes ember vagy. 🙂
Én továbbra is azt mondom, hogy az a bizonyos homofób antiszemita fasz pontozgat le téged, persze álnéven, nem a saját nick-jén... csak hát az álnevein leadott szavazatait 'elfelejtette' nyilvánosságra hozni ... Ettől függetlenül jól látod, rengeteg az irigyed, mert a legjobb írók egyike vagy author04! És akár ők is, néhányan közülük akarhatnak ártani neked, sajnos. De biztos vagyok benne, hogy állod a sarat, mert a jók erősek. És Te jó vagy author04! Meglátod, idővel - mivel tartod a magas színvonalat - belátják, hogy értelmetlen időpocsékolás bántani téged, mert lepattog rólad. Megunják és keresnek maguknak más 'szórakozást'. Lehet furán hangzik, de az irigy által adott egy pont valójában elismerés, a maga hülye módján. Az autómatikus, meg nem indokolt egy pontok azok igazából hatalmas tíz pontok!
1
g
gaborthefirst
2013. május 7. 23:50
#22
axelley: egyetértek, az egy-két szavas odaröffentésekkel egyszerűen nem lehet mit kezdeni, értelmezhetetlenek, még akkor is, ha pozitívak. Talán találgatni kéne, hogy mire értette?! A címre? Vagy a szereplőkre? A helyszínre? A cselekményre? Mégis mire?! Jó volna, hogyha vennék a fáradtságot, és megtisztelnék a szerzőket, szerintem kibírnák nem halnának bele!
1
author04
2013. május 7. 23:36
#21
Kedves axelley!
Neked sem mondhatok mást, mint gaborthefirts-nek.
1
author04
2013. május 7. 23:33
#20
Kedves gaborthefirst!
Ehhez igazán nincs mit hozzátenni, egy betűt sem tévesztettél, és éppen Te hívtad fel a figyelmemet a szavazás talmi hiábavalóságára. Viszont olyan hülye gondolatom támadt, hogy a történeteimet alulértékelők között talán nem is az átlagos - mellesleg szeretetre méltó - olvasóimat kellene keresnem, hanem a bennem vetélytársat látó - vajon mi a pics@ét? - szerzőtársaimat, és baráti körüket kéne keresnem - ha egyáltalán ez foglalkoztatna. Ha a lepontozás neki/nekik örömet jelent, tegyék, ki a f@sz foglalkozik velük? Nekem sokkal többet jelentenek a Tőled és kevés számú tisztelőimtől kapott őszinte szavak, még ha időnként a hibáimra is utalnak. Köszönöm, és üdv!
1
axelley
2013. május 7. 23:22
#19
gaborthefirst: Hidd el nem csak történetteknél van így, nem egy képregényeknél is ez van. "szar, nem ide való,izgató, szuper"
Én meg csak ezt kérdezem: De mi?
1
g
gaborthefirst
2013. május 7. 23:02
#18
author04: először is örülök, hogy már nem foglalkoztat különösebben a szavazósdis baromság, az állítólagos értékelés. Hát mégis milyen szempontok alapján méricskélnek?! Egyáltalán van nekik olyan?! Főleg arc és név nélkül ... áh, ebbe ne is menjünk bele!
Nagyon jól látod, tökéletesen egyetértek veled! Csak az számítson, hogy neked tetszik-e amit írsz, hogy elégedett vagy-e vele, hogy mindent megtettél-e amit lehetett, hogy olyan legyen amilyennek akartad, hogy megfeleljen a saját elvárásaidnak, hogy nyugodt lelkiismerettel add ki a kezedből. Ha ezek rendben vannak, ott nincs hiba, nem is lehet! Ez nem lóverseny, aki a pontokon görcsöl, annak az írása is görcsös lesz...
Amivel én törődnék mint író, az csakis az értelmesen megindokolt hozzászólás, észrevétel, vélemény, kérdés, kérés, óhaj, sóhaj. Amennyire lehet figyelembe venném, de az írói szabadság még így is szent és sérthetetlen, vagyis ezek sem kötelezőek. A szar, meg fúj, meg hülyeség, meg gyenge, meg nem jött be, stb. ezek nem hozzászólások. Akkor lesz az, ha a kommentelő alaposan megindokolja... vajon meg tudná?! Attól tartok nem. Egy értelmes mondatot nem tudna összerakni! Ennyit róluk.
