Hírek

AUG.
4.
2014

A feleségem vágya

- Én már mindent kigondoltam - mondtam a feleségemnek, Anitának.
- Felhívod telefonon, hogy beszélni akarsz vele. Megbeszélsz egy időpontot vele péntek este 8 órára.
Mivel három műszakra járok, az a hét lenne jó, amikor délutános vagyok. Mivel, te estig dolgozol, a gyerekeket délben elviszem anyósomékhoz. Közöld vele, mivel hétvége van, a gyerekek anyádéknál alszanak. Én pedig csak este fél 11-kor érek haza. tehát egyedül leszel itthon.
- Ha hazaérsz, a munkából gyorsan lezuhanyozol, kicsinosítod magadat. Felveszel valami szexi fehérneműt, és mivel meleg van valami vékony, nagyon átlátszó szoknyát, amin átlátszik a tangád mintája is. Meg egy rövid toppot.
Ha feljön két lehetőség közül választhatsz…


Kicspongásaim 3. rész

Baromira utáltam mindent, amikor fél hétkor megszólalt a telefonom ébresztője. Viszont kellemesen megpezsdült a vérem, amint a tudatomban villódzni kezdtek az éjjel képei. Sőt, már-már izgatottan siettem a fürdőszobába, mert eszembe jutott az is, hogy előző nap egy pár folyamatosan ambicionált, pikáns, ismerkedő levelezgetésünk közben, hogy küldhetnék nekik olyan fotót, amelyen láthatóvá tenném számukra bájaimat. Kérésüket, az egyenrangúság jegyében, egy kedves, boldogan ölelkező, meztelen képükkel "nyomatékosították". Márcsak, hogy ne áruljanak nekem zsákbamacskát és talán így még kétségeiknek is jobban hangot adhassanak kicsinyhitűségemmel szemben, mert a normál, utcai fotóim alapján szimpatikusnak találtak.


AUG.
1.
2014

Rudi

A kép, ami felvillan minden egyes alkalommal, amikor rá gondolok, olyan érzést kelt bennem, hogy azonnal égnek állnak a mellbimbóim. Alul fekszem, csípőmet megemelve, szinte gyertyaállásban. Ő fölöttem áll, egy külső (hátsó) szemlélő számára akár mókás, pókemberes pózban, és úgy pumpál, mintha ez lenne az utolsó nap a világon. Őrületes a tempó, az izmai úgy feszülnek a combjában és a fenekében, hogy ahogy belekapaszkodok, és érzem azt a komoly izommunkát, amit belefektet a pózba, még nagyobb hős lesz nálam. Mélyen bennem van, egy-egy lökés szinte fáj, de olyan jól fáj... Az arcán a teljes elvetemülés, a már-már vadállati ösztönök, és a gyönyör vegyes kifejezése. A szemein olyan átszellemülés, hogy az már nem is evilági. Teljesen önkívületi állapotban dobálom magam alatta, a kezem is ekkor üthettem be, de abszolút nem számított, annyira élveztem.


Avagy a medencén túl 3. rész

Fanny a délután hátralévő részét pihenéssel és készülődéssel töltötte, de minden gondolata a parton történtek körül, illetve az előttük álló éjszaka körül forgott. Ha egészen őszinte akart magához lenni, nem számított az igazán tapasztalt nők közé a szex területén. Sosem volt egyéjszakás kalandja, csupán néhány állandó partnere a múltban, akik nem voltak valami hatalmas szexuális fantáziával megáldva. Elképzelése sem volt arról, hogy mi a csudát fog művelni három férfival egy egész éjszakán át, de az „előjáték” nagyon tetszett neki, és alig várta, hogy megtudja. Örült neki, hogy Hans nem bánja a dolgot. Nem néhány alkalmasra tervezte a kalandjukat, hanem akár hosszú távra is, hiszen a testén kívül sok mást is kedvelt benne. A barátjának tekintette, a sporttársának, az meg már csak hab volt a tortán, hogy szemmel láthatóan a szexben is nagyon...


