A+ A-

Baromi jó fogás 2. rész

Imolával minden oké volt, de mint a legtöbb pasi, vágytam az újdonságra. Azon a bizonyos oldalon már direkt olyan hirdetéseket böngésztem ahol hölgyek keresnek kiegészítő melót, vagy részmunkaidőben végezhető tevékenységeket. Persze az is lényeg volt, hogy fotó is legyen a hölgyekről, mert nem akartam zsákbamacskát venni.
Kb. 25-30 hirdetést néztem már meg mikor rábukkantam egyre és nem akartam hinni a szememnek.
A szöveg valami olyasmi volt hogy: Jól fizető állást keresek, hogy ne veszítsük el a házunkat. Minden megoldás érdekel. Ez még nem lett volna olyan különleges, de a fotó mellette... Egy 20 év körüli csaj támaszkodott egy betonkerítéshez sötétkék miniruhában, eszméletlen gömbölyű cicikkel, gyönyörű arccal, hosszú barna hajjal és olyan hosszú combokkal, hogy elfáradt a szemem míg végignéztem rajta. Először azt hittem valami átverés van a dologban. Lehetetlennek tartottam, hogy egy ilyen lány ne kapjon állást ott ahol csak akar. De próba-szerencse alapon felhívtam és megbeszéltünk egy találkozót, mert azt mondtam neki hogy tudok munkát de telefonon nem szeretek információt adni. Élőben még lélegzetelállítóbb volt, mint a fotón. Meghívtam egy kávézóba és rögtön a lényegre tértem. - A hirdetésben olyasmit írt, hogy veszélyben a házuk. Mondana erről valamit? - Igen. Hát anyukámmal élünk kettesben egy kis kertes házban. Bővíteni akartuk és hitelt vettünk fel rá, de apukám egy évvel ezelőtt meghalt és már elég kemény elmaradással vagyunk a bank felé. Azt mondták, hogy ha két héten belül nem tudjuk rendezni, árverésre kerül sor és mehetünk az utcára.
Ahogy beszélt (apukám, anyukám) meg az egész stílusa olyan kislányos volt, de rákérdeztem és ahogy a fotó alapján saccoltam 20 éves volt. Mondott még egy-két részletet a bank packázásairól és ekkor már pityergett. Nem tudom miért de könnyes szemmel még kívánatosabbnak tűnt. Próbáltam megnyugtatni és rákérdeztem az összegre. - Az elmaradás az kb. 600 ezer, a késedelmi kamatokkal majdnem egymillió, az egész meg azt hiszem összesen olyan 5 millió. Ráadásul a helyzet bonyolult, mert ki tudnánk fizetni az összes tartozást, de csak 3 hónap múlva, viszont addig a bank nem vár. - Mi lesz 3 hónap múlva? - Nemrég anyukám keresztanyja is meghalt és az egész vagyonát anyu meg az ő testvére örökli, aki most épp Ausztráliában dolgozik. Csak akkor kapjuk meg az örökséget ha Laci bácsi hazajön és minden papírt aláírnak. De ő csak 3 hónap múlva tud hazajönni. Anyum is dolgozik, meg próbálunk mindenből pénzt csinálni de nagyon nehéz. Ha tud valami jól fizető munkát akkor várom az ajánlatát, de ha maga is csak azért hívott, hogy felszedjen egy kóbor numerára akkor ne raboljuk egymás idejét. - Igaza van. Munkát nem tudok ajánlani, de segíteni talán tudok. Melyik banknál van a hitel? - kérdeztem és közben magamban mantráztam, hogy azt a bankot mondja amire én is gondolok.