1
g
gaborthefirst
2013. május 7. 22:16
#17
Aelm: tényleg nem szoktál szart írni. Te egyike vagy azon íróknak, akik kivételesen tehetségesek és termékenyek. Nálam benne vagy a top 10-ben. Akkor is, ha nem minden írásod tökéletes. Van akinek igen? Nem hiszem! Én azokkal törődöm csak. A jókkal. Hálát adok, hogy vannak, a többire nem is emlékszem, ezek viszont beépülnek, a részemmé válnak, élnek bennem, ha hiszed ha nem. A szex zsarolással vagy hogy hívják (a címekkel hadilábon állok), a motorosok, a börtön-sztori, a vízparti-kaland, a nem kártyalapos-történeteid (még mindet nem olvastam, mert szerintem be kell osztani, hogy legyen későbbre is a jóból, ezt sem olvastam még) mind olyanok, amiket nem felejtek el. A címüket leszámítva, de az nem lényeges. Szerintem. Nézd Aelm ennél többet nem érhet el egy író. Nálam mindent elértél. 🙂
De mindenkinek nem lehet megfelelni. Meg nem is kell. Sokan irigyek, mások név és arc nélkül ütnek egyet vagy többet, mert jólesik nekik, megint mások szeretnek gonoszkodni, meg vannak akik egyszerűen csak hülyék. Hát ezekkel szerintem ne húzd fel magad, egyáltalán, senki miatt nem érdemes elrontani a hangulatodat. Jó néha persze van szar napja az embernek, kinek nincs? És Te amúgy is nőként érzékenyebb vagy, meg a művészek eleve érzékenyebbek, szóval nincs itt semmi baj. És ha számít neked, én - azon túl, hogy egyik kedvenc íróm vagy - nagyon, de nagyon bírom az olyan belevaló, szókimondó, bátor, érzelmekkel túlfűtött nőket, mint amilyen Te vagy Aelm! Te vagy az élet sója, hiányoznál, ha nem volnál!!!
1
author04
2013. május 7. 19:40
#16
Kedves Aelm!
Mivel nem reagáltál a bejegyzésemre, nem látom értelmét a további veled kapcsolatos véleménynyilvánításra, egyébként sem szokásom másokra erőszakolni magam. Üdv!
1
author04
2013. május 7. 14:14
#15
Kedves Aelm!
Sajnálom, hogy elragadott az indulat, nem igazán szoktam meg tőled, főleg ilyen stílusban. Az "érjenek utol, ha tudnak" megjegyzéssel vitáznék, mert képtelenség mindig azonos színvonalon írni, nyilván neked is vannak gyengébb történeteid, hiszen te is csak emberből vagy. Én úgy vagyok veled, hogy a nekem tetsző történeteidhez szívesen fűzök megjegyzéseket, és a legmagasabb pontok valamelyikével értékelem, ami ezen kívül esik - vannak ilyen történeteid! - inkább nem kommentálom, de nem is szavazok, mert miért ártsak a jó szándék által vezetett szerzőnek? Szart meg mindenki tud írni, te is, én is, ennek megítélése az olvasók feladata, hiszen ha már vállaltuk a nyilvánosság előtti megjelenést, akkor vállaljuk fel annak következményeit is, még ha szöges ellentétben állnak alkotói szándékunkkal. Éppen gaborthefirst adott erőt nekem ahhoz, hogy túllépjek a "SZAVAZÁS!!!" hamis illúzióján, már néha meg is mosolygom a pontozásomat, egyben mélyen elgondolkodom: vajon megtettem-e mindent azért, hogy azok az érzések, amelyek sugallták a történeteimet eljussanak minden olvasómhoz? Ha tiszta a lelkiismeretem, - mert számomra alapfeltétel, hogy a szívemből, a lelkemből írjak - akkor legfeljebb megállapítom, hogy hiába erőlködöm a tiszta emberi érzelmek ábrázolásával, a közízlés mást kíván, de én nem vagyok hajlandó egy bizonyos - magam elé állított mérce szerinti - színvonal alá süllyedni, még ha ez nem is jár - a történeteimet szerintem jogosan megillető - magas pontszámokkal. Szerencsére becsületsértő megjegyzéssel nem találkoztam - nyilván, azonnal jogi lépéseket tennék -, a hűvös fogadtatás viszont egyáltalán nem foglalkoztat. Az igazi örömöt a történeteimhez fűzött elismerő megjegyzések jelentik, hiszen ilyenkor érzem, hogy sikerült valamit átadnom magamból, és egy röpke pillanatra kiragadnom a hétköznapok szürkeségéből az olvasóimat. Üdv.
1
Aelm
2013. május 7. 13:00
#14
Igen, nekem is ez az egyik kedvencem, de mindegyik nagyon tetszik.🙂)Nem szoktam szart írni, bár szeretnék egy páran.Nekik üzenem, érjenek utol ha tudnak, meg hogy kinyalhatják a seggem.Kedves? Én nem vagyok.Ami a szívemen, az a számon.LEHET LEPONTOZGATNI, SAJÁT IRIGYSÉGE LÁTSZIK BELŐLE.
Az olvasóimnak meg akiknek tetszik, jó olvasgatást.
További történeteim itt:
http://seamiller.blogspot.hu/
Puszim.
1
o
obszidian
2013. április 21. 18:37
#13
Életszerű, remek.
1
author04
2013. április 12. 06:10
#12
Ez bizony nagyon jó!
1