JÚL.
31.
2014

Nyári kaland

A legjobb barátnőmmel, Andival, a Balatoni nyaralójukban élveztük a júliusi kánikulát. Nagyon jó helyen volt a házuk, csak egy kis út választotta el a napozókkal teli, vízparti sétánytól, ahova a fürdés után mi is ki szoktunk feküdni, és ha meguntuk, pár lépés után már otthon is voltunk.
Én éppen egy nagy csalódás után voltam, a barátommal több, mint három év után szakítottunk, 21 évesen ezt nagyon nehezen éltem meg, az azóta eltelt két hónap alatt sem sikerült túljutnom még rajta. Andi barátja vidéken dolgozott, így hétköznapokon, egyedül voltunk.
Andi folyton unszolt, hogy szedjek már föl egy pasit, de én még nem akartam, igaz már hiányzott nagyon a szeretkezés, és ezen az esténkénti szorgos „ujjgyakorlataim” sem sokat segítettek.


Régimódi történet

Alig serdülő lányként sokat nyaraltam Pali bácsinál, anyám testvérénél. Mindig volt vele kapcsolatban valami megmagyarázhatatlan furcsa érzésem. Nagy kujon volt az öreg, az biztos!
Engem azonban rajongásig szeretett. Mindig dédelgetett, dicsért, hogy milyen szép serdülő lány vagyok, és bizonygatta, hogy a férfiak majd a lábaim előtt fognak heverni. Nem igazán értettem, csak kacarásztam a bókjain és a megjegyzésein.
Egyik este egy megsárgult kis füzetkét nyújtott át.
- Olvasd el ezt a történetet! Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Pali régen kinézte már magának Mariskát, a szomszéd birtokos lányát. Tetszett neki a lány gyönyörű barna szeme, karcsú bokája, telt, ringó csípője. Mindig dudorodni kezdett a nadrágja eleje, amikor feltűnt a lány telt alakja. Szerette volna átölelni, magához szorítani, végigsimítani a domborulatait.


JÚL.
30.
2014

Szülinapi Mikulás

Az életben volt már részem néhány meglepetésben. Mégis, ha visszagondolok, a legnagyobb és legemlékezetesebb az, ami nem is olyan régen ért. Az előzményekhez tartozik, hogy december ötödikén van a születésnapom, és talán ez adta az ötletet barátomnak. A legutóbbi szülinapi bulimon ugyanis rendeltek nekem egy mikulást. Természetesen valódi, hús-vér mikulás volt. Piros ruhával, nagy szakállal és zsákkal a vállán. Mégis, alapvetően különbözött attól a mosolygós öregúrtól, akik a mesekönyvekben vannak, annak ellenére, hogy ő is mesébe illő volt. No, de ne vágjunk a dolgok elejébe...
Amikor ajtót nyitottam neki, még semmit sem sejtettem. Hallottam, sőt láttam is már hasonlót, amikor a becsengető rendőr egyszer csak vetkőzni kezd, és a végén egyetlen tangában lejti az erotikus táncát. A mikulás azonban nem hagyta abba a vetkőzést. Hogy őszinte legyek, nem is...


A Nagy Felfedezés...

1. rész: A nagy felfedezés
Sziasztok, Bence vagyok. Azért írok, mert szeretném megosztani veletek személyes tapasztalataimat. Szeretném írásommal a nők és férfiak figyelmét egyaránt felhívni egy, a köztudatban egyáltalán nem elfogadott szexuális örömszerzésre. Mégpedig a férfiak fenekére.
Volt régebben egy négy évig tartó kapcsolatom. A páromat Dórinak hívták. Minden rendben volt a szexuális életünkkel. Nagyon aktívak voltunk és elég perverzek is. Pontosan tudtuk mire van szüksége a másiknak, és mindig örömmel fogadtuk a másik fél minden kívánságát. Az egyik szép napon történt, hogy a barátnőm a kezembe adta az egyik női magazin számát, melyben a férfiak G-pontjáról volt szó. Ez nem más, mint a Prosztata, melyet hihetetlen mennyiségű idegvégződés borít.