Hírek

AUG.
15.
2014

Jótestvéri viszony 1. rész

Kimaradt egy busz járat így zsúfolásig megtelt az a busz amivel mentünk, nagy nehezen felfurakodtunk, de egy mély lélegzetet nem lehetett venni, hogy az emberek össze ne érjenek. Nem is mentem volna én sehova szombat délelőtt, ha a hugom nem kér annyira kedvesen, hogy menjek vele bikinit venni. Anett annyira bír hízelegni, hogy bele mentem bár tudtam, hogy túl meleg lesz majd és túl sokan lesznek a buszon, de mikor bejött a szobámba és beült elém a fotelba felhúzott lábakkal a hálóing meg persze az öléig húzódott és a fehér tangájával tíz percig szemeztem ahogy bevágódva feszült a szeméremdombján nem tudtam neki nemet mondani.
- Na eljönnél velem, nincs kedvem egyedül menni.
- Rendben, de majd hallgasd meg a véleményem ha veszed a bikinit. Különben apu és anyu elmentek már dolgozni?


Balatoni élmények

Pár cimborával a Balatonon töltöttünk egy hétvégét. A szállásunk egy kollégiumban volt, két ágyas szobákban. Mivel páratlanul voltunk, én maradtam egyedül az egyik szobában. Az épület fent volt a hegy tetején, gyönyörű kilátást biztosítva a tóra, a városra és az egész környékre.
Délután érkeztünk és miután elfoglaltuk a szobáinkat, szétnéztünk a területen. Volt egy korhű társaság; germánoknak öltöztek. Volt velük egy lány; narancssárgás, vékony anyagú, korhű ruhában. Hosszú, barna haja szépen össze volt fonva kontyba, lábán sarut viselt. Rögtön megakadt raja a szemünk. Majd a többi leányzón is. Voltak egy páran...
Ahogy kezdett lemenni a nap, bevettük magunkat a konyhába és nekiálltunk vacsorát főzni. A főzéshez elengedhetetlen a főzőbor is; enélkül ugyanis az eredmény kétséges lehet.


AUG.
14.
2014

Nyaralás 3. rész - A zuhany alatt

Néztem feleségem ahogy kivonul a fürdőszobába. Utána mentem én is, ő beállt a nagy sarokkádba, s elkezdte magára engedni a vizet. Nekem nagyon kellett pisilnem, ezért könnyítettem magamon. Miközben a wcnél álltam néztem feleségem testét ahogy végig folyik rajta a zuhany vize. Mindig is tetszett testének minden porcikája, bár sosem volt vékony alkat, de arányos volt mindenütt. Nagy kerek fenék, melyek mindig felizgattak, imádtam simogatni gyúrni s csókolni. Igen nagy mellek, olyan szép bimbókkal amiket csak rajzolni lehet. Legalábbis nekem szépek, nagy kerek bimbóudvar ami izgatás közben a bimbóval együtt tud megkeményedni, s nagyra nőni. Befejeztem a kisdolgomat, s beálltam feleségem mellé a zuhanyba. Hátulról belecsókoltam nyakába s előre nyúlva megfogtam a melleit. Ő hátradőlt s hátra fordulva megcsókolt.


Otthoni masztizásom története 2. rész

Sziasztok! Az előző történet végén megígértem, hogy leírom a másik kalandomat, ami a héten történt velem. Nem is egy kalandról van szó, hanem kettőről, csak ugyanazon a napon történtek.
A postás több csomagot már nem hozott ebben a hónapban (mindig csak ilyenkor van, egymás után két nap), úgyhogy a következő nap szexfilm nézés közben masztizással, pihenéssel, és tanulással telt. Utolsó előtti napon viszont megkértek valamire. A felső szomszédunknak (akiről az előző történetben is írtam), Ferinek kellett segíteni feltelepíteni egy programot a számítógépére. Aznap délután Ferinek el kellett mennie valami miatt, úgyhogy abban állapodtunk meg, hogy pénteken, dél körül menjek fel hozzá segíteni, ő ugyanis akkor ér haza. Én egyből izgalomba jöttem, hiszen megint találkozhatok valakivel, míg egyedül vagyok otthon. Feri feleségének, meg a szüleimnek persze eszébe...