Bejött. Amikor kimondta a bank nevét rámosolyogtam. Volt annál a banknál egy ismerősöm akinek pár éve tettem egy nagy szívességet és a viszonzást, vagy a háláját, vagy a fizetséget (nevezzük bárhogy) még nem váltottam be. - Minek örül ennyire? - kérdezte Bea a fülig érő mosolyomat látva. - Mindjárt elárulom, de előtte feltennék egy egyenes kérdést amire várok egy őszinte, egyenes választ. Bevallom a kóbor numera is megfordult a fejemben, de inkább azt kérdezném mit tenne meg azért ha elintézném hogy ne kerüljenek az utcára? - Hogyhogy? - Mondjuk úgy, hogy elintézek a banknál egy féléves fizetési halasztást. Szóval mit tenne meg ezért? - Mire gondol? - Hát nem csak egy kóbor numerára hanem többre. - Viszontlátásra - állt fel az asztaltól de megfogtam a kezét. - Kérem. Üljön vissza és hallgasson meg! Maga egy csinos lány és úgy gondolom okos is és ha emellett még bátor is lenne, megoldódna a problémájuk. Rendeljen a pincértől egy süteményt vagy szendvicset én addig kimegyek elintézek egy telefont. Mire visszajövök vagy találtam valamilyen megoldást a mostani nehéz helyzetükre és akkor folytathatjuk a beszélgetést, vagy nem sikerült, akkor meg tízóraiztunk egy jót és elköszönünk egymástól.
Kis gondolkodás után rábólintott. Rendelt egy sütit én meg kimentem a kávézó elé, beültem a kocsimba és felhívtam a haveromat a banknál. Kb. 10 percet beszéltünk aztán visszamentem és leültem Bea mellé. - Nos egy bankos ismerősömmel beszéltem. Fel tudná hívni az édesanyját, hogy hozza el a hitel papírjait? - Ide, most? Igen De miért? - Mennyi idő alatt érne ide? - Fél óra, 40 perc.... - Telefonáljon neki. Van megoldás. - De nem fogok lefeküdni magával ezt értse meg!. - Hívja fel az édesanyját. Valahogy csak meg fogunk egyezni azt hiszem.
Úgy voltam vele ha anyuka megtudja, hogy van megoldás és finoman az értésére adom, hogy a kislánya bejön nekem, hátha megpróbál hatni rá, hogy tegye félre az elveit. Tapasztalatból tudom, hogy vannak ilyen anyák és úgy gondoltam egy próbát megér. Felhívtam a haveromat, hogy kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.11 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2019. 01. 27. vasárnap 08:11
Jó írás .
#11 Bizse42 2018. 10. 22. hétfő 19:27
Nő létemre rettenetesen benedvesedtem és Klári szerepében érezve magam, többször elélveztem. Irtó jó az írás! Minden rezzentét élveztem. Almoska5 100 ponttal jutalmazta. Én erre ráfejelek 1.000 pontot. Nekem ennyit megért, mert borzasztóan jó örömeket adott ezen "KICSIFIÚ" írása.
#10 Andreas6 2018. 10. 11. csütörtök 07:50
Sajnos, nekem ilyesmi nem jött össze. Az írás nagyon tetszett.
#9 feherfabia 2018. 06. 5. kedd 07:18
Nagyon szupr lett!10P
#8 Almoska5 2018. 06. 4. hétfő 16:36
Ilyen egy ideális, jól megírt szex történet, amiben minden szükséges "izgalmi" jelenet benne foglaltatott!!! (Tőlem: 100 pont) Szeretnék folytatást olvasni, de ha nem, így is jó volt. Gratulálok: "KICSIFIÚ"
#7 vakon54 2018. 06. 4. hétfő 12:33
Nagyon de nagyon jóírás.
#6 fiesta14 2018. 06. 4. hétfő 11:48
Jó volt!
#5 veteran 2018. 06. 4. hétfő 09:25
SZUPER.
#4 cscsu50 2018. 06. 4. hétfő 08:41
remek írás
#3 A57L 2018. 06. 4. hétfő 05:06
Majdnem 10 pontos.
#2 zoltan611230 2018. 06. 4. hétfő 03:50
Jó ,olvasható .
#1 Törté-Net 2018. 06. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?