A+ A-

Életem első gruppenje

Egy nehéz munkanap után kimerülten roskadtam a kanapéra, a jól megérdemelt szunyókálás reményében. Már épp elszenderültem volna, mikor hangokra riadtam fel - konkrétan vihorászásra, mely a konyhából jött. Az élettársam, Teri hangját felismertem, a többiekét azonban nem tudtam hova tenni.
Kíváncsi voltam, miben sántikálnak, ezért úgy döntöttem, megnézem. Igyekeztem nem megzavarni őket ténykedésükben, így aztán óvatosan keltem fel a kanapéról és lábujjhegyen lopakodtam a konyhaajtó felé. Még három lépést se tettem, mikor meghallottam, hogy valaki öklendezik, ezt pedig harsány röhögés követte. Aztán az én Terim érzéki hangját hallottam, amint azt mondja:
- Shelly, nagyobbra kell tátanod és csak nyugodtan, ne kapkodj. Lassabban. Nézd, hogy csinálom én.
Most már tényleg furdalt a kíváncsiság: vajon miről beszél ez a nő? A konyha bejáratához érkezve óvatosan, lopva kukkantottam be az ajtófélfa mögül.
Először meglepődtem, de a látvány kedvemre való volt: három fiatal, karcsú, bikinit viselő nő állta körül az asztalt és Terit figyelte. Minthogy Teri épp háttal állt nekem, ezért nem láthattam, mit is akart megmutatni annak a Shelly-nek - bármelyikük is volt a három közül.
Teri a leginkább anyagtakarékos fekete mikro-bikinijét viselte, jól láttam hosszú szőke haját és gazella alakját, valamint azokat a csodásan formás lábakat, melyek szemet gyönyörködtetően domború tomporban végződtek. Fejét enyhén hátravetette és csak annyit láttam, hogy egyik kezével csinál valamit az arca előtt. Minthogy nem láthattam, miben is mesterkedik Teri, a többi lány arcát tanulmányoztam, hátha onnan leolvashatok valamit. Kivétel nélkül mind aranyosak voltak: az egyik spanyolos, hollófekete hajú, sötétszemű szépség, a másik vörös hajú, világos bőrű és szeplős (hogy én mennyire csípem a vörös hajúakat), végül pedig egy afroamerikai gyönyörűség, akit már ismertem Teri munkája révén. Bár a másik kettőt még sosem láttam, feltételeztem, hogy ők is táncosnők, Teri kollégái.
A szinte közvetlenül velem szemben álló fekete szépség pillantása összeakad az enyémmel és elmosolyodik. Fantasztikus mosoly volt az, tökéletes gyöngyfehér fogakkal, amit kihangsúlyozott bőrének középbarna színe. Most tekintetét rám függesztve csókot lehel felém ajkaival, aztán sárga valamit vesz a kezébe és a szájába dugja. Akkor látom, hogy az nem más, mint egy banán. Még mindig engem néz, szemében pajkos csillogással, közben ki-be tologatja szájába a banánt, másik kezével pedig annak szabadon maradó részét simogatja.
És most érzem, hogy az én személyes tulajdonomban lévő banán mocorogni kezd. És csak most látom, hogy a többi lány is banánt tart a kezében. A vörös hajú most észreveszi, mit művel a fekete tündér és követi pillantását, egyenesen felém. Mindjárt a szája elé kapja kezét, de nem tudja elfojtani harsány nevetését. Aztán a fekete hajú lány is felfedez és elmosolyodik. Szóval Joel, a leskelődő most lebukott.
Teri villámgyorsan hátrafordul, szájában a torkáig lenyomott banánnal és csaknem megfullad, mikor meglát. Kiköpi a banánt, majd megragadja kezem és a konyhába vonszol. Ott aztán kacarászva omlik a karjaimba.
- Szóval most rajtakaptál minket, hogy rosszalkodunk - mondja nevetve.
- Rosszalkodtok? Nekem inkább úgy tűnik, éheztek - felelem erre. - Elárulnád, mi folyik itt?
- Joel, szivikém, ezek itt a barátnőim, Lisa, Shelly és Gloria. Együtt dolgozunk. - Erre biccentek feléjük, Teri pedig folytatja. - Az úszómedencénél napoztunk és valahogy szóba került a szopás... egészen a mélytorkos változatig jutottunk, aztán bejöttünk, hogy kipróbáljuk, meg tudjuk-e csinálni.
Gloria most kiveszi szájából a banánt. Szemügyre veszi a dudort a lágyékomban, megnyalja ajkát és azt mondja: - Ennivaló vagy.
Shelly döbbenten reagál. - De Gloria, hisz ő Teri fiúja.
- Ugyan már, leányzó, én is jól tudom. De nézz rá... látod azt a göndör hajat és a barátságos mosolyát? Nem támad olyan érzésed, hogy jó lenne meglovagolni?
Lisa ajkával cuppant, majd összeüti tenyerét Gloria tenyerével és hozzáteszi. - Mondasz valamit, Glory. Tényleg igazi kan. Nézd csak azt a gyönyörű kék szemet és azokat az izmokat. Milyen magas vagy? Százkilencven?
- Száznyolcvanhét és ő az enyém - jelenti ki Teri és karját az enyémbe fonja, mintegy megerősítve állítását.
Mire Gloria ekképp korholja Terit:
- Kisanyám, akkor meg mi a frásznak szopod itt a banánt, mikor a legjobb banán ott van mindjárt egy kéznyújtásnyira. Gyerünk, husi, mutasd meg nekünk, hogy csinálod.
Addigra a nagymutató a két lábam között lassan tizenkettő felé jár. Teri rám néz és megvonja a vállát. - Részemről benne vagyok. Hát te?
Na, ez egy jó kérdés. Elgondolkodom. Mindenképpen partner vagyok egy jó kis szopatáshoz, de vajon bele kéne egyeznem, hogy Teri a mélytorkos változatot adja elő velem a barátnői előtt? Ledöbbentem, hogy Teri benne van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.11 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 05. 12. hétfő 11:42
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 09. 6. péntek 05:19
Nem rossz
#3 A57L 2013. 09. 6. péntek 03:57
Elmegy.
#2 Pavlov 2011. 12. 20. kedd 20:36
Számomra zavaros és elnagyolt mind nyelvezetében, mind történetben.
#1 Törté-Net 2011. 12. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?