AUG.
13.
2014

Bájos Bajkeverő 6. hét

2014.06 - 08.
Ákos korán reggel elutazott, és a hétvégéig távol lesz. Év eleji tovább képzésen kell részt vennie a cégénél.
Még meg sem kezdtük a közös életet, ő pedig máris magamra hagyott.
Fura volt egész nap egyedül lenni a lakásban. A délelőttöt azzal töltöttem, hogy felfedezőset játszottam, és átjártam minden helyiséget, és gondolataimba feledkezve álmodoztam a közös életünkről.
Négy után átjött Bogi, hogy ne unatkozzak annyira. Mindenféle dologról beszélgettünk, majd a téma szépen lassan kettőnk kapcsolatára terelődött, és mire észbe kaptam már ott lihegett a lábam között. Nyelvét puncimba mélyesztette, én a melleim simogattam, ő pedig végig szántott benne. Ujjaival barlangom mélyére hatolt, és gyors mozgással izgatott. Csiklóm pár perc alatt megadta magát nyelve játékának, és zihálva élveztem el. Ezután leállt, csak az...


Melinda

Ez a számomra kedves kis kaland még az elmúlt év nyarán történt. Igazán szívmelengető érzés felidézni ezeken a rideg téli napokon azt a forró nyári napot. Melindával egyébként már elég régóta ismerjük egymást, ugyanis jó pár éve annak, hogy fiatal házasként a férjével a településünkre költöztek. Ahogy teltek az évek a feleségem révén egyre szorosabb barátság alakult ki közöttünk. Rendszeresen összejárunk, nyaranta közös programokat szervezünk. Aminek azonban az a sajátossága, hogy elég sokszor csak ő tart velünk, mivel a férje külföldön dolgozik, és az év ezen időszakában a munkája teljesen leköti.
Az elmúlt év nyarán sem történt ez másképp. A férje szokás szerint reggeltől estig dolgozott, rendszerint hétvégén is. Melinda így szívesen csatlakozott hozzánk, ha mi valamerre kimozdultunk. Alkalmanként az is előfordult, hogy amikor a feleségem...


Kedves Látogatóink!

Az SMS-ek fogadása augusztus 12.-e este nyolc óra és 13.-a déli kettő óra között technikai problémák miatt szünetelt.
Az elküldött SMS-ek NEM vesztek el, a hibát elhárították, az ebben az időszakban érkezett SMS-ekre a VIP kódok a mai nap folyamán kiküldésre kerülnek. Amennyiben bármilyen probléma lenne, kérjük jelezzétek az Ügyfélszolgálaton.

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség


AUG.
12.
2014

Céges buli

Este 8 körül hív, azt mondja, szobatársat keres ma estére egy négycsillagos hotelbe, van e kedvem hozzá. Kikérdezem a részletekről, munkahelyi bulijukat tartják a hotel konferenciatermében, és ott is alszanak, de az ő szobatársa nem jött el, és azon viccel, hogy egyedül félne aludni... Ajánlok neki egy nagy plüssmackót, és telefonos esti mese szolgálatot, mégis engem választ... Megbeszéljük a hol-mikor-t, és adott időpontban érkezem a hotel lobbijába. Elegáns, de dekadens színű öltönyben, kezében egy üveg Jim Beam, a folyosó falát támasztja. Épp csak int a szemével a lift felé, és ő is elindul. Beszáll egy munkatársa is, ezért jelét sem adom, hogy ismerem. Nem kell a bukta. Beszélgetnek a buliról, mindketten piásak. A munkatárs mellettem, ő mögöttem áll, és éppen csak az ujja hegyével a fenekem ívét rajzolgatja finoman. Szemem se rebben, pedig a szituáció és a titkos...