A+ A-

Mégsem annyira elhagyatott tisztás

Néhány évvel ezelőtt, július végén egy könnyed délutáni kirándulásra mentünk Bogival a barátnőmmel. Nem sok cuccot vittünk, csak ami egy-egy hátizsákban elfért. Egy közeli parkolótól gyalog indultunk tovább, az általam már jól ismert környéken. Úgy másfél óra bóklászás után letértünk a turistaútról és letáboroztunk egy tisztáson, ahonnan elég jó kilátás nyílt a környező hegyekre.
Bogi kiterült a pokrócon, a hátizsákját a feje alá rakta és percekig csak pihegett. Miután kipakoltam az innivalót, meg a szendvicseket a hátizsákból leültem vele szemben és alig tudtam betelni a látvánnyal. Hosszú, szőke haja szétterült mögötte, élénk barna szemeit lecsukva pihentette, keskeny ajkát pedig utánozhatatlan makacssággal préselte össze, majd nyitotta ki valamilyen szándékolatlan érzékiséggel minden egyes mély levegővételnél. Zöld, spagettipántos felsője ráfeszült nem túl nagy, de annál formásabb cicijeire. Egészen rövid nadrágot vett fel aznap így akadálytalanul gyönyörködhettem vékony de izmos combjaiban.
Éreztem, hogy lassan beleborzongok a vágyba, amit hamarosan az ágyékomban is éreztem. Percekig csak figyeltem és az járt a fejemben, hogy ezen a környéken alig járnak, és itt biztos nem látna meg senki.
Amikor azután enyhe terpeszben felhúzta a lábait, hogy kényelmesebben feküdjön, már nem bírtam tovább. Odatérdeltem mellé és lassan, hosszan megcsókoltam. Mikor ajkaink szétváltak mondani akart valamit, én viszont a nyakán folytattam a kényeztetését, amelyért egy hosszú, kéjes sóhajjal jutalmazott. Amint lejjebb indultam megértette, hogy mit akarok.
- Hé, ne csináld már – és már tekergette is a nyakát mit aki azt keresi, ki figyel minket éppen. – Ne itt, mi van ha meglát valaki.
- Szerzel neki egy jó napot, amilyen gyönyörű vagy – mondtam és haladtam tovább a hasán amelyről közben felhúztam a topot.
- De hülye vagy… – nevetett ki,
Elértem a nadrágját, és hirtelen lejjebb csúszva a térdétől indultam el felfelé a combja belső oldalán. Innentől nem volt több ellenvetése, csak hátra hajtotta a fejét, és élvezte ahogy egyre feljebb jutok. Amikor elértem combjának a tövét a nadrágon keresztül adtam néhány csókot a puncijára majd gyorsan kigomboltam a nadrágját. Ekkor felemelte a lábait és a bugyival együtt lehúzta magáról, én pedig rávethettem magam a nedves, illatos kelyhére.
Néhány perc múlva levettem én is a nadrágomat és a pólómat, így már csak az Ő melleit takarta a felső. Feljebb csúsztattam, és pár másodpercet elidőztem mindkét meredező bimboján, majd hosszan csókolóztunk. Most ő kerekedett felül, mikor hanyatt fektetett, majd lovaglóülésben a szám fölé térdelt. A nyelvem a csiklójától a popsijáig szánkáztak előre hátra, ahogy mozgott felettem. Kisvártatva előrehajolt és határozott mozdulattal megmarkolta a farkamat. Pár csuklómozdulat elejéig verni kezdte, majd tövétől a hegyéig végignyálazta, befejezésként pedig lassan és érzékien a szájába eresztette. Jóleső borzongás töltött el, ahogy puha, forró ajkai körbe öleltek a makkomat, s éreztem, ahogy mélyen magába fogadja a farkam. Pár pillanatig csak arra koncentráltam, hogy kiélvezhessem az érzést, azután újult lelkesedéssel folytattam a kényeztetését. Pár perc hatvankilencezés után megelégelte a dolgot, és felált. Ledobta a felsőjét, én pedig megint meg tudtam csodálni csodás testét. Huncut mosoly játszott az ajkán, ahogy fölém helyezkedett, hogy meglovagoljon.
Egyetlen lassú mozdulattal engedte magába a farkamat, én pedig elterülve élveztem ahogy irányít. Lassú érzéki kezdet után egy pillanatra megált a mozgásban, tekintete a távolba révedt. Pillanatra azt hittem, hogy hamarosan elélvez, de azonnal rájöttem, hogy nem erről van szó. Arra gondoltam, valami baj van, de mire megszólalhattam volna mély levegőt vett és ugyanolyan lassan folytatta a lovaglást ahogy addig, de továbbra sem rám nézett.
- Minden rendben? – kérdeztem
- Valaki – kis szünetet tartott - néz minket. – fejezte be, a hangjában azonban nem éreztem riadtságat, inkább meglepettséget, és a vágyakozás keverékét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.36 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2018. 10. 10. szerda 06:43
Nagyon tetszett!Jò történet!
#11 Speedcop 2018. 06. 10. vasárnap 20:18
nekem tetszett a stílus írj még hosszabbakat smile
#10 sipospista 2018. 06. 3. vasárnap 11:15
Ez jooo..folytasd
#9 cscsu50 2018. 06. 2. szombat 23:07
kezdetnek jó
#8 sztbali 2018. 06. 1. péntek 22:25
Jóféle és folytatással jobb lehet.
#7 Steve_83 2018. 06. 1. péntek 08:42
Köszönöm az èszrevèteleket! Igy kèt hèt után újraolvasva már jó pár helyen bővítettem volna, meg a fogalmazáson is látok javítani valót. Első próbálkozásra ez jött össze, most azèrt èrzek motivációt folytatni.
#6 veteran 2018. 06. 1. péntek 07:39
Kezdésnek is rövid,de kialakulhat ha folytatod.
#5 listike 2018. 06. 1. péntek 07:31
Fantáziának elmegy
#4 Andreas6 2018. 06. 1. péntek 06:30
Túl rövid.
#3 feherfabia 2018. 06. 1. péntek 06:08
Érdekes lehet még!
#2 A57L 2018. 06. 1. péntek 04:32
Nem lett jó,közepes.
#1 Törté-Net 2018. 06. